MiladME ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 سلام و عرض ادب و احترام درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه . حتی باتوم پلیس کاربردش از این بیشتره چون با باتوم وقتی یکی رو کیل می کنیم طرف غرورش خورد میشه دیگه اذیت نمیکنه Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 29 دقیقه قبل، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام داش پیستول بهترین گان سروره! شما بلد نیستین باهاش کار کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در 19 ساعت قبل، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه . حتی باتوم پلیس کاربردش از این بیشتره چون با باتوم وقتی یکی رو کیل می کنیم طرف غرورش خورد میشه دیگه اذیت نمیکنه Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ میشه مثلا قیمتشو بیشتر کرد ولی وقتی کسیو باهاش بکشی وانتد نگیری نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در 18:02، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه . حتی باتوم پلیس کاربردش از این بیشتره چون با باتوم وقتی یکی رو کیل می کنیم طرف غرورش خورد میشه دیگه اذیت نمیکنه Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ جالب بود نمیدونستم. برم همه رو با پیستول بکشم نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 20 ساعت قبل، ALoNE4EvER گفته است: جالب بود نمیدونستم. برم همه رو با پیستول بکشم داش این یک پیشنهاد بود 1 نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در November 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۷ در 16:53، N0B0DY گفته است: داش این یک پیشنهاد بود سلام دکی در در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در 18:02، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه . حتی باتوم پلیس کاربردش از این بیشتره چون با باتوم وقتی یکی رو کیل می کنیم طرف غرورش خورد میشه دیگه اذیت نمیکنه Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ میلاد دادا کجا رفتی جدیدا کم پیدایی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2021 Emmmmmmmmmmmmm khobe نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 عالی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 agsamp.... نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cool ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 بد نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در 18:02، MiladME گفته است: درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه نظرم + هست. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در 6 ساعت قبل، Ravin گفته است: درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظر بنده نیز ( + ) است. حتی جالب میشود که توی /Frisk هم این Gun نمایش داده نشود مانند SprayCan . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 با سلام نظر بنده نیز - میباشد نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 19, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 در در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در 18:02، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام درخواست دارم سلاح بی خاصیت پیستول هم یه فکری به حالش کنید مثلا اگه دو نفر با پیستول به همدیگه شلیک کردن وارنش برای پلیس نیاد و فقط خود شخص بتونه بره شکایت کنه چون این تفنگ بسیار بی سرو صدا هست و بالاخره این موضوع باعث میشه یه خاصیتی داشته باشه . حتی باتوم پلیس کاربردش از این بیشتره چون با باتوم وقتی یکی رو کیل می کنیم طرف غرورش خورد میشه دیگه اذیت نمیکنه Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ https://s4.uupload.ir/files/picsart_08-14-12.37.32_xv4g.jpg آقا عالی اینو بزارین فقط برای دسته متوسطه که دسته متوسط اینو داشته باشه بیشتر دسته متوسطیی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 با سلام اینکه سلاح پیستول دچار تغییراتی بشه که گفتید عالیه اما حذف شدنش نه! ما همینطوریش بسیاری از اسلحه های خوب مثل یوزی رو نمیتونیم از تفنگ فروشی بخریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد برای بررسی و تایید نهایی منتقل شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.