Mahdi91 ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 کاشکه نگاه میکردید مال چه زمانی هست اون موقع عقل درست حسابی نداشتیم یه چیزی میگم میدونم همه میگین این بچه هست من ۱۲ سالمه همین و بس خب بگذریم میخواستم بگم که لابد برا من نقشه کشیدید که تو همه چیز به من بخندند و کاری کنید که تسلیم شم اول از همه من تسلیم نمیشم جمهوری اسلامی سطحش بالاس ولی با این که میگید من بچه ام بالا هم گفتم ولی گفتنش بد نبود پس فشار نخورید سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 19 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: جمهوری اسلامی سطحش بالاس @SkuiL انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 17 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. پیشنهاد شما به دلیل احتمال آسیب به " تجربه کاربری " رد شد. چند نکته پیشنهادی راجع به پیشنهاد شما: از رمز عبور های قدرتمند و با امنیت بالا استفاده کنید. از رمز عبور خود در جایی به غیر از مجموعه آرساکیا گیم استفاده نکنید. پین کد اکانت خود را فعال کنید و از پین کد های ساده مثل 1111، 1234 و ... استفاده نکنید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده