Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 کدوم؟ در 2 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @LeytoM @Mahi @CauTioN @EnDWaY خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @AliaSgHaR @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @F214 @lordmeydamb @metti @SFC @xHosein پ ن : بیشتر این هلپر هارو خودم نمیشناسم 1 3 2 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 5 ماهه هلپرم دیگه نزدیکم ادمینی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 Skuil هلپر خیلی خوبیه من واقعا ازش رازیم ولی Mahan گاهی نیاز به /goto میشه و نمیادو میگه یه /helpme دیگه بده: خوب اگه نمیتونید و وقت ندارید helpme رو جواب ندین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 9 دقیقه قبل، Mahi گفته است: 5 ماهه هلپرم دیگه نزدیکم ادمینی فک میکنی برام مهمه؟ 2 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در هم اکنون، Arshiyaii گفته است: فک میکنی برام مهمه؟ سس ماست نظرت در مورد خودت چیه؟ @Ftig نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 54 دقیقه قبل، lordmeydamb گفته است: سس ماست نظرت در مورد خودت چیه؟ @Ftig از نظر من تمام هلپرای که تو نظر سنجی گذاشتی واقعا اوکین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در ۱ ساعت قبل، Mahi گفته است: 5 ماهه هلپرم دیگه نزدیکم ادمینی Hehe boy ------------ فقط خودم اگه اومدم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 13 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: Hehe boy ------------ فقط خودم اگه اومدم رات میدن ؟ نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 1 ساعت قبل، lordmeydamb گفته است: Skuil هلپر خیلی خوبیه من واقعا ازش رازیم ولی Mahan گاهی نیاز به /goto میشه و نمیادو میگه یه /helpme دیگه بده: خوب اگه نمیتونید و وقت ندارید helpme رو جواب ندین. مواردی مثل اینترنت (Deysne) (نمیدونم چجوری می نویسنش) و مایک میشه من میگم یه Helpme دیگه بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 32 دقیقه قبل، Mahi گفته است: (Deysne) آبرومونو بردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 4 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: آبرومونو بردی پبش میاد اینترنت ایرانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 نمیشه انتخاب کرد همه عالین نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 مثل اینکه هدسم درست در اومد. خب خیلی عادیه که skuil بهترین هلپره . @Ftig نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در هم اکنون، Farab گفته است: نمیشه انتخاب کرد همه عالین داش بین اینها فک کنم skuil خوش اخلاق , فعال و از هر نظر بهتره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Mahi گفته است: مواردی مثل اینترنت (Deysne) (نمیدونم چجوری می نویسنش) و مایک میشه من میگم یه Helpme دیگه بدین Desync در 4 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: خودتون رو بسنجید برای من این چیزا مهم نیست در 2 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: فقط خودم اگه اومدم 2 روز نشده دیموت میشی داش, زیرکش زیاد هس ویرایش شده August 1, 2021 توسط EnDWaY نقل قول ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 6 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: Desync برای من این چیزا مهم نیست 2 روز نشده دیموت میشی داش, زیرکش زیاد هس hesab nashodi inja ham نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 فقط فقط TAYGRR.RS نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، Mahi گفته است: مواردی مثل اینترنت (Deysne) (نمیدونم چجوری می نویسنش) و مایک میشه من میگم یه Helpme دیگه بدین Desync در 7 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: زیرکش یکیش من بخاطر صمیمی بودن زیر کشی شو می کنم ویرایش شده August 2, 2021 توسط TiAbolfazLTi نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در ۱ ساعت قبل، TiAbolfazLTi گفته است: یکیش من بخاطر صمیمی بودن زیر کشی شو می کنم بسی خندیدیم در 11 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: رات میدن ؟ عشقم بخورمت نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 25 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: عشقم بخورمت @Arshiyaii یکم گنده نیست میخوای بخوریش؟ نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 5 دقیقه قبل، TiAbolfazLTi گفته است: @Arshiyaii یکم گنده نیست میخوای بخوریش؟ ne نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 14 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @LeytoM @Mahi @CauTioN @EnDWaY خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @AliaSgHaR @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @F214 @lordmeydamb @metti @SFC @xHosein پ ن : بیشتر این هلپر هارو خودم نمیشناسم محبوب ترین هلپر ها : @Mahi @Ftig @CauTioN این نفرات اول پ ن : دوستان همه ی هلپر ها عالی هستند این نظر سنجی فقط برای سنجش محبوبیت هلپر هاست نظر سنجی بسته شد + دفعه بعدی میریم برا لیــدر ها نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IBetis ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 از نظر من mahan. خیلی خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 19 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @LeytoM @Mahi @CauTioN @EnDWaY خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @AliaSgHaR @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @F214 @lordmeydamb @metti @SFC @xHosein پ ن : بیشتر این هلپر هارو خودم نمیشناسم @LeytoM نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.