Nate ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 با سلام یه سری ها میخوان زرنگ بازی در بیارن و ایونت بزارنو پولشو ندن، یا از زیر اهدای جوایز در برن پیشنهاده من اینه که موقعی که کسی خواست درخواست ایونت بده نوع جایزش اینجوری باشه: + یه منو براش باز بشه که جایزه میخواد ماشین باشه یا پول یا گلد یا هر چیزه دیگه، به طوره منو مانند بیاد و انتخاب کنه خوده برگزار کننده + جایزه ای که انتخاب کرده باید حتما داخله اکانتش باشه و اگر نبود بگه شما همچنین چیزی رو نداری و یا مقدار پولی که تعیین کردی رو نداری + وقتی که درخواست رو داد و تایید شد، اخره ایونت موقعی که استاپ کرد جایزشو ازش بگیره، و استاپش هم اینجوری باشه که Stopevent/ رو که زد یه یه فیلدی وسط تصویر نمایان بشه و اسم بازیکن رو بنویسه، اون بازیکن حتما باید داخل ایونت باشه که بتونه استاپ کنه وقتی که استاپ رو زد طبق چیزی که گفتم جایزه رو از برگزار کننده کم کنه و به برنده بده حالا نکته اینجاست که اگر کسی 2 تا ماشین داشت اون موقع چیکار کنه؟! جواب: همون ماشینی که برنده شده به نامش میشه ولی تا وقتی که یکی از دو ماشینش رو نفروخت ماشین براش ظاهر نشه و نتونه سوارش بشه، وقتی فروخت ماشین به پارکینگه دیلر شیپ اسپاون شه و از اونجا بره برداره. بقه جوایز هم مثل گلد و پول هم که گفتم باید داخله اکانتش باشه، وقتی استاپ شد و وینر مشخص شد طبق چیزی که گفتم، خودکار خوده سرور از برگزار کننده بگیره بده به برنده ایونت یه نکته دیگه هم میمونه: اگر ادمین ایونت رو استاپ کرد کلا همه جوایز که برای برگزار کننده بوده به خودش برگرده که نامردی نشه، این دیگه منطقیه دیگه و اگر هم کرش خورد و خوده سرور استاپ کرد هم همینطور این پیشنهاد منه شما هم اگر پیشنهادی راجبه این مطلب دارین رو هم در اشتراک بزارید. @Ali - @Meli - @Alireza - @SFC - @SaLiOne - @ORTEGA - @CyBeRi - @iATcKeR - @ShahiiN - @iSalaR - @OmidGH - @Farab - @HaTeD - @Mohana - @Mahi - @PainT 2 5 You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 خوبه برار 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 موافق 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 1 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: سلام پیشنهاد خوبیه ولی واسه Tell/ که چنتا وینر داره باید چی کار کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 خیلیم عالی Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 زیبا و عالی ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arbabaddssd ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 1 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: با سلام یه سری ها میخوان زرنگ بازی در بیارن و ایونت بزارنو پولشو ندن، یا از زیر اهدای جوایز در برن پیشنهاده من اینه که موقعی که کسی خواست درخواست ایونت بده نوع جایزش اینجوری باشه: + یه منو براش باز بشه که جایزه میخواد ماشین باشه یا پول یا گلد یا هر چیزه دیگه، به طوره منو مانند بیاد و انتخاب کنه خوده برگزار کننده + جایزه ای که انتخاب کرده باید حتما داخله اکانتش باشه و اگر نبود بگه شما همچنین چیزی رو نداری و یا مقدار پولی که تعیین کردی رو نداری + وقتی که درخواست رو داد و تایید شد، اخره ایونت موقعی که استاپ کرد جایزشو ازش بگیره، و استاپش هم اینجوری باشه که Stopevent/ رو که زد یه یه فیلدی وسط تصویر نمایان بشه و اسم بازیکن رو بنویسه، اون بازیکن حتما باید داخل ایونت باشه که بتونه استاپ کنه وقتی که استاپ رو زد طبق چیزی که گفتم جایزه رو از برگزار کننده کم کنه و به برنده بده حالا نکته اینجاست که اگر کسی 2 تا ماشین داشت اون موقع چیکار کنه؟! جواب: همون ماشینی که برنده شده به نامش میشه ولی تا وقتی که یکی از دو ماشینش رو نفروخت ماشین براش ظاهر نشه و نتونه سوارش بشه، وقتی فروخت ماشین به پارکینگه دیلر شیپ اسپاون شه و از اونجا بره برداره. بقه جوایز هم مثل گلد و پول هم که گفتم باید داخله اکانتش باشه، وقتی استاپ شد و وینر مشخص شد طبق چیزی که گفتم، خودکار خوده سرور از برگزار کننده بگیره بده به برنده ایونت یه نکته دیگه هم میمونه: اگر ادمین ایونت رو استاپ کرد کلا همه جوایز که برای برگزار کننده بوده به خودش برگرده که نامردی نشه، این دیگه منطقیه دیگه و اگر هم کرش خورد و خوده سرور استاپ کرد هم همینطور این پیشنهاد منه شما هم اگر پیشنهادی راجبه این مطلب دارین رو هم در اشتراک بزارید. @Ali - @Meli - @Alireza - @SFC - @SaLiOne - @ORTEGA - @CyBeRi - @iATcKeR - @ShahiiN - @iSalaR - @OmidGH - @Farab - @HaTeD - @Mohana - @Mahi - @PainT عالی به نظر من Nice اگر ڪسی را دوست داری، هوایش را داشته باش اما اگر برای پر ڪردن تنهایی خود، او را میخواهی! هوایی اش نڪن ..! شاید دیگر، به هیچ هوایی غیر تو عادت نڪند .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parshan ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 1 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: با سلام یه سری ها میخوان زرنگ بازی در بیارن و ایونت بزارنو پولشو ندن، یا از زیر اهدای جوایز در برن پیشنهاده من اینه که موقعی که کسی خواست درخواست ایونت بده نوع جایزش اینجوری باشه: + یه منو براش باز بشه که جایزه میخواد ماشین باشه یا پول یا گلد یا هر چیزه دیگه، به طوره منو مانند بیاد و انتخاب کنه خوده برگزار کننده + جایزه ای که انتخاب کرده باید حتما داخله اکانتش باشه و اگر نبود بگه شما همچنین چیزی رو نداری و یا مقدار پولی که تعیین کردی رو نداری + وقتی که درخواست رو داد و تایید شد، اخره ایونت موقعی که استاپ کرد جایزشو ازش بگیره، و استاپش هم اینجوری باشه که Stopevent/ رو که زد یه یه فیلدی وسط تصویر نمایان بشه و اسم بازیکن رو بنویسه، اون بازیکن حتما باید داخل ایونت باشه که بتونه استاپ کنه وقتی که استاپ رو زد طبق چیزی که گفتم جایزه رو از برگزار کننده کم کنه و به برنده بده حالا نکته اینجاست که اگر کسی 2 تا ماشین داشت اون موقع چیکار کنه؟! جواب: همون ماشینی که برنده شده به نامش میشه ولی تا وقتی که یکی از دو ماشینش رو نفروخت ماشین براش ظاهر نشه و نتونه سوارش بشه، وقتی فروخت ماشین به پارکینگه دیلر شیپ اسپاون شه و از اونجا بره برداره. بقه جوایز هم مثل گلد و پول هم که گفتم باید داخله اکانتش باشه، وقتی استاپ شد و وینر مشخص شد طبق چیزی که گفتم، خودکار خوده سرور از برگزار کننده بگیره بده به برنده ایونت یه نکته دیگه هم میمونه: اگر ادمین ایونت رو استاپ کرد کلا همه جوایز که برای برگزار کننده بوده به خودش برگرده که نامردی نشه، این دیگه منطقیه دیگه و اگر هم کرش خورد و خوده سرور استاپ کرد هم همینطور این پیشنهاد منه شما هم اگر پیشنهادی راجبه این مطلب دارین رو هم در اشتراک بزارید. @Ali - @Meli - @Alireza - @SFC - @SaLiOne - @ORTEGA - @CyBeRi - @iATcKeR - @ShahiiN - @iSalaR - @OmidGH - @Farab - @HaTeD - @Mohana - @Mahi - @PainT اره اگه بشه که عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 1 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: با سلام یه سری ها میخوان زرنگ بازی در بیارن و ایونت بزارنو پولشو ندن، یا از زیر اهدای جوایز در برن پیشنهاده من اینه که موقعی که کسی خواست درخواست ایونت بده نوع جایزش اینجوری باشه: + یه منو براش باز بشه که جایزه میخواد ماشین باشه یا پول یا گلد یا هر چیزه دیگه، به طوره منو مانند بیاد و انتخاب کنه خوده برگزار کننده + جایزه ای که انتخاب کرده باید حتما داخله اکانتش باشه و اگر نبود بگه شما همچنین چیزی رو نداری و یا مقدار پولی که تعیین کردی رو نداری + وقتی که درخواست رو داد و تایید شد، اخره ایونت موقعی که استاپ کرد جایزشو ازش بگیره، و استاپش هم اینجوری باشه که Stopevent/ رو که زد یه یه فیلدی وسط تصویر نمایان بشه و اسم بازیکن رو بنویسه، اون بازیکن حتما باید داخل ایونت باشه که بتونه استاپ کنه وقتی که استاپ رو زد طبق چیزی که گفتم جایزه رو از برگزار کننده کم کنه و به برنده بده حالا نکته اینجاست که اگر کسی 2 تا ماشین داشت اون موقع چیکار کنه؟! جواب: همون ماشینی که برنده شده به نامش میشه ولی تا وقتی که یکی از دو ماشینش رو نفروخت ماشین براش ظاهر نشه و نتونه سوارش بشه، وقتی فروخت ماشین به پارکینگه دیلر شیپ اسپاون شه و از اونجا بره برداره. بقه جوایز هم مثل گلد و پول هم که گفتم باید داخله اکانتش باشه، وقتی استاپ شد و وینر مشخص شد طبق چیزی که گفتم، خودکار خوده سرور از برگزار کننده بگیره بده به برنده ایونت یه نکته دیگه هم میمونه: اگر ادمین ایونت رو استاپ کرد کلا همه جوایز که برای برگزار کننده بوده به خودش برگرده که نامردی نشه، این دیگه منطقیه دیگه و اگر هم کرش خورد و خوده سرور استاپ کرد هم همینطور این پیشنهاد منه شما هم اگر پیشنهادی راجبه این مطلب دارین رو هم در اشتراک بزارید. @Ali - @Meli - @Alireza - @SFC - @SaLiOne - @ORTEGA - @CyBeRi - @iATcKeR - @ShahiiN - @iSalaR - @OmidGH - @Farab - @HaTeD - @Mohana - @Mahi - @PainT پیشنهاده خوبیه ولی مشکلایی هم داره اگه کسی که برنده شده به هر دلیلی در ایونت کیل بشه حالا یا اشتباه برگزار کننده یا خودش کلی دشواری داریم با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 3 ساعت قبل، 0STAD گفته است: پیشنهاد خوبیه ولی واسه Tell/ که چنتا وینر داره باید چی کار کرد؟ اینو یادم رفت اضافه کنم، برای این میشه یه وارن برای ادمین ها درست که که هر تلی که توی ایونت دادن برای ادمین ارسال بشه و ادمین ها مشاهده کنن تا ناحقی ای صورت نگیره، بعد میشه اخره ایونت استاپ که شد همرو با مقداره پولی که تعیین کرده تقسیم کرد در 3 ساعت قبل، HaTeD گفته است: پیشنهاده خوبیه ولی مشکلایی هم داره اگه کسی که برنده شده به هر دلیلی در ایونت کیل بشه حالا یا اشتباه برگزار کننده یا خودش کلی دشواری داریم داش اون چیزی که گفتم حتما توی ایونت باشه، یعنی طرف جوین بده و بدون اینکه کوییت کرده باشه و یا کیک شده باشه از ایونت بشه ست کرد روش مبلغ رو، و همه چیز نباید اتوماتیک باشه، برگزار کننده باید دخالتی داشته باشه و اینارو کنترل کنه You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 خوبه کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 6 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: با سلام یه سری ها میخوان زرنگ بازی در بیارن و ایونت بزارنو پولشو ندن، یا از زیر اهدای جوایز در برن پیشنهاده من اینه که موقعی که کسی خواست درخواست ایونت بده نوع جایزش اینجوری باشه: + یه منو براش باز بشه که جایزه میخواد ماشین باشه یا پول یا گلد یا هر چیزه دیگه، به طوره منو مانند بیاد و انتخاب کنه خوده برگزار کننده + جایزه ای که انتخاب کرده باید حتما داخله اکانتش باشه و اگر نبود بگه شما همچنین چیزی رو نداری و یا مقدار پولی که تعیین کردی رو نداری + وقتی که درخواست رو داد و تایید شد، اخره ایونت موقعی که استاپ کرد جایزشو ازش بگیره، و استاپش هم اینجوری باشه که Stopevent/ رو که زد یه یه فیلدی وسط تصویر نمایان بشه و اسم بازیکن رو بنویسه، اون بازیکن حتما باید داخل ایونت باشه که بتونه استاپ کنه وقتی که استاپ رو زد طبق چیزی که گفتم جایزه رو از برگزار کننده کم کنه و به برنده بده حالا نکته اینجاست که اگر کسی 2 تا ماشین داشت اون موقع چیکار کنه؟! جواب: همون ماشینی که برنده شده به نامش میشه ولی تا وقتی که یکی از دو ماشینش رو نفروخت ماشین براش ظاهر نشه و نتونه سوارش بشه، وقتی فروخت ماشین به پارکینگه دیلر شیپ اسپاون شه و از اونجا بره برداره. بقه جوایز هم مثل گلد و پول هم که گفتم باید داخله اکانتش باشه، وقتی استاپ شد و وینر مشخص شد طبق چیزی که گفتم، خودکار خوده سرور از برگزار کننده بگیره بده به برنده ایونت یه نکته دیگه هم میمونه: اگر ادمین ایونت رو استاپ کرد کلا همه جوایز که برای برگزار کننده بوده به خودش برگرده که نامردی نشه، این دیگه منطقیه دیگه و اگر هم کرش خورد و خوده سرور استاپ کرد هم همینطور این پیشنهاد منه شما هم اگر پیشنهادی راجبه این مطلب دارین رو هم در اشتراک بزارید. @Ali - @Meli - @Alireza - @SFC - @SaLiOne - @ORTEGA - @CyBeRi - @iATcKeR - @ShahiiN - @iSalaR - @OmidGH - @Farab - @HaTeD - @Mohana - @Mahi - @PainT با پیشنهادت کامل موافقم ....از دشمنی نترس که بهت خنجر میزنه.... ....از رفیقی بترس که تو رو بغل میکنه.... ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 اها Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 گل عالیی هس. X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 8 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: اینو یادم رفت اضافه کنم بله اینم میشه در کل پیشنهاد خوبیه من تاحالا بیش از ۱۰۰ بار وینر شدم ولی تا حالا یکی دو بار جایزه رو گرفتم هی میگن ترنسف میشه ولی بعدش میگن ولش بابا ما هم گدای 30k نیستیم که ss بدیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 Nice لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 مرسی از کسانی که نظر دادن، منتظر پاسخ نهایی هستیم... You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۴ در 02:44، HurtHeart گفته است: میخوان زرنگ بازی در بیارن و این رو اضافه کنم که نشه تو ایونت از دستور Pay/ استفاده کرد چون ممکنه پول رو توی ایونت به هلپر واریز کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در 6 دقیقه قبل، 0STAD گفته است: و این رو اضافه کنم که نشه تو ایونت از دستور Pay/ استفاده کرد چون ممکنه پول رو توی ایونت به هلپر واریز کنه احسنتتتتتتت ++++++ You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در 2 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: احسنتتتتتتت ++++++ عشق مایی❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۴ در 02:44، HurtHeart گفته است: با سلام یه سری ها میخوان زرنگ بازی در بیارن و ایونت بزارنو پولشو ندن، یا از زیر اهدای جوایز در برن پیشنهاده من اینه که موقعی که کسی خواست درخواست ایونت بده نوع جایزش اینجوری باشه: + یه منو براش باز بشه که جایزه میخواد ماشین باشه یا پول یا گلد یا هر چیزه دیگه، به طوره منو مانند بیاد و انتخاب کنه خوده برگزار کننده + جایزه ای که انتخاب کرده باید حتما داخله اکانتش باشه و اگر نبود بگه شما همچنین چیزی رو نداری و یا مقدار پولی که تعیین کردی رو نداری + وقتی که درخواست رو داد و تایید شد، اخره ایونت موقعی که استاپ کرد جایزشو ازش بگیره، و استاپش هم اینجوری باشه که Stopevent/ رو که زد یه یه فیلدی وسط تصویر نمایان بشه و اسم بازیکن رو بنویسه، اون بازیکن حتما باید داخل ایونت باشه که بتونه استاپ کنه وقتی که استاپ رو زد طبق چیزی که گفتم جایزه رو از برگزار کننده کم کنه و به برنده بده حالا نکته اینجاست که اگر کسی 2 تا ماشین داشت اون موقع چیکار کنه؟! جواب: همون ماشینی که برنده شده به نامش میشه ولی تا وقتی که یکی از دو ماشینش رو نفروخت ماشین براش ظاهر نشه و نتونه سوارش بشه، وقتی فروخت ماشین به پارکینگه دیلر شیپ اسپاون شه و از اونجا بره برداره. بقه جوایز هم مثل گلد و پول هم که گفتم باید داخله اکانتش باشه، وقتی استاپ شد و وینر مشخص شد طبق چیزی که گفتم، خودکار خوده سرور از برگزار کننده بگیره بده به برنده ایونت یه نکته دیگه هم میمونه: اگر ادمین ایونت رو استاپ کرد کلا همه جوایز که برای برگزار کننده بوده به خودش برگرده که نامردی نشه، این دیگه منطقیه دیگه و اگر هم کرش خورد و خوده سرور استاپ کرد هم همینطور این پیشنهاد منه شما هم اگر پیشنهادی راجبه این مطلب دارین رو هم در اشتراک بزارید. @Ali - @Meli - @Alireza - @SFC - @SaLiOne - @ORTEGA - @CyBeRi - @iATcKeR - @ShahiiN - @iSalaR - @OmidGH - @Farab - @HaTeD - @Mohana - @Mahi - @PainT ایده خوبیه از این زرنگ بازی ها کم ندیدیم. ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۶ در 20:28، ALoNE4EvER گفته است: ایده خوبیه از این زرنگ بازی ها کم ندیدیم. اگر اجرایی بشه خیلی خوبه You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 خیلی هم عالی دوپسانه عزیز منتظر هستند You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده