Taziyane ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام این باگ جلو خونم اتفاق افتاده و هر وقت خواستم رد شم الکی کیل شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-29_16-12-09-826_q4ri.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): هر کاری ک داخل فیلم انجام دادم انجام بدید پیچیدم به بازی از هر کی بگی بریدم حوصله بحث ندارم اما گوش به حرف تو میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 Bug Map ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 مثل خونه ی من افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۷ در 16:25، Gameric گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام این باگ جلو خونم اتفاق افتاده و هر وقت خواستم رد شم الکی کیل شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-29_16-12-09-826_q4ri.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): هر کاری ک داخل فیلم انجام دادم انجام بدید داداش من باهات موافقم چون برا خودمم همچین اتفاقی افتاده و دیگه اینکه فیلمت سیاهه هیچی دیده نمیشه. ...تمام... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taziyane ارسال شده در September 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۷ در 17:41، Farab گفته است: Bug Map ولی من اینو توی سمپ امتحان کردم اما کیل نشدم ولی وقتی از لانچر میام کیل میشم پیچیدم به بازی از هر کی بگی بریدم حوصله بحث ندارم اما گوش به حرف تو میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۷ در 16:25، Gameric گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام این باگ جلو خونم اتفاق افتاده و هر وقت خواستم رد شم الکی کیل شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-29_16-12-09-826_q4ri.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): هر کاری ک داخل فیلم انجام دادم انجام بدید بله این باگ خیلی اتفاق افتاده مخصوصا مواقع وار که خیلی بده @Ali پیگیری شه لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۷ در 17:41، Farab گفته است: Bug Map داش این سنگه نفرین شده ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در 11 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: داش این سنگه نفرین شده ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 باگ Map. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده