AnSoLiN ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 خب سلام به همگی امروز به یه نکته برخوردم اونم کلاهبرداری با نامه اکانت هایی که بای دادن مثلا طرف میره UCP منو چک میکنه و اگر کسیو تو فرند های من پیدا کنه که بای داده باشه مثلا تاریخ انلاین شذنش ماله خیلی وقت پیش باشه بعد تو گیم میان تماس میگیرن با یه اکانت دیگه و میگن من فلانیم که مثلا شما باور کنی و فکر کنی خوده اون ادمیه که بای داده و بعد از اینکه باهاتون گرم گرفتن ازتون درخواست میکنن که رمز اکانت و پین رو بهش بدین ویا ماشینتون و خونتون رو بهش Sell بدین و مثلا اگه بگین نمیتونم میگن اینهمه رفیق بودیم اعتماد نداری؟ نمونه دیروز این اتفاق برام افتاد که یکی بهم زنگ زد گفت منAliBozorg و گفت من با یه اکانت دیگه اومدمو فلانو بیثار بعدش بهم گفت ماشینتو Sell بده و منم بهش گفتم نمیتونم و ناراحت شد گفت مگه اعتماد نداری؟ اینه جواب رفاقت؟ خلاصه گذشت و نتونست ماشینو بگیره اخرش فحش داد رفت که متاسفانه من اون روز عکس نگرفتم ولی امشب باز یکی دیگه زنگ زدو گفت من Tarik هستم و بک دادم با یه اکانت دیگه اومدم در صورتی که تاریک رفیق 13 ساله من هستش و دقیقا کنارم بود و من الکی بهش گفتم اریا تویی؟ بعد سریع قطع کرد اینم عکسش خلاصه اینو گفتم که حواستون باشه به بقیه هم بگین اینو تا سری های بعدی فعلا خذاحافظ @Mohana @SFC @ORTEGA @TaNaFoR @EnDWaY @Mahi @Norvis @Olden @OmidGH @VARTOLU @iShayan ,........... 1 1 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 شیوه بدی هست مدیریت باید بر خورد کنه ولی اگه زرنگ باشید متوجه میشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 این موردو نمیدونستم، ممنون که اطلاع دادی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 سعی کن با کسی که تو واقعیت نمیشناسی تو بازی گرم نگیری من فقط یدونه رفیق قابل اعتماد تو بازی دارم که به اکانت های هم دسترسی داریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TaNaFoR ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 10 ساعت قبل، Mahi گفته است: شیوه بدی هست مدیریت باید بر خورد کنه ولی اگه زرنگ باشید متوجه میشید اره دقیقا منم متوجه شدم داره هدفش کلاهبرداریه مدیریت باید حتما پیگیر باشه در 9 ساعت قبل، Olden گفته است: این موردو نمیدونستم، ممنون که اطلاع دادی. فدات❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 13 ساعت قبل، AnSoLiN گفته است: خب سلام به همگی امروز به یه نکته برخوردم اونم کلاهبرداری با نامه اکانت هایی که بای دادن مثلا طرف میره UCP منو چک میکنه و اگر کسیو تو فرند های من پیدا کنه که بای داده باشه مثلا تاریخ انلاین شذنش ماله خیلی وقت پیش باشه بعد تو گیم میان تماس میگیرن با یه اکانت دیگه و میگن من فلانیم که مثلا شما باور کنی و فکر کنی خوده اون ادمیه که بای داده و بعد از اینکه باهاتون گرم گرفتن ازتون درخواست میکنن که رمز اکانت و پین رو بهش بدین ویا ماشینتون و خونتون رو بهش Sell بدین و مثلا اگه بگین نمیتونم میگن اینهمه رفیق بودیم اعتماد نداری؟ نمونه دیروز این اتفاق برام افتاد که یکی بهم زنگ زد گفت منAliBozorg و گفت من با یه اکانت دیگه اومدمو فلانو بیثار بعدش بهم گفت ماشینتو Sell بده و منم بهش گفتم نمیتونم و ناراحت شد گفت مگه اعتماد نداری؟ اینه جواب رفاقت؟ خلاصه گذشت و نتونست ماشینو بگیره اخرش فحش داد رفت که متاسفانه من اون روز عکس نگرفتم ولی امشب باز یکی دیگه زنگ زدو گفت من Tarik هستم و بک دادم با یه اکانت دیگه اومدم در صورتی که تاریک رفیق 13 ساله من هستش و دقیقا کنارم بود و من الکی بهش گفتم اریا تویی؟ بعد سریع قطع کرد اینم عکسش خلاصه اینو گفتم که حواستون باشه به بقیه هم بگین اینو تا سری های بعدی فعلا خذاحافظ @Mohana @SFC @ORTEGA @TaNaFoR @EnDWaY @Mahi @Norvis @Olden @OmidGH @VARTOLU @iShayan ,........... Ajab نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnSoLiN ارسال شده در October 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 6 ساعت قبل، 404 گفته است: سعی کن با کسی که تو واقعیت نمیشناسی تو بازی گرم نگیری من فقط یدونه رفیق قابل اعتماد تو بازی دارم که به اکانت های هم دسترسی داریم اره دقیقا منم حواسم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 15 ساعت قبل، AnSoLiN گفته است: خب سلام به همگی امروز به یه نکته برخوردم اونم کلاهبرداری با نامه اکانت هایی که بای دادن مثلا طرف میره UCP منو چک میکنه و اگر کسیو تو فرند های من پیدا کنه که بای داده باشه مثلا تاریخ انلاین شذنش ماله خیلی وقت پیش باشه بعد تو گیم میان تماس میگیرن با یه اکانت دیگه و میگن من فلانیم که مثلا شما باور کنی و فکر کنی خوده اون ادمیه که بای داده و بعد از اینکه باهاتون گرم گرفتن ازتون درخواست میکنن که رمز اکانت و پین رو بهش بدین ویا ماشینتون و خونتون رو بهش Sell بدین و مثلا اگه بگین نمیتونم میگن اینهمه رفیق بودیم اعتماد نداری؟ نمونه دیروز این اتفاق برام افتاد که یکی بهم زنگ زد گفت منAliBozorg و گفت من با یه اکانت دیگه اومدمو فلانو بیثار بعدش بهم گفت ماشینتو Sell بده و منم بهش گفتم نمیتونم و ناراحت شد گفت مگه اعتماد نداری؟ اینه جواب رفاقت؟ خلاصه گذشت و نتونست ماشینو بگیره اخرش فحش داد رفت که متاسفانه من اون روز عکس نگرفتم ولی امشب باز یکی دیگه زنگ زدو گفت من Tarik هستم و بک دادم با یه اکانت دیگه اومدم در صورتی که تاریک رفیق 13 ساله من هستش و دقیقا کنارم بود و من الکی بهش گفتم اریا تویی؟ بعد سریع قطع کرد اینم عکسش خلاصه اینو گفتم که حواستون باشه به بقیه هم بگین اینو تا سری های بعدی فعلا خذاحافظ @Mohana @SFC @ORTEGA @TaNaFoR @EnDWaY @Mahi @Norvis @Olden @OmidGH @VARTOLU @iShayan ,........... شاید واسه شما جدید باشه ولی خیلی وقته این یارو به ما زنگ میزنه اسم اکانت اولیش khyg بود بعدی که به من زنگ زد دوباره gogori_uبود یدونه دیروز پیش رفیقم بودم بهش زنگ زد Godofhellبود امروزم دوباره به مولتی من زنگ زد و خودشو جای پسرخالم جا زد imalirezaamiri بود معمولا خودشو جای اونایی که خیلی وقته آنلاین نشدن معرفی میکنه یه تشکرم کنم از @sadman که هرسری تا زنگ میزد ریپورت میدادم سریع بنش میکرد 1 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 9, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 کملا درست! 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 3 ساعت قبل، Rony گفته است: شاید واسه شما جدید باشه ولی خیلی وقته این یارو به ما زنگ میزنه اسم اکانت اولیش khyg بود بعدی که به من زنگ زد دوباره gogori_uبود یدونه دیروز پیش رفیقم بودم بهش زنگ زد Godofhellبود امروزم دوباره به مولتی من زنگ زد و خودشو جای پسرخالم جا زد imalirezaamiri بود معمولا خودشو جای اونایی که خیلی وقته آنلاین نشدن معرفی میکنه یه تشکرم کنم از @sadman که هرسری تا زنگ میزد ریپورت میدادم سریع بنش میکرد تو خودت اسطورهی کلاه بردار هایی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 24 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: تو خودت اسطورهی کلاه بردار هایی نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 1 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: تو خودت اسطورهی کلاه بردار هایی چرت نگو الان ملت باورشون میشه نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 3 دقیقه قبل، Rony گفته است: چرت نگو الان ملت باورشون میشه راس میگی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در 2 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: تو خودت اسطورهی کلاه بردار هایی Mamad da chera inghadr hagh migi ? 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 کجا داریم میریم @Ali فشار خیلی زیاده رو پلیرای بیچاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 چند روز پیش یکی کال داد خودش رو جای یکی دوستم زد گف با مولتی امدم, خلاصه گفت رمز اکانت بده منم گفتم نمیدم بدبخت فشاری شد شروع به فحش کرد |: اسمش فک کنم khyg بود نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 این khyg میخواست اکانتمو ببره چون من هیچ امواله خاصی دنارم و فقط اسکیلام زیاده بعد گفت رفیقم nima_GH عه که اصلا ما همش در شبکه های مختلف اجتماعی داریم حرف میزنیم بعد توی تماس بن Mr.Sadman بنش کرد. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۷ در 00:11، AnSoLiN گفته است: نمونه دیروز این اتفاق برام افتاد که یکی بهم زنگ زد گفت منAliBozorg و گفت من با یه اکانت دیگه اومدمو فلانو بیثار بعدش بهم گفت ماشینتو Sell بده و منم بهش گفتم نمیتونم و ناراحت شد گفت مگه اعتماد نداری؟ اینه جواب رفاقت؟ خلاصه گذشت و نتونست ماشینو بگیره اخرش فحش داد رفت که متاسفانه من اون روز عکس نگرفتم خیلی بده این برا منم پیش اومده بود ولی خداروشکر تا الان روششون عمل نکرده نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 اوه اوه اون روز یکی هم امد اینجوری بم گفت و خوبه که نتم پرید و رفتم نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۷ در 00:11، AnSoLiN گفته است: خب سلام به همگی امروز به یه نکته برخوردم اونم کلاهبرداری با نامه اکانت هایی که بای دادن مثلا طرف میره UCP منو چک میکنه و اگر کسیو تو فرند های من پیدا کنه که بای داده باشه مثلا تاریخ انلاین شذنش ماله خیلی وقت پیش باشه بعد تو گیم میان تماس میگیرن با یه اکانت دیگه و میگن من فلانیم که مثلا شما باور کنی و فکر کنی خوده اون ادمیه که بای داده و بعد از اینکه باهاتون گرم گرفتن ازتون درخواست میکنن که رمز اکانت و پین رو بهش بدین ویا ماشینتون و خونتون رو بهش Sell بدین و مثلا اگه بگین نمیتونم میگن اینهمه رفیق بودیم اعتماد نداری؟ نمونه دیروز این اتفاق برام افتاد که یکی بهم زنگ زد گفت منAliBozorg و گفت من با یه اکانت دیگه اومدمو فلانو بیثار بعدش بهم گفت ماشینتو Sell بده و منم بهش گفتم نمیتونم و ناراحت شد گفت مگه اعتماد نداری؟ اینه جواب رفاقت؟ خلاصه گذشت و نتونست ماشینو بگیره اخرش فحش داد رفت که متاسفانه من اون روز عکس نگرفتم ولی امشب باز یکی دیگه زنگ زدو گفت من Tarik هستم و بک دادم با یه اکانت دیگه اومدم در صورتی که تاریک رفیق 13 ساله من هستش و دقیقا کنارم بود و من الکی بهش گفتم اریا تویی؟ بعد سریع قطع کرد اینم عکسش خلاصه اینو گفتم که حواستون باشه به بقیه هم بگین اینو تا سری های بعدی فعلا خذاحافظ @Mohana @SFC @ORTEGA @TaNaFoR @EnDWaY @Mahi @Norvis @Olden @OmidGH @VARTOLU @iShayan ,........... اهمیتی نداره ما که پلی نمیدیم نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 چند روز پیش این اتفاق برا منم اتفاق افتاد گفت رفیقتم اینفتو بده من 9میل تو حسابمه بریزم حسابت منم میدونستم اون رفیقم کلا 100کا هم نداره گفتم نه فوش داد بعد q/ کرد بعد تازه فرداش هم رفته بود پیش اون رفیقم که اومده بود پیش من با اسم اون خودشو جا زده بود به اونم میگفت من رفیقتم اسم منو گفته بود نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 این iAriyan هست xd به منم با اکانت Khyg زنگ زد با (samp android) گفت tigermaster ام اکانتتو بده نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 به من کال داده میگه اکانت بده ازت 2 میل پول گیم میخرم اگه لول 20 باشه، گفتم موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۰ در 15:40، StoneHeart گفته است: چند روز پیش این اتفاق برا منم اتفاق افتاد گفت رفیقتم اینفتو بده من 9میل تو حسابمه بریزم حسابت منم میدونستم اون رفیقم کلا 100کا هم نداره گفتم نه فوش داد بعد q/ کرد بعد تازه فرداش هم رفته بود پیش اون رفیقم که اومده بود پیش من با اسم اون خودشو جا زده بود به اونم میگفت من رفیقتم اسم منو گفته بود فکر کردی منم؟ آخه گَدایم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در October 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2021 در 4 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: فکر کردی منم؟ آخه گَدایم نه داش یه دوست دیگه شما که تو بانکت 100میلیارد داری 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.