parsa1519 ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام.ایشون میگه که من خیلی گلد میخرم و دیگه اکانتم جا برای خرید گلد نداره. به من گفته که gmail خودم رو به اون چیزی که ایشون میگه عوض کنم گلد ها بیاد به حسابم من هم مقداری شک کردم و با ادمین farab مشورت کردم. ایشون گفتن اکانت ظرفیت خواستی برای خرید گلد نداره و ایشون از طریق gmail رمز و پین رو بازیابی میکنه و اکانت رو میدزده من هم مدرک جمع کردم تا از ایشون شکایت کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/my_video6_6tuc.mp4/ همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @parsa1519 شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفا صبور باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در August 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 پنل کاربری فردی که ازش شکایت کردم دیگه وجود نداره! ایشون برای ردگم کنی اسمشون رو عوض کردن.پنل کاربری جدیدشون اینه همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @parsa1519 شکایت شما تایید شد، فرد خاطی مجازات شد. + بسته شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده