AliBadbakht ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: اقا سلام من تو تاپیک https://forum.arsacia.ir/topic/22909- به شوخی به @RiPMoHammaD گفتم بیا قناری دارم ایونت میزاره بهت یاد میده زیرش هم نوشتم تازه abuse کردن هم یاد میده @Reject هم به عنوان شوخی تگ کردم علیرضا منو بخاطر رفتار سو استفاده گرانه بن داده اکانت فرومم @AliHerfei. چون با @Reject رفیق فاب هستن و من عملا اینجا اعلام میکنم مشکلات شخصی دارم با @Reject . مگه قناری حرف بدی هست؟ اینروزا تو سرور یه سلامی میکنی میگه رفتار اسیب رسان رفتار سو استفاده گرانه شما دیگه اجازه حرف زدن نداری، کجای سرور نوشته حرف های غیر مستقیم مثل قناری توهین حساب میشه؟؟؟؟ من از اینچیزا شکایت دارم, مگه من سو استفاده کردم مگه @RiPMoHammaD اومد خونمون قناری بهش نشون دادم؟ اصلا شاید من و @RiPMoHammaD داریم راجع یه قناری حرف میزنیم شما حق نداری بخاطر @Reject رو هم زیرش تگ کردم بهت گفته بن بده اینو من رو بن کنی • مدارک (فیلم یا عکس) : اکانت فروم @AliHerfei اصلا خود @Reject زیر حرف من به من گفت باز فشاری شدی؟ قناری توهین هست یا فشاری؟ چرا @Reject مجازات نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ویرایش شده November 30, 2021 توسط AliBadbakht 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 با سلام و احترام. مدارک برای سرپرست ارسال شد. * موفق باشید * 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 بنده شکایتم رو لغو میکنم نیازی نیست ولی هنوز معتقدم قناری جمله بدی نیست ولی کلمه فشاری حتما نیاز به بازخورد از طرف شما داشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در December 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 درود اوقات به کام: @AliBadbakht، شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده