Erman ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 سلام،دوستان من شغل کاراگاه رو انتخاب میکنم،بعد مثلا میخوام یک نفر رو پیدا کنم،وقتی میرسم به پیش اون طرف و وقتی توی دایره قرمز میرم هیچ اتفاقی نمیفته فقظ باید وایسم تا زمان تموم شه و این پیغام برام بیاد Redmarker gone.الان در واقع من تونستم نفر رو پیدا کنم یا نه.یعنی الان تونستم ماموریتم رو کامل کنم یا وقتی رسیدم باید چیز دیگه ای بنویسه؟ اگه میشه لطفا بگید چجوری میتونم اسکیل کاراگاهیم رو 5 کنم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 سلام عزیزم /Cancel find باید بزنی برای رفتن چکپوینت یا باید بصبری زمانش تموم شه 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erman ارسال شده در September 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 ممنون دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 /cancel find میزنی و به قول خودت علامت قرمز میره و هر لول از اسکیل کاراگاه یه مدتی برای پیدا کردن داره مثلا لول یک 20 ثانیه و لول دو ... با /skill 1 هم میتونی ببینی که چقدر تایم لازم داری که بری به لول بالاتر نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 خوب نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 3 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: خوب داداش چقدر داری اسپم میدی نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 در 6 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: داداش چقدر داری اسپم میدی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.