Broker ارسال شده در October 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 با سلام خدمت @Ali عزیز و همه کسانی که این تاپیک رو مطالعه میکنند موضوع از این قراره که امروز بنده در حال زدن کانترکت بودم و در همین حین چت های بازی رو مخفی کردم تا تمام تمرکزم روی کانترکتم باشه. وقتی به موقعیت عالی برای زدن کانترکت رسیدم ناگهان سر از ایونت در اوردم. وقتی چت هارو به حالت اول برگردوندم دیدم بلللههه منو بدون اینکه روحمم خبر دار باشه هلپر ایونت قرار دادن و همون جا بود که کانترکت من از بازی خارج شد و بنده نتونستم مسئولیت محول شد در اقلیت رو به طور احسن انجام بدم . و اما مورد دوم اینکه بعد از گذشت چندین ساعت از این واقعه بنده در حالی که رانری راب رو برعهده داشتم و در جایی دور از دست نیرو های گارد ملی مخفی شده بودم توسط یکی از دوستان، بدون اطلاع قبلی به عنوان هلپر ایونت انتخاب شدم و بلافاصله پس از هشداری مبنی بر این که شما به عنوان هلپر فلان شخص انتخاب شدید، ایونت توسط ادمین های محترم مورد قبول واقع شد و بنده رانر راب ناگهان سر از ایونت در اوردم و پس از 30 ثانیه به دلیل سوار نشدن در موتور 6 درجه تحت تعقیب گرفته و مدت زیادی روانه زندان شدم. از شما @Ali عزیز درخواست دارم CMD مبنی بر قبول کردن هلپری ایونت رو طراحی کنید تا اگر کسی تمایل به هلپری ایونت یا وقت کافی برای این کار رو نداره بتونه با اون CMD زیر بار هلپری ایونت بدون اطلاع نره. با تشکر 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 خیلی موافقم! نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 در 9 ساعت قبل، SajAli گفته است: با سلام خدمت @Ali عزیز و همه کسانی که این تاپیک رو مطالعه میکنند موضوع از این قراره که امروز بنده در حال زدن کانترکت بودم و در همین حین چت های بازی رو مخفی کردم تا تمام تمرکزم روی کانترکتم باشه. وقتی به موقعیت عالی برای زدن کانترکت رسیدم ناگهان سر از ایونت در اوردم. وقتی چت هارو به حالت اول برگردوندم دیدم بلللههه منو بدون اینکه روحمم خبر دار باشه هلپر ایونت قرار دادن و همون جا بود که کانترکت من از بازی خارج شد و بنده نتونستم مسئولیت محول شد در اقلیت رو به طور احسن انجام بدم . و اما مورد دوم اینکه بعد از گذشت چندین ساعت از این واقعه بنده در حالی که رانری راب رو برعهده داشتم و در جایی دور از دست نیرو های گارد ملی مخفی شده بودم توسط یکی از دوستان، بدون اطلاع قبلی به عنوان هلپر ایونت انتخاب شدم و بلافاصله پس از هشداری مبنی بر این که شما به عنوان هلپر فلان شخص انتخاب شدید، ایونت توسط ادمین های محترم مورد قبول واقع شد و بنده رانر راب ناگهان سر از ایونت در اوردم و پس از 30 ثانیه به دلیل سوار نشدن در موتور 6 درجه تحت تعقیب گرفته و مدت زیادی روانه زندان شدم. از شما @Ali عزیز درخواست دارم CMD مبنی بر قبول کردن هلپری ایونت رو طراحی کنید تا اگر کسی تمایل به هلپری ایونت یا وقت کافی برای این کار رو نداره بتونه با اون CMD زیر بار هلپری ایونت بدون اطلاع نره. با تشکر موافقم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در October 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 در 3 ساعت قبل، Betoche گفته است: خیلی موافقم! ممنون بزرگوار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 خیلی هم عالی میشه فقط بهای CNN سنفاریو رو کم کن لطفا نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 در 11 ساعت قبل، SajAli گفته است: با سلام خدمت @Ali عزیز و همه کسانی که این تاپیک رو مطالعه میکنند موضوع از این قراره که امروز بنده در حال زدن کانترکت بودم و در همین حین چت های بازی رو مخفی کردم تا تمام تمرکزم روی کانترکتم باشه. وقتی به موقعیت عالی برای زدن کانترکت رسیدم ناگهان سر از ایونت در اوردم. وقتی چت هارو به حالت اول برگردوندم دیدم بلللههه منو بدون اینکه روحمم خبر دار باشه هلپر ایونت قرار دادن و همون جا بود که کانترکت من از بازی خارج شد و بنده نتونستم مسئولیت محول شد در اقلیت رو به طور احسن انجام بدم . و اما مورد دوم اینکه بعد از گذشت چندین ساعت از این واقعه بنده در حالی که رانری راب رو برعهده داشتم و در جایی دور از دست نیرو های گارد ملی مخفی شده بودم توسط یکی از دوستان، بدون اطلاع قبلی به عنوان هلپر ایونت انتخاب شدم و بلافاصله پس از هشداری مبنی بر این که شما به عنوان هلپر فلان شخص انتخاب شدید، ایونت توسط ادمین های محترم مورد قبول واقع شد و بنده رانر راب ناگهان سر از ایونت در اوردم و پس از 30 ثانیه به دلیل سوار نشدن در موتور 6 درجه تحت تعقیب گرفته و مدت زیادی روانه زندان شدم. از شما @Ali عزیز درخواست دارم CMD مبنی بر قبول کردن هلپری ایونت رو طراحی کنید تا اگر کسی تمایل به هلپری ایونت یا وقت کافی برای این کار رو نداره بتونه با اون CMD زیر بار هلپری ایونت بدون اطلاع نره. با تشکر بله یه تاییدیه مثل صفحه /Fr بیاد که فرد بتونه قبول/رد کنه یا ایده هایی که دوستان دیگر دارند موافقم نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 حق حق حق بسه دابش چقد حق دیگه تا حالا اینقد موافق نبودم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 سر این هلپری یه دفعه داشتم بن میشدم. چقدر چرته واقعا... نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 بلع موافقم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 بسیار عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 حرف حق جواب نداره! موافقم! نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 حرف حق نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۰ در 01:21، SajAli گفته است: از شما @Ali عزیز درخواست دارم CMD مبنی بر قبول کردن هلپری ایونت رو طراحی کنید تا اگر کسی تمایل به هلپری ایونت یا وقت کافی برای این کار رو نداره بتونه با اون CMD زیر بار هلپری ایونت بدون اطلاع نره. با تشکر موافقم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در October 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2021 خیلی وقته میخواستم اینو بگما ولی تو رو هوا زدی به شدت موافق! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 عالی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cool ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 تاثیر گذار بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۰ در 01:21، SajAli گفته است: با سلام خدمت @Ali عزیز و همه کسانی که این تاپیک رو مطالعه میکنند موضوع از این قراره که امروز بنده در حال زدن کانترکت بودم و در همین حین چت های بازی رو مخفی کردم تا تمام تمرکزم روی کانترکتم باشه. وقتی به موقعیت عالی برای زدن کانترکت رسیدم ناگهان سر از ایونت در اوردم. وقتی چت هارو به حالت اول برگردوندم دیدم بلللههه منو بدون اینکه روحمم خبر دار باشه هلپر ایونت قرار دادن و همون جا بود که کانترکت من از بازی خارج شد و بنده نتونستم مسئولیت محول شد در اقلیت رو به طور احسن انجام بدم . و اما مورد دوم اینکه بعد از گذشت چندین ساعت از این واقعه بنده در حالی که رانری راب رو برعهده داشتم و در جایی دور از دست نیرو های گارد ملی مخفی شده بودم توسط یکی از دوستان، بدون اطلاع قبلی به عنوان هلپر ایونت انتخاب شدم و بلافاصله پس از هشداری مبنی بر این که شما به عنوان هلپر فلان شخص انتخاب شدید، ایونت توسط ادمین های محترم مورد قبول واقع شد و بنده رانر راب ناگهان سر از ایونت در اوردم و پس از 30 ثانیه به دلیل سوار نشدن در موتور 6 درجه تحت تعقیب گرفته و مدت زیادی روانه زندان شدم. از شما @Ali عزیز درخواست دارم CMD مبنی بر قبول کردن هلپری ایونت رو طراحی کنید تا اگر کسی تمایل به هلپری ایونت یا وقت کافی برای این کار رو نداره بتونه با اون CMD زیر بار هلپری ایونت بدون اطلاع نره. با تشکر nice نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم + هست. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 دقیقا بنده میخواستم امشب همچین ایده ایی رو پیشنهادشو بدم. نظرم ( + ) است. از عزیزان دیگر نیز درخواست میشود که نظر خودشون رو اعلام کنند @SuperMaN @SFC @Toofan @AmirMahdi @MaSiH نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم + هست نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.2 نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.