Nicolay ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: من داشتم تو حیاط زندان میچرخیدم و تیر میزدم که فهمیدم اینترنتم ضعیفه بعد که /q دادم امدم دیدم ایشون منو با دلیل Cheat(تقلب) بن دادن مطمئنا اشتباهی پیش امده چون من هیچگونه Cheat ندارم درخواست رسیدگی دارم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP بنده ویرایش شده August 28, 2021 توسط Lazyboy 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 با سلام خدمت شاکی @Lazyboy.ممنون بابت پیگیریمدارک ارسال شد. 1 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در August 29, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @Lazyboy، شکایت شما رد شد. پ.ن: عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده