HeY ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 در ۱ ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: خونه خودتم هست owah 0: نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 ♥♥ نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۲ در 14:44، iErfaN گفته است: دختر نمایی کار خوبی نیست به کنار | اما افرادی که چشمشون تو هوس هست بدتره، حتی پلیری که واقعا دختر هست نصف سرور پشت سرشون راه میوفتن و به اصطلاح میخوان مخشونو بزنن یا چاپلوسی کنن(@RoseRain فکر کنم بدونی یکی مثل کیو میگم)؛ اصلا منطقی نیست و دلیلی جز هوس نداره. تو سمپ اصلا راه و جاش نیست! اگه دختری رو دیدید عادی رفتار کنید. تو گیم باید چه دختر ها چه پسرها رو به عنوان یک دوست ساده و خوب حساب کرد و اعتماد کافی رو بهم داشته باشند. دخترهایی که مسئولیتی رو بر عهده دارن از ی طرف نباید گفت چون دختره عرضه کاری رو نداره و از طرفی هم بگیم چون دختره بیخیالش اذیت میشه. همه چیز رو نباید گردن جنسیت انداخت؛ دختر و پسر باهم مساوین و در بازی تا حدی باید بایکدیگر رفتار عاطفی داشته باشند. سخنان گیرا و تمیزی داشتید و من قبطه میخورم از این همه هوش و ذکاوت حضرت عالی ارزتون متین اما معدود اشخاصی با این خصوصیات یافت میشن. این تمایل به جنس مخالف رو خالق هستی در رس وجود هرکسی نهاده و دست خود انسان نیست و هرکسی به جنس مخالف تمایل نداشته باشه ...عه ولی بعضی ها بیش ازحد تمایل دارند که همتونم میشناسیدشون و اصولاً صفت فسق و فجور رو میشه به اینجور افراد نسبت داد مزید بر علت وجود افراد به قول شما هوس بر انگیز هم در پیرامون ما به نظر ضروری میاد و دختر نمایی در برابر همچین افرادی نه تنها گناه نیست بلکه ثواب هم داره(مخصوصن وقتی پولدار باشه ومقامی داشته باشه) @RiPMoHammaD در جریانه باید سنگین برخورد کنید که هرکسی به خودش اجازه نده بیاد سمت شما و شخصیتتون رو مصون نگهدارید که بعدها در مضیغه قرار نگیرید زیرا تبعات بدی در پی خواهد داشت پس کورکورانه عمل نکنید که به خودتون اجحاف کرده اید نکته حائز اهمیت اینه که همه چی به شخص خودتون مرتبطه و باید با رفتاراتون به بقیه ارضا کنید چجور شخصیتی دارید که قصد جسارت ندن به خودشون و از افراد ناسالم چه پسر چه دختر که همگی برای حضار شناخته شده هستند تا حد توان دوری کنید و از ادد فرند کردن چنین افرادی به کرات صحت و سقم رو در نظر بگیرید باشد که رستگار شوید',. و من الله توفیق NML# @llErrorsll @RoseRain @Ali @SFC @KARLO @SiLVeR @Toofan 1 1 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در 7 ساعت قبل، Rony گفته است: باید سنگین برخورد کنید که هرکسی به خودش اجازه نده بیاد سمت شما و شخصیتتون رو مصون نگهدارید که بعدها در مضیغه قرار نگیرید زیرا تبعات بدی در پی خواهد داشت پس کورکورانه عمل نکنید که به خودتون اجحاف کرده اید موافقم نقل قول سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، Rony گفته است: باشد که رستگار شوید',. و من الله توفیق تشکر مینمایم از سخنان بزرگ شما و آغا سید علی که در جمع ما حضور ندارند... در 8 ساعت قبل، Rony گفته است: NML# قربون هشتگای مفیدت ویرایش شده October 10, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در 8 ساعت قبل، Rony گفته است: @llErrorsll این کیه؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در ۱ ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: این کیه؟ عمته کله **ری نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در 2 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: عمته کله **ری اگه تو عمم باشی پس ? نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در 17 ساعت قبل، Rony گفته است: سخنان گیرا و تمیزی داشتید و من قبطه میخورم از این همه هوش و ذکاوت حضرت عالی ارزتون متین اما معدود اشخاصی با این خصوصیات یافت میشن. این تمایل به جنس مخالف رو خالق هستی در رس وجود هرکسی نهاده و دست خود انسان نیست و هرکسی به جنس مخالف تمایل نداشته باشه ...عه ولی بعضی ها بیش ازحد تمایل دارند که همتونم میشناسیدشون و اصولاً صفت فسق و فجور رو میشه به اینجور افراد نسبت داد مزید بر علت وجود افراد به قول شما هوس بر انگیز هم در پیرامون ما به نظر ضروری میاد و دختر نمایی در برابر همچین افرادی نه تنها گناه نیست بلکه ثواب هم داره(مخصوصن وقتی پولدار باشه ومقامی داشته باشه) @RiPMoHammaD در جریانه باید سنگین برخورد کنید که هرکسی به خودش اجازه نده بیاد سمت شما و شخصیتتون رو مصون نگهدارید که بعدها در مضیغه قرار نگیرید زیرا تبعات بدی در پی خواهد داشت پس کورکورانه عمل نکنید که به خودتون اجحاف کرده اید نکته حائز اهمیت اینه که همه چی به شخص خودتون مرتبطه و باید با رفتاراتون به بقیه ارضا کنید چجور شخصیتی دارید که قصد جسارت ندن به خودشون و از افراد ناسالم چه پسر چه دختر که همگی برای حضار شناخته شده هستند تا حد توان دوری کنید و از ادد فرند کردن چنین افرادی به کرات صحت و سقم رو در نظر بگیرید باشد که رستگار شوید',. و من الله توفیق NML# @llErrorsll @RoseRain @Ali @SFC @KARLO @SiLVeR @Toofan حوصله خوندن ندارم سرم درد میکنع نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 من یه دوچرخه واسم خرید و میخواست یه خونه هم بخره واسم که درخواست ... داد و منم یه بلاک خوشگل کردمش نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در November 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 13:20، Eh5an گفته است: تا حالا شده با اکانت دختر بیای مخ بزنی یچی بگیری ازش اگه شده بگو بخندیم @Rony @Toofan @RuBicK @Amiiir @J0KeR @OmidGH @SajAli @God @SamaN @sasan @Salar @GodHell @Mehdi @Kabir @LuCaS @ORTEGA @FreeDark @GabrieL @erf @K2Y @Reza @ehsan @Sep @yones @Ali @Fadaei@Melika یکبار من اکانت دختر زدم بعد از ده دقیقه بازی کلا اکانتو آف کردم نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 13:20، Eh5an گفته است: تا حالا شده با اکانت دختر بیای مخ بزنی یچی بگیری ازش اگه شده بگو بخندیم @Rony @Toofan @RuBicK @Amiiir @J0KeR @OmidGH @SajAli @God @SamaN @sasan @Salar @GodHell @Mehdi @Kabir @LuCaS @ORTEGA @FreeDark @GabrieL @erf @K2Y @Reza @ehsan @Sep @yones @Ali @Fadaei@Melika بنازم -یادم نمیاد ولی زیاد کردم ویرایش شده November 2, 2021 توسط Cursed نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۷/۹ در 15:47، RiPMoHammaD گفته است: میخوام با voice changer acc jadid و یه hardware دگ بیام بعد رفتارمم با اون لوس کنم 1ماهه 10میل در میارم من هر کار میکنم voice changer خوب پیدا نمیکنم اگه برنامشو دارین بفرستین و اموزشش یادتون نره در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 13:20، Eh5an گفته است: تا حالا شده با اکانت دختر بیای مخ بزنی یچی بگیری ازش اگه شده بگو بخندیم @Rony @Toofan @RuBicK @Amiiir @J0KeR @OmidGH @SajAli @God @SamaN @sasan @Salar @GodHell @Mehdi @Kabir @LuCaS @ORTEGA @FreeDark @GabrieL @erf @K2Y @Reza @ehsan @Sep @yones @Ali @Fadaei@Melika یه بار تو si بودم اسکین دختر و تویز کریسمس برداشته بودم یه یارو منو دید گیرداده بود ایدی اینستا تو بده رل بزنیم و بریم کلیسا برای ازدواج منم اون موقع مایک ندادم گفتم ۳۰۰k بده تا بدم تا داد /q دادم ویرایش شده November 16, 2021 توسط Ramxx . نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 13:20، Eh5an گفته است: تا حالا شده با اکانت دختر بیای مخ بزنی یچی بگیری ازش اگه شده بگو بخندیم @Rony @Toofan @RuBicK @Amiiir @J0KeR @OmidGH @SajAli @God @SamaN @sasan @Salar @GodHell @Mehdi @Kabir @LuCaS @ORTEGA @FreeDark @GabrieL @erf @K2Y @Reza @ehsan @Sep @yones @Ali @Fadaei@Melika Gay ها هم والا اینطوری نیستن نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.