ThiS ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 با سلام به رفقا و فروم گردا یه پیشنهاد دارم درباره تیکت هستش که کم پیش میاد ولی خیلی رو مخه که وقتی Speedc میذاریم یه نفر رد میشه و میره سوار Streak یا همون قطار خودمون که نمیشه گرفتش اگه بشه فردی که سرعت غیر مجاز داشته و از Speedc رد شده نتونه سوار این وسلیه شه خیلی عالی هستش. @iErfaN داش خودت تگ کن گشادیم میشه بگردم PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، iAmiiiR گفته است: اگه بشه فردی که سرعت غیر مجاز داشته و از Speedc رد شده نتونه سوار این وسلیه شه خیلی عالی هستش. کلا ی بار واسم اتفاق افتاد. انجام بشه بهتره ولی نیاز نیست، رنک پایین میتونه Shamal برداره بره دنبالش یا اینکه از +R4 کمک بگیره تا Mt/ بده اگه توقف نکرد که وانتد بدین ولی بهتره به محض اینکه وانتد Running گرفت سرور خودکار از قطار پیادش کنه. در ۱ ساعت قبل، iAmiiiR گفته است: داش خودت تگ کن گشادیم میشه بگردم دقت کردی که من تاپیک میزنم کسیو تگ نمیدم؟؟ ولی تو منو تگ کردی من از تو گشادترم ویرایش شده September 28, 2021 توسط iErfaN ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 زیاد مهم نیست افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده