Azure ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: به نام خدا باسلام من صدای Carradio enterurl Carradio دیگران را میشونم ولی زمانی که من میزارم البته با enterurl صدایی دریافت نمیشه ولی اگر دیگران در ماشین G یا F باشد صدای موزیک که من اپلود کردم میشنوند. ولی زمانی که Carradio میزارم مشکلی در صدا نیست و فقط در EnterURL مشکل هست. نقل قول لینک به دیدگاه
mojtaba1823 ارسال شده در October 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2021 سلام واسه من هم همین مشکل پیش آمد و آهنگ واسه دیگران میخواند ولی واسه من نمی خواند. نقل قول لینک به دیدگاه
ErFaN3322 ارسال شده در October 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۲ در 01:39، aking1400 گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: به نام خدا باسلام من صدای Carradio enterurl Carradio دیگران را میشونم ولی زمانی که من میزارم البته با enterurl صدایی دریافت نمیشه ولی اگر دیگران در ماشین G یا F باشد صدای موزیک که من اپلود کردم میشنوند. ولی زمانی که Carradio میزارم مشکلی در صدا نیست و فقط در EnterURL مشکل هست. خب شاید اینترنتت ضعیف باشه چون مال منم زمانی که نتم ضعیف میشد CARRADIO حشناسا پخش نمیشد نقل قول لینک به دیدگاه
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 24, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۷/۲۲ در 01:39، AmirFatahiKhah گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: به نام خدا باسلام من صدای Carradio enterurl Carradio دیگران را میشونم ولی زمانی که من میزارم البته با enterurl صدایی دریافت نمیشه ولی اگر دیگران در ماشین G یا F باشد صدای موزیک که من اپلود کردم میشنوند. ولی زمانی که Carradio میزارم مشکلی در صدا نیست و فقط در EnterURL مشکل هست. اول اپلود که کردی لینکی که داده رو Copy می کنی بعد میری داخل Google و Paste می کنی و بعدش دانلود میزنی و بعد لینک رو داخل [Carradio enterurl/] قرار میدی! اوکی؟ اگه نفهمیدی بگو فیلم بگیرم برات بفرستم ویرایش شده October 24, 2021 توسط EnDWaY نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه
Olden ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 شاید نتت ضعیفه، ورژن 128 آهنگ هارو واسه خودت آپلود کن شاید جواب داد. نقل قول لینک به دیدگاه
Azure ارسال شده در October 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۳ در 02:32، EnDWaY گفته است: اول اپلود که کردی لینکی که داده رو Copy می کنی بعد میری داخل Google و Paste می کنی و بعدش دانلود میزنی و بعد لینک رو داخل [Carradio enterurl/] قرار میدی! اوکی؟ اگه نفهمیدی بگو فیلم بگیرم برات بفرستم در در ۱۴۰۰/۷/۲۲ در 01:39، AmirFatahiKhah گفته است: ولی اگر دیگران در ماشین G یا F باشد صدای موزیک که من اپلود کردم میشنوند. نقل قول لینک به دیدگاه
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 26, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در 33 دقیقه قبل، AmirFatahiKhah گفته است: ولی اگر دیگران در ماشین G یا F باشد صدای موزیک که من اپلود کردم میشنوند. Stream Volume! نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در November 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۶ در 14:57، ErFaN3322 گفته است: خب شاید اینترنتت ضعیف باشه چون مال منم زمانی که نتم ضعیف میشد CARRADIO حشناسا پخش نمیشد صحیح نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
Azure ارسال شده در November 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۸/۴ در 18:14، EnDWaY گفته است: Stream Volume! در در ۱۴۰۰/۷/۲۲ در 01:39، AmirFatahiKhah گفته است: من صدای Carradio enterurl Carradio دیگران را میشونم درست شد.! اگر شما هم در سرور به این مشکل برخوردید، رزولوشن بازی را کمتر کنید در سرور مشکل شما حل میشود. موفق باشید. بسته شد. ویرایش شده November 2, 2021 توسط AmirFatahiKhah نقل قول لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2021 در 10 ساعت قبل، AmirFatahiKhah گفته است: درست شد.! اگر شما هم در سرور به این مشکل برخوردید، رزولوشن بازی را کمتر کنید در سرور مشکل شما حل میشود. موفق باشید. بسته شد. چ جالب بسته شده نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در November 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2021 در 5 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: چ جالب بسته شده خوبع ;/ 1 نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2021 در 2 ساعت قبل، Cursed گفته است: خوبع ;/ بــــعـــــلــــهـ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در November 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2021 در 19 ساعت قبل، AmirFatahiKhah گفته است: درست شد.! اگر شما هم در سرور به این مشکل برخوردید، رزولوشن بازی را کمتر کنید در سرور مشکل شما حل میشود. موفق باشید. بسته شد. خوـــــبع نقل قول لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در November 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2021 در 5 ساعت قبل، RuDe گفته است: خوـــــبع صحیح در 6 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: بــــعـــــلــــهـ جنگل؟ 1 نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 10 ساعت قبل، RuDe گفته است: خوـــــبع خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبع !: نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 4 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبع خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبع نقل قول لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 1 ساعت قبل، RuDe گفته است: خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبع خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ ـــ ـ،ــــــبع نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Toxicel ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ ـــ ـ،ــــــبع خوـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبع نقل قول لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 5 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: خوــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ ـــ ـ،ــــــبع صحیح=| نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 1 ساعت قبل، Cursed گفته است: صحیح=| |= نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 4 ساعت قبل، LaStWiZarD گفته است: |= بنازم=| نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2021 در 35 دقیقه قبل، Cursed گفته است: بنازم=| @RiPMoHammaD جوابشو بده! نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در November 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۳ در 22:57، LaStWiZarD گفته است: @RiPMoHammaD جوابشو بده! صحیح نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در November 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۵ در 01:44، Cursed گفته است: صحیح ،،،،،، نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 ・・・ نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.