Sanaka ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 28 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: قراره من راهتو ادامه بدم داداش راه iMoBiN رو ادامه بده خیلی بهتره نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 10 دقیقه قبل، DeFiNiTiVe گفته است: راه iMoBiN رو ادامه بده خیلی بهتره هه این یه کار الکی کرد هیچ اتفاقی هم الان نیوفتاده ولی من میتونم با یه ضربه یه نفرو 6 ماه ساسپند کنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در ۱ ساعت قبل، Aliherfei گفته است: قابل توجه همگی اعضای staff @SFC @Sepehr @EBi @SaLiOne @Alireza @ORTEGA @Mohana @AlBeRT @Mahi @Aone @Refigh @Post @Astroid @Coil @JallaD @RoseRain @Anita @Reyhane تو فروم 2 تا شوخی میکنم میخندید ولی تو سرور میگید ایونت های من رد صلاحیت هست وقتی ایونت میزارم به ریش من میخندید میگین عه این ریکویست داده یه شوخی کوچیکی تو call 110 با NG ها میکنم به من warn میدید؟ بدون هیچ تهدید صورت گرفته ای؟ من ماشالا دست به فرومم خوبه تهدید هم نمیکنم ولی بچه ها @DeltaBoy @Olden @404 @seprooz123 @iAmiiiR @seprooz123 و غیره که با پست های من حال میکنید این اخرین پست طنزی بود که گزاشتم از این به بعد فعالیت من در قسمت تاپیک شکایات ادامه پیدا میکنه. اگر مشتاق هستید اونجا من رو دنبال کنید با تشکر ایشالله تو راه سپهرو ادامه بده تا همشونو دیموت کنی به امید خدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 عالی بود نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 1 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: قابل توجه همگی اعضای staff @SFC @Sepehr @EBi @SaLiOne @Alireza @ORTEGA @Mohana @AlBeRT @Mahi @Aone @Refigh @Post @Astroid @Coil @JallaD @RoseRain @Anita @Reyhane تو فروم 2 تا شوخی میکنم میخندید ولی تو سرور میگید ایونت های من رد صلاحیت هست وقتی ایونت میزارم به ریش من میخندید میگین عه این ریکویست داده یه شوخی کوچیکی تو call 110 با NG ها میکنم به من warn میدید؟ بدون هیچ تهدید صورت گرفته ای؟ من ماشالا دست به فرومم خوبه تهدید هم نمیکنم ولی بچه ها @DeltaBoy @Olden @404 @seprooz123 @iAmiiiR @seprooz123 و غیره که با پست های من حال میکنید این اخرین پست طنزی بود که گزاشتم از این به بعد فعالیت من در قسمت تاپیک شکایات ادامه پیدا میکنه. اگر مشتاق هستید اونجا من رو دنبال کنید با تشکر @SFC @SaLiOne @Sepehr @Aone @EBi @Alireza @Mahi @ORTEGA @Post @RoseRain @Reyhane @Anita @Mohana @Refigh دوستان من اینجا یه کشکی خوردم اعصابم رو یه warn خرد بود شما به بزرگی خودتون ببخشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 37 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: @SFC @SaLiOne @Sepehr @Aone @EBi @Alireza @Mahi @ORTEGA @Post @RoseRain @Reyhane @Anita @Mohana @Refigh دوستان من اینجا یه کشکی خوردم اعصابم رو یه warn خرد بود شما به بزرگی خودتون ببخشید فدا سرت نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 کار دیشبت ربطی به تهدید نداشت اما شما که میبینی بعضیا جنبه ندارن این کارارو نکن. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 8 دقیقه قبل، Olden گفته است: کار دیشبت ربطی به تهدید نداشت اما شما که میبینی بعضیا جنبه ندارن این کارارو نکن. نمیدونم کی رفته شکایت کرده من تهدید کردم ولی خدایی سروری بدون همچین ادمایی ارزوست..... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 13 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: اول:{دیدین پسورد @SFC در رفت چه فاجعه ای شد؟ حالا میخوایم ببینیم اگر پسورد @Ali توسط @erfanx لو بره چه اتفاقی میوفته تو سرور} https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۰۸۴۳۵۳۹۷۹_rnt6.mp4/ credit and دوبله شده توسط : @Aliherfei تنو بدم لرزید نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 3 ساعت قبل، Aone گفته است: تنو بدم لرزید سرور RPG 2 هست ادمیناش همینا هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 12 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: قابل توجه همگی اعضای staff @SFC @Sepehr @EBi @SaLiOne @Alireza @ORTEGA @Mohana @AlBeRT @Mahi @Aone @Refigh @Post @Astroid @Coil @JallaD @RoseRain @Anita @Reyhane تو فروم 2 تا شوخی میکنم میخندید ولی تو سرور میگید ایونت های من رد صلاحیت هست وقتی ایونت میزارم به ریش من میخندید میگین عه این ریکویست داده یه شوخی کوچیکی تو call 110 با NG ها میکنم به من warn میدید؟ بدون هیچ تهدید صورت گرفته ای؟ من ماشالا دست به فرومم خوبه تهدید هم نمیکنم ولی بچه ها @DeltaBoy @Olden @404 @seprooz123 @iAmiiiR @seprooz123 و غیره که با پست های من حال میکنید این اخرین پست طنزی بود که گزاشتم از این به بعد فعالیت من در قسمت تاپیک شکایات ادامه پیدا میکنه. اگر مشتاق هستید اونجا من رو دنبال کنید با تشکر والا نظری ندارم نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 3 ساعت قبل، iAmiiiR گفته است: والا نظری ندارم دا جوگیر بودم اعصابمم خورد بود شما ببخش فراموش کن دقت کردین اونایی که همیشه میخندن و خنده رو لبای بقیه میارن,اما همینا وقتی عصبی بشن........ @DeltaBoy @Sepehr نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 9 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: دا جوگیر بودم اعصابمم خورد بود شما ببخش فراموش کن دقت کردین اونایی که همیشه میخندن و خنده رو لبای بقیه میارن,اما همینا وقتی عصبی بشن........ @DeltaBoy @Sepehr من سالی یبار عصبی میشم میام ارساکیا خودمو خالی میکنم میرم در 10 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: دا جوگیر بودم اعصابمم خورد بود شما ببخش فراموش کن دقت کردین اونایی که همیشه میخندن و خنده رو لبای بقیه میارن,اما همینا وقتی عصبی بشن........ @DeltaBoy @Sepehr چرا هر پستی توی فروم وجود داره باید با چرتو پرتای منو تو پر بشه؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 به لطف خداوند بزرگ درست میشود.بوس بوس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 31 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: من سالی یبار عصبی میشم میام ارساکیا خودمو خالی میکنم میرم چرا هر پستی توی فروم وجود داره باید با چرتو پرتای منو تو پر بشه؟ نمیدونم والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 45 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: نمیدونم والا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 1 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: دا جوگیر بودم اعصابمم خورد بود شما ببخش فراموش کن Ehm در 1 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: دقت کردین اونایی که همیشه میخندن و خنده رو لبای بقیه میارن,اما همینا وقتی عصبی بشن........ y نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در 02:51، Aliherfei گفته است: خب خب خب بدون فوت وقت بریم سراغ تگ @SFC @Ali @EBi @Alireza @Casey @DeanBnjamin @seprooz123 @KinGWaR @LaStWiZarD @404 @Sepehr @aqahamed @Blade @Olden @sina2119 @iAmiiiR @arshiya @Mohana @Reyhane @Anita @RoseRain @AlBeRT @SaLiOne @DeltaBoy @Brutalest @DANGER14 @NoThinG @ArshiXo @AbbasMZ اول اینکه حتما تو پست بنویسید از قسمت اول تا چهارم کدومش بهتر بود لایک هم بکنید بخدا من هی سم میزارم فقط یه لایک هزینشه تا دل من شاد شه بیشتر بزارم سم اول:{دیدین پسورد @SFC در رفت چه فاجعه ای شد؟ حالا میخوایم ببینیم اگر پسورد @Ali توسط @erfanx لو بره چه اتفاقی میوفته تو سرور} https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۰۸۴۳۵۳۹۷۹_rnt6.mp4/ credit and دوبله شده توسط : @Aliherfei سم دوم:{یه زمانی @Sepehr اندازه 3 تا صحفه شکایت از ادمین ها کرده بود حالا میخوایم برگردیم به اون دوران و SFC یه اشتباه ریزی کرده @Sepehr فهمیده} https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۳۵۷۱۲۰۱۴_3qeq.mp4/ سم سوم:{ زمانی که یه نفر با user track player و /carradio 1 در ارساکیا خواننده میشه} https://uupload.ir/view/vid-20211112-wa0027_4vpd.mp4/ سم چهارم:{این سم رو لینکش فقط خوشگلای سرور میبینن اگر چیزی نیومده شما خوشگل سرور نیستین} به نظر من سم 2 بهتر بوده ول درکل عالی نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در 14:21، AliHerfei گفته است: سم سوم:{ زمانی که یه نفر با user track player و /carradio 1 در ارساکیا خواننده میشه} https://uupload.ir/view/vid-20211112-wa0027_4vpd.mp4/ امیر وقتی کات میکنه @SFC نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.