AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 با سلام! امروز اومدیم با یک چالش خوب! و چالش اینه که شما اولین و آخرین اسکرین که تو آرساکیا گرفتین اینجا آپلود کنین! به خنده دار ترین و جالبترین هاش جایزه میدم!!! اونم پول! خب من خودم اول آپلود میکنم تا شما هم ببینین البته من چون ویندوز عوض کردم خیلی هاش پاک شدن! اولین آخرین (شکار لحظه) @Hour @iErfaN@Chandler@Ali@Shxyan@Plato@RoseRain@CaKe@Owner@NoThinG@Reduce@Ak2@SajAli@SFC@Farab @Momojaja@OmidGH@Alireza@iSalaR@Sami@ORTEGA نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 هعی روزگار نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 اگر SS هارو پاک نمیکردم الان 15000 SS بود نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 5 دقیقه قبل، Plato گفته است: هعی روزگار خوبه! در 5 دقیقه قبل، Farab گفته است: اگر SS هارو پاک نمیکردم الان 15000 SS بود حالا آپلود کن تو در 5 دقیقه قبل، Farab گفته است: اگر SS هارو پاک نمیکردم الان 15000 SS بود انقد گلابی گلابی نکن هویج بخور 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 3 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: انقد گلابی گلابی نکن هویج بخور =))))) نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 1 دقیقه قبل، Farab گفته است: =))))) DPM در 7 دقیقه قبل، Farab گفته است: =))))) نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 (ویرایش شده) پاک کردن SS ها و فیلم ها در 2 روز : ) ویرایش شده August 2, 2021 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 2 دقیقه قبل، Farab گفته است: پاک کردن SS ها و فیلم ها در 2 روز : ) جنگهههههههههههه مگه 249 چشمام =| نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، Farab گفته است: اسکرین چت های پلیر ها هست. ( یعنی هر کسی که چت کنه ادمین is is میگیره بن میده ) طبق عکس بالا , طرف چت میکنه ادمین بن داده ویرایش شده August 2, 2021 توسط iSalaR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 3 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: اسکرین چت های پلیر ها هست. ( یعنی هر کسی که چت کنه ادمین is is میگیره بن میده ) طبق عکس بالا , طرف چت میکنه ادمین بن داده نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 2 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: اسکرین چت های پلیر ها هست. ( یعنی هر کسی که چت کنه ادمین is is میگیره بن میده ) اگه is is عتو نیزاشتوم فیروم! بیبین نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 اولین آخرین https://8pic.ir/uploads/AG-SA-7482.jpg نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 عکسا قدیما پاک شده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: اگر SS هارو پاک نمیکردم الان 15000 SS بود 7000 تا تو پوشه Screenshot و 5000 تا تو پوشه SA-MP نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 35 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اولین آخرین https://8pic.ir/uploads/AG-SA-7482.jpg جالبه! در 7 دقیقه قبل، Reduce گفته است: عکسا قدیما پاک شده اینم هم جالبه =| نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 3 دقیقه قبل، Momojaja گفته است: 7000 تا تو پوشه Screenshot و 5000 تا تو پوشه SA-MP میخوام ویندوز عوض کنم اما چون خاطره دارم میخوام این هارو اول بریزم DVD، خلاصه رو 10 تا DVD هم جا نمیشه. در 1 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: با سلام! امروز اومدیم با یک چالش خوب! و چالش اینه که شما اولین و آخرین اسکرین که تو آرساکیا گرفتین اینجا آپلود کنین! به خنده دار ترین و جالبترین هاش جایزه میدم!!! اونم پول! خب من خودم اول آپلود میکنم تا شما هم ببینین اولیش رو نمیدونم چون ویندوز قبلی پاک شد LOL اما بعدا جدید ها ارسال میکنم. نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 (ویرایش شده) من که بخاطر ویندوز عوض کردن کلی SS های جالبی از گذشته داشتم که متاسفانه ندارمشون ولی ماله چند ماه قبل دارم که میزارم براتون اولین اسکرین شات: اینجا Event بود یکی دیگرو داشتم میزدم که کناریه هم بخاطر من مرد [یک تیر و دو نشون] آخرین اسکرین شات: میخواستم F7 بزنم اشتباهی دستم به F8 خورد ویرایش شده August 2, 2021 توسط CaKe نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 38 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اولین آخرین https://8pic.ir/uploads/AG-SA-7482.jpg اولیش ایونت گذاشتی 10 کا جایزشه که پای کردی فک کنم =| در 6 دقیقه قبل، CaKe گفته است: اولین اسکین شات: اینجا Event بود یکی دیگرو داشتم میزدم که کناریه هم بخاطر من مرد [یک تیر و دو نشون] یک کیک ولی چند نشون Bad /AD یا Bad /Ad مسله این است! آقا @Ali شما هم اسکرین اول و آخرتو بزار دیکه نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 اولی ( بسیار نوووب ) آخری ( دیشب تو فکر پیدا کردن باگ توی jail بودم ) نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 متسفانه بخاطر ویندوز همشون به باد رفتن نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 2 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: با سلام! امروز اومدیم با یک چالش خوب! و چالش اینه که شما اولین و آخرین اسکرین که تو آرساکیا گرفتین اینجا آپلود کنین! به خنده دار ترین و جالبترین هاش جایزه میدم!!! اونم پول! خب من خودم اول آپلود میکنم تا شما هم ببینین البته من چون ویندوز عوض کردم خیلی هاش پاک شدن! اولین آخرین (شکار لحظه) @Hour @iErfaN@Chandler@Ali@Shxyan@Plato@RoseRain@CaKe@Owner@NoThinG@Reduce@Ak2@SajAli@SFC@Farab @Momojaja@OmidGH@Alireza@iSalaR@Sami@ORTEGA سلام عزیزم من نمیتونم بزارم یه مشکلاتی داره نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 اولین : داشتم با سلطان ام عشک میکردم آخرین: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 34 دقیقه قبل، 9Hess گفته است: GTA Full Mode From Boronz 1 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 5 دقیقه قبل، Farab گفته است: GTA Full Mode From Boronz Kollan ye 5ta mod e |: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در ۱ ساعت قبل، Hour گفته است: سلام عزیزم من نمیتونم بزارم یه مشکلاتی داره Tuye call am حله داش نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.