MiladME ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 سلام و عرض ادب و احترام حالا که سرور داره اپدیت میشه و ویژگی های خوبی بهش اضافه میشه بنده پیشنهاد می کنم برای کاپ مدال یا هدایای بهتری اضافه بشه اضافه شدن مدال برای سربازان رنک بالا جهت شوق و اشتیاق بیشتر . خیلیا برای بعضی فکشن ها همه چیزشون رو فدا میکنن و کل تایمشون رو صرف فکشن میکنن به همین دلیل این حقوقی که میگیرن کافی نیست و اینا ده برابر دارن زحمت میکشن ، واقعا چنین افرادی زیادن کسایی که روی پاک شدن وانتد غیرتی میشن و اگه وانتدی پاک شه اعصابشون خورد میشه . مدال میتونه به صورت یک امتیاز توی ucp شخص باشه که برای لیدر شدن یا عضویت توی فکشن های کاپ کمکشون کنه . یا میتونه اسکین رنک دو اون فکشن باشه که درصورتی که کل لیدر ها بعد چندین ماه شخص رو تایید کردند این اسکین به صورت دائمی بهش تعلق بگیره البته شرایط رو سخت می کنیم تا هرکسی نتونه به این جایزه ی بزرگ برسه . {مهم}: 1. اخلاق خوب. {بسیار مهم}: 2. وفاداری و ماندگاری در فکشن. {مهم}: 3. عدم عضویت همزمان در سازمان های دیگر. {مهم}: 4. عدم وابستگی به تیم کارکنان. 5. دارای اعتماد به نفس. 6. دلیری. 7. علاقه به این سازمان. 8. با نظم. 9. علاقه به یادگیری. 10. انگیزه داشتن. 11. توانایی قبول کردن اشتباه. 12. ترجیح دادن کیفیت کار به مقدار فعالیت. 13. دارای شعور و توانایی احترام به سلسله مراتب و رنک های بالاتر. {مهم}: 14. عدم وابستگی به یک گروه، بکس یا کلن. 15. نشکستن قوانین عمومی به خصوص زبان ناپسند تا جای ممکن. 16 . فعال بودن در قسمت پیشنهادات و انتقادات فکشن. حتی شخص توی این مدت باید تمرکزش روی فکشن باشه و هم زمان توی تیم کارکنان نباشه . درخواست دارم به این مسائل رسیدگی کنید حیفه بعضیا کلی برای فکشن ها زحمت بکشن تهش توی تایپیک استعفا فقط یه تشکر خشک و خالی ازشون بشه . Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 14 دقیقه قبل، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام حالا که سرور داره اپدیت میشه و ویژگی های خوبی بهش اضافه میشه بنده پیشنهاد می کنم برای کاپ مدال یا هدایای بهتری اضافه بشه اضافه شدن مدال برای سربازان رنک بالا جهت شوق و اشتیاق بیشتر . خیلیا برای بعضی فکشن ها همه چیزشون رو فدا میکنن و کل تایمشون رو صرف فکشن میکنن به همین دلیل این حقوقی که میگیرن کافی نیست و اینا ده برابر دارن زحمت میکشن ، واقعا چنین افرادی زیادن کسایی که روی پاک شدن وانتد غیرتی میشن و اگه وانتدی پاک شه اعصابشون خورد میشه . مدال میتونه به صورت یک امتیاز توی ucp شخص باشه که برای لیدر شدن یا عضویت توی فکشن های کاپ کمکشون کنه . یا میتونه اسکین رنک دو اون فکشن باشه که درصورتی که کل لیدر ها بعد چندین ماه شخص رو تایید کردند این اسکین به صورت دائمی بهش تعلق بگیره البته شرایط رو سخت می کنیم تا هرکسی نتونه به این جایزه ی بزرگ برسه . {مهم}: 1. اخلاق خوب. {بسیار مهم}: 2. وفاداری و ماندگاری در فکشن. {مهم}: 3. عدم عضویت همزمان در سازمان های دیگر. {مهم}: 4. عدم وابستگی به تیم کارکنان. 5. دارای اعتماد به نفس. 6. دلیری. 7. علاقه به این سازمان. 8. با نظم. 9. علاقه به یادگیری. 10. انگیزه داشتن. 11. توانایی قبول کردن اشتباه. 12. ترجیح دادن کیفیت کار به مقدار فعالیت. 13. دارای شعور و توانایی احترام به سلسله مراتب و رنک های بالاتر. {مهم}: 14. عدم وابستگی به یک گروه، بکس یا کلن. 15. نشکستن قوانین عمومی به خصوص زبان ناپسند تا جای ممکن. 16 . فعال بودن در قسمت پیشنهادات و انتقادات فکشن. حتی شخص توی این مدت باید تمرکزش روی فکشن باشه و هم زمان توی تیم کارکنان نباشه . درخواست دارم به این مسائل رسیدگی کنید حیفه بعضیا کلی برای فکشن ها زحمت بکشن تهش توی تایپیک استعفا فقط یه تشکر خشک و خالی ازشون بشه . Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 50 دقیقه قبل، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام داش فکر کنم تازه رفتی تو Cop چون همه پیشنهاد هات راجبه پلیس هس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۳ در 17:39، MiladME گفته است: سلام و عرض ادب و احترام حالا که سرور داره اپدیت میشه و ویژگی های خوبی بهش اضافه میشه بنده پیشنهاد می کنم برای کاپ مدال یا هدایای بهتری اضافه بشه اضافه شدن مدال برای سربازان رنک بالا جهت شوق و اشتیاق بیشتر . خیلیا برای بعضی فکشن ها همه چیزشون رو فدا میکنن و کل تایمشون رو صرف فکشن میکنن به همین دلیل این حقوقی که میگیرن کافی نیست و اینا ده برابر دارن زحمت میکشن ، واقعا چنین افرادی زیادن کسایی که روی پاک شدن وانتد غیرتی میشن و اگه وانتدی پاک شه اعصابشون خورد میشه . مدال میتونه به صورت یک امتیاز توی ucp شخص باشه که برای لیدر شدن یا عضویت توی فکشن های کاپ کمکشون کنه . یا میتونه اسکین رنک دو اون فکشن باشه که درصورتی که کل لیدر ها بعد چندین ماه شخص رو تایید کردند این اسکین به صورت دائمی بهش تعلق بگیره البته شرایط رو سخت می کنیم تا هرکسی نتونه به این جایزه ی بزرگ برسه . {مهم}: 1. اخلاق خوب. {بسیار مهم}: 2. وفاداری و ماندگاری در فکشن. {مهم}: 3. عدم عضویت همزمان در سازمان های دیگر. {مهم}: 4. عدم وابستگی به تیم کارکنان. 5. دارای اعتماد به نفس. 6. دلیری. 7. علاقه به این سازمان. 8. با نظم. 9. علاقه به یادگیری. 10. انگیزه داشتن. 11. توانایی قبول کردن اشتباه. 12. ترجیح دادن کیفیت کار به مقدار فعالیت. 13. دارای شعور و توانایی احترام به سلسله مراتب و رنک های بالاتر. {مهم}: 14. عدم وابستگی به یک گروه، بکس یا کلن. 15. نشکستن قوانین عمومی به خصوص زبان ناپسند تا جای ممکن. 16 . فعال بودن در قسمت پیشنهادات و انتقادات فکشن. حتی شخص توی این مدت باید تمرکزش روی فکشن باشه و هم زمان توی تیم کارکنان نباشه . درخواست دارم به این مسائل رسیدگی کنید حیفه بعضیا کلی برای فکشن ها زحمت بکشن تهش توی تایپیک استعفا فقط یه تشکر خشک و خالی ازشون بشه . Milad.ME هستم درود بر ❤ارساکیا❤ عالیی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 خیلی دیگ جدی گرفتی یک بازیه دیگ نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در 3 ساعت قبل، ShahiiN گفته است: خیلی دیگ جدی گرفتی یک بازیه دیگ دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 (ویرایش شده) چشم میلاد داش میخوای با علی صحبت کنم سفر خارج هم ببرنتون ویرایش شده August 18, 2021 توسط Plato نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 6 ساعت قبل، Plato گفته است: چشم میلاد داش میخوای با علی صحبت کنم سفر خارج هم ببرنتون من ک موافقم میریم جزیره علی و میگردیم تو مپ هم نیست خارج حساب میشه (به کم قانعیم) نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظرم + هست. مدال ها باعث زیبایی UCP بخش اقلیت ها بشه نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 با سلام پیشنهاد بنده اضافه شدن Achievement به بازی است که به طور جامع و کامل Topic میذارم براش. نظرم ( + ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 19, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد برای بررسی و تایید نهایی منتقل شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.