AlligatoR ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 (ویرایش شده) باسلام و درود خدمت تمام کسانی که این تاپیک رو میبینند. چند تا پیشنهاد خیلی خوب و عالی برای دسته متوسط دارم که اگر عملی بشه علاقه مندان به دسته متوسط افزایش پیدا می کنه. مشکلی که خیلی اذیت می کنه اینه که خیلی وقتا Crew جا برای همه Member ها نداره و باعث میشه که خودی Kill بدتش یا اینکه بره به دسته متوسط مقابل Feed بده که خیلی بده به نظرم اگر بشه که سیستم وار طوری باشه که لازم نباشه از Crew استفاده کرد و هر کس نتونه به اعضای دسته متوسطیی که درش حضور داره Damage بده عالی میشه. پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. پیشنهاد سوم که خودم خیلی دوستش دارم اینه که وقتی یک نفرو Kill می کنیم Gun هایی که دسته فرد بوده ازش بیوفته با 20 یا 30$ با قلب که خیلی جذاب هست. خب دعوت میکنم از دوستان تا نظراتشون رو بدن. @Shxyan @SFC @Ali @Meli @Snow @NighTy @NoThinG @AliAgent @Lazyboy @Monty @RiPMoHammaD @iNViSiBIe @iErfaN @SiLVeR @Gang @WilsonRGR @EMiliX @LynCh @Shahrooz @iKian @EBi @LeoNarD @Hiner @MHI @Esalat @iAriyaN @Mahi @HamidRezaK @OmidGH @AsTroNauT @Biggie @Fadaei @Hashish @Luciano @Noghte @Mehrab @MiladME @SpiriT @Pishro @Timothy @Legacy @ORTEGA ببخشید اگر کسی رو جا انداختم. ویرایش شده September 25, 2021 توسط Reduce 6 13 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 مرسی که پست کردی پ.ن: کپی با ذکر منبع 1 تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 این هم بگم که اگه تو پینتبال یه نفر رو بکشیم اگه هد شات کنیم 30 درصد جون بده به ما اگه نه 20 یا 15 در کل عال بود ثلتان انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 با تمامی پیشنهاد هات موافقم عالیه 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 دسخوش بمولا , همشون عالین پ.ن: اینام رفت تو لیست کارهایی که انجام نمیدن 1 ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 پیشنهاده خوبی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 خیلی خوب بود انشالا عملی شن. Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 بسیار عالی ولی یه چند وقت هست که اصلا به پیشنهادات رسیدگی نمیشه. @Ali @SFC @Meli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 در 2 ساعت قبل، Reduce گفته است: باسلام و درود خدمت تمام کسانی که این تاپیک رو میبینند. چند تا پیشنهاد خیلی خوب و عالی برای دسته متوسط دارم که اگر عملی بشه علاقه مندان به دسته متوسط افزایش پیدا می کنه. مشکلی که خیلی اذیت می کنه اینه که خیلی وقتا Crew جا برای همه Member ها نداره و باعث میشه که خودی Kill بدتش یا اینکه بره به دسته متوسط مقابل Feed بده که خیلی بده به نظرم اگر بشه که سیستم وار طوری باشه که لازم نباشه از Crew استفاده کرد و هر کس نتونه به اعضای دسته متوسطیی که درش حضور داره Damage بده عالی میشه. پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. پیشنهاد سوم که خودم خیلی دوستش دارم اینه که وقتی یک نفرو Kill می کنیم Gun هایی که دسته فرد بوده ازش بیوفته با 20 یا 30$ با قلب که خیلی جذاب هست. خب دعوت میکنم از دوستان تا نظراتشون رو بدن. @Shxyan @SFC @Ali @Meli @Snow @NighTy @NoThinG @AliAgent @Lazyboy @Monty @RiPMoHammaD @iNViSiBIe @iErfaN @SiLVeR @Gang @WilsonRGR @EMiliX @LynCh @Shahrooz @iKian @EBi @LeoNarD @Hiner @MHI @Esalat @iAriyaN @Mahi @HamidRezaK @OmidGH @AsTroNauT @Biggie @Fadaei @Hashish @Luciano @Noghte @Mehrab @MiladME @SpiriT @Pishro @Timothy @Legacy @ORTEGA ببخشید اگر کسی رو جا انداختم. اره فکر خوبی بود یه سیف زون دور hq ایجاد شه تا توی وار بیش از حد پیش روی نشه مگر اینکه به خود hq اتک بزنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 در 2 ساعت قبل، Reduce گفته است: باسلام و درود خدمت تمام کسانی که این تاپیک رو میبینند. چند تا پیشنهاد خیلی خوب و عالی برای دسته متوسط دارم که اگر عملی بشه علاقه مندان به دسته متوسط افزایش پیدا می کنه. مشکلی که خیلی اذیت می کنه اینه که خیلی وقتا Crew جا برای همه Member ها نداره و باعث میشه که خودی Kill بدتش یا اینکه بره به دسته متوسط مقابل Feed بده که خیلی بده به نظرم اگر بشه که سیستم وار طوری باشه که لازم نباشه از Crew استفاده کرد و هر کس نتونه به اعضای دسته متوسطیی که درش حضور داره Damage بده عالی میشه. پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. پیشنهاد سوم که خودم خیلی دوستش دارم اینه که وقتی یک نفرو Kill می کنیم Gun هایی که دسته فرد بوده ازش بیوفته با 20 یا 30$ با قلب که خیلی جذاب هست. خب دعوت میکنم از دوستان تا نظراتشون رو بدن. @Shxyan @SFC @Ali @Meli @Snow @NighTy @NoThinG @AliAgent @Lazyboy @Monty @RiPMoHammaD @iNViSiBIe @iErfaN @SiLVeR @Gang @WilsonRGR @EMiliX @LynCh @Shahrooz @iKian @EBi @LeoNarD @Hiner @MHI @Esalat @iAriyaN @Mahi @HamidRezaK @OmidGH @AsTroNauT @Biggie @Fadaei @Hashish @Luciano @Noghte @Mehrab @MiladME @SpiriT @Pishro @Timothy @Legacy @ORTEGA ببخشید اگر کسی رو جا انداختم. 1- عالی 2- خوبه ولی بجای اون فکر کنم بهتره اینجوری باشه که اگه وقتی از HQ درومدیم 3ثانیه دمیج نخوریم مثل وقتی که کاف هستیم. 3- عالی بازم ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 هر ۳ عالی خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 پیشنهادات حرف نداره در 3 ساعت قبل، NoThinG گفته است: مرسی که پست کردی پ.ن: کپی با ذکر منبع ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 (ویرایش شده) @Ali برقرار شو عزیز بیا یه سر بزن ببین فرومت اصلا هست یا دزدیدنش ولی در کل با اون پیشنهاد سومی موافقم ویرایش شده September 25, 2021 توسط Noghte 1 تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 تموم شد؟ Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 1و3 عملی بشه خوب میشه ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 در 5 ساعت قبل، Reduce گفته است: باسلام و درود خدمت تمام کسانی که این تاپیک رو میبینند. چند تا پیشنهاد خیلی خوب و عالی برای دسته متوسط دارم که اگر عملی بشه علاقه مندان به دسته متوسط افزایش پیدا می کنه. مشکلی که خیلی اذیت می کنه اینه که خیلی وقتا Crew جا برای همه Member ها نداره و باعث میشه که خودی Kill بدتش یا اینکه بره به دسته متوسط مقابل Feed بده که خیلی بده به نظرم اگر بشه که سیستم وار طوری باشه که لازم نباشه از Crew استفاده کرد و هر کس نتونه به اعضای دسته متوسطیی که درش حضور داره Damage بده عالی میشه. پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. پیشنهاد سوم که خودم خیلی دوستش دارم اینه که وقتی یک نفرو Kill می کنیم Gun هایی که دسته فرد بوده ازش بیوفته با 20 یا 30$ با قلب که خیلی جذاب هست. خب دعوت میکنم از دوستان تا نظراتشون رو بدن. @Shxyan @SFC @Ali @Meli @Snow @NighTy @NoThinG @AliAgent @Lazyboy @Monty @RiPMoHammaD @iNViSiBIe @iErfaN @SiLVeR @Gang @WilsonRGR @EMiliX @LynCh @Shahrooz @iKian @EBi @LeoNarD @Hiner @MHI @Esalat @iAriyaN @Mahi @HamidRezaK @OmidGH @AsTroNauT @Biggie @Fadaei @Hashish @Luciano @Noghte @Mehrab @MiladME @SpiriT @Pishro @Timothy @Legacy @ORTEGA ببخشید اگر کسی رو جا انداختم. عالی بود 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 (ویرایش شده) با سلام در 7 ساعت قبل، Reduce گفته است: پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. اره دقیقا سیستم اسپان کیل برعکسه فیکسشم نمیکنن. در 7 ساعت قبل، Reduce گفته است: مشکلی که خیلی اذیت می کنه اینه که خیلی وقتا Crew جا برای همه Member ها نداره و باعث میشه که خودی Kill بدتش یا اینکه بره به دسته متوسط مقابل Feed بده که خیلی بده به نظرم اگر بشه که سیستم وار طوری باشه که لازم نباشه از Crew استفاده کرد و هر کس نتونه به اعضای دسته متوسطیی که درش حضور داره Damage بده عالی میشه. کاملا موافقم در 7 ساعت قبل، Reduce گفته است: پیشنهاد سوم که خودم خیلی دوستش دارم اینه که وقتی یک نفرو Kill می کنیم Gun هایی که دسته فرد بوده ازش بیوفته با 20 یا 30$ با قلب که خیلی جذاب هست. این پیشنهادم خوبه اما مشکلی داره, مثلا شما ام 4 دستتونه یکی که شاتگان و دیگل دستشه کیل میدید اگه گان هاشو بگیرید شاید یک مقدار اذیت کننده باشه برای بعضیا و راحت نباشن توی فایت بعدیشون و کیل شن سر این قضیه پیشنهادم اینه مثل نسخه افلاین وقتی شما گان Mp5 رو داشتید و میخواستید گان Uzi رو give کنید یک وارن واستون بیاد برای تمایل به جایگزین کردن اون گان که اگه اشتباه نکنم دکمه Tab بود توی نسخه افلاین! که گان خودکار توی دستتون نیاد. امیدوارم عملی شه. ویرایش شده September 25, 2021 توسط Hashish Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 سلام. پیشنهاد شماره 1: با اینکه از رول پلی خارج میشه اما موافقم. پیشنهاد شماره 2: به اون شیوه ای که شما میگی دردسرش زیاده، بهتره به این صورت باشه که هنگام وار بعد از خروج از اچ کیو به مدت چند ثانیه ی خیلی کوتاه فرد ضد گلوله بشه (اگر زودتر از اون چند ثانیه شروع به تیر اندازی کنه هم ضد گلوله بودنش خنثی بشه). پیشنهاد شماره 3: موافقم اما اجرا شدنش در AG: Samp ممکنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 در 16 ساعت قبل، Reduce گفته است: باسلام و درود خدمت تمام کسانی که این تاپیک رو میبینند. چند تا پیشنهاد خیلی خوب و عالی برای دسته متوسط دارم که اگر عملی بشه علاقه مندان به دسته متوسط افزایش پیدا می کنه. مشکلی که خیلی اذیت می کنه اینه که خیلی وقتا Crew جا برای همه Member ها نداره و باعث میشه که خودی Kill بدتش یا اینکه بره به دسته متوسط مقابل Feed بده که خیلی بده به نظرم اگر بشه که سیستم وار طوری باشه که لازم نباشه از Crew استفاده کرد و هر کس نتونه به اعضای دسته متوسطیی که درش حضور داره Damage بده عالی میشه. پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. پیشنهاد سوم که خودم خیلی دوستش دارم اینه که وقتی یک نفرو Kill می کنیم Gun هایی که دسته فرد بوده ازش بیوفته با 20 یا 30$ با قلب که خیلی جذاب هست. خب دعوت میکنم از دوستان تا نظراتشون رو بدن. @Shxyan @SFC @Ali @Meli @Snow @NighTy @NoThinG @AliAgent @Lazyboy @Monty @RiPMoHammaD @iNViSiBIe @iErfaN @SiLVeR @Gang @WilsonRGR @EMiliX @LynCh @Shahrooz @iKian @EBi @LeoNarD @Hiner @MHI @Esalat @iAriyaN @Mahi @HamidRezaK @OmidGH @AsTroNauT @Biggie @Fadaei @Hashish @Luciano @Noghte @Mehrab @MiladME @SpiriT @Pishro @Timothy @Legacy @ORTEGA ببخشید اگر کسی رو جا انداختم. کیل خودی خیلی بده این فکشنی که الان هستم حالا اسم نمیبرم حتی خود لیدرش خودی کیل میکنه من سر همین 9تا اسکور منفی خوردم کاش بشه کاری کرد که خودی کیل نشه انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 صحیح Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidRezaK ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 اینا که عالیه فقط غیر اینا بهشون بگو نارنجک و ار پی جی هم اضاف کنن 1 HamidRezaK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 در 9 ساعت قبل، AliAgent گفته است: سلام. پیشنهاد شماره 1: با اینکه از رول پلی خارج میشه اما موافقم. پیشنهاد شماره 2: به اون شیوه ای که شما میگی دردسرش زیاده، بهتره به این صورت باشه که هنگام وار بعد از خروج از اچ کیو به مدت چند ثانیه ی خیلی کوتاه فرد ضد گلوله بشه (اگر زودتر از اون چند ثانیه شروع به تیر اندازی کنه هم ضد گلوله بودنش خنثی بشه). پیشنهاد شماره 3: موافقم اما اجرا شدنش در AG: Samp ممکنه. 24 ســاعته تو اینستاشه یخ لحظه نکشید که RealAliagent Liked your Masseeg Blocki انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 (ویرایش شده) در 18 ساعت قبل، Reduce گفته است: پیشنهاد دومم در مورد Spawnkill هست که وقتی در Turf HQ وار هست این اتفاق میوفته, خب من به نظرم یه حلقه دور در HQ ظاهر بشه که نشه Damge داد و وقتی از حلقه بیرون اومد حلقه براش پنهان بشه تا وقتی HP اش کم شد دوباره نیاد داخل حلقه و Damge نشه و Abuse کنه. درمورد این مطلب باید بگم برای Spawn kill اومدن یه حرکت زدن که اوکی شه ولی متاسفانه اسکریپتر عزیز قضیه رو بر عکس عملی کرده! وقتی کسی از HQ میاد بیرون بجا اینکه ماافیا مقابل نتونه بهش Damage بده، خودش نمیتونه به کسی Damage بده و سریع میکشنش @Ali @Meli @SFC رسیدگی کنین ناموسا ویرایش شده September 26, 2021 توسط Snow 1 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 @SFC صحبتی نداری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 در 50 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: 24 ســاعته تو اینستاشه یخ لحظه نکشید که RealAliagent Liked your Masseeg Blocki پروفت بالای 60 سال بود فکر کردم یه بنده خداییه که لایک رو فهش میدونه، میخواستی وقتی نمیشناسم طرفو و از پروفش میخوره همسن بابابزرگم باشه چی بگم بعد از اینکه بلاک کردی از دنیا سیر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده