رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

دزدیدن اکانت Mahdi91(545) توسط iMoBiN و KingHeroin

Mahdi91

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: mahdi91%28545%29.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: iMoBiN.png KingHeRoiN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: سلام این دو نفر اکانت منو دزدیدن توی سال 2020 وقتی که من لولم 7 بود از من سوءاستفاده کردن و رمز رو گرفتن این دو نفر تا وقتی لول من شد 25 رمز رو داشتن و 2   3 هفته نگذشت که اکانت رو دزدیدن و هم رمز رو عوض کردن و هم ایمیل اون موقه که دزدیدن شماره اجباری نبود و وقتی که میرفتی داخل اکانت نمی گفت شماره بنویس و دیگه وقتی اجباری شد اون ها گذاشتن و دیگه نمیشد پس بگیری اون موقه که اسم KingHeroin این نبود Nimaking007 بود گفت بیا ماشین بهت بدم فقط پسوورد رو بده من فکر کردم ادم خوبیه اون فقط توی اکانت بازی کرد نه ماشین بده این جوری رمز رو گرفت و وقتی لولم شد 25 دزدید این قضیه به @Ali و @Meli ربط داره

• مدارک (فیلم یا عکس): @YaXuN میگه مدرک لازم نیست باید IP رو چک کنن

• ناراحت 3

سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

درود

اوقات به کام:

طبق اطلاعیه های گذاشته شده در انجمن و توصیه های امنیتی، قبلا به شما راجب چنین افرادی اخطار داده شد.

ما چنین مشکلاتی را از پشتیبانی نمی کنیم.

همچنین برای افزایش امنیت حساب کاربری خود 2 تاپیک زیر را مطالعه کنید:

تاپیک 1

تاپیک 2

مروری بر قوانین:

نقل قول

الف. حساب‌های کاربری

• به اشتراک گذاری حساب کاربری:

به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید چه صاحب اکانت باشد چه هر شخص دیگری که دسترسی به اکانتتان داشته از مجازات کم نمی شود، همچنین در نظر داشته باشید که برخی از اعمال وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک فرد از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن فرد محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید)

به اینکه بازی دارای قابلیت PinCode، تأیید ایمیل و ... هست اعتماد نکنید، در صورتی که فردی رمز اکانت شما را داشته باشد می تواند اکانت شما را از دسترستان خارج کند.
به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و مسدودیت از دسته‌های متوسط ممکن است باعث محرومیت و مسدودیت حساب کاربری شما نیز گردد.
برای مجازات‌ هایی با محرومیت بیشتر از 14 روز ما تمامی حساب‌های کاربری فرد را بر اساس IP, HWID و آدرس ایمیل یکسان مشمول مجازات قرار خواهیم داد.

وارد هر اکانتی که دیگران به شما می دهند نشوید!

+شکایت شما رد شد.

+پیروز و سربلند باشید.

+بسته شد.

• هاها 1
  • چی چی 1

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...