Mohammadhasan ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 سلام خدمت همه دوستان عزیز تا حالا چند بار شده که یه اتفاقی براتون افتاده و شما به دلیل خاموش بودن تایم استمپ و whokill نتونستید شکایت کنید یا اگه شکایت کردید رد شده؟ فراموش کردن در سرشت همه ی ماست و گاهی اوقات ممکنه فراموش کنیم که این ۲ رو روشن کنیم. اما پیشنهاد من اینه که اگر امکانش هست یک ویژگی به منوی تنظیمات لانچر(F9)اضافه بشه که اسمش هم خود time stamp باشه.وقتی شما این گزینه رو فعال می کنید تایم استمپ برای همیشه فعال هست و شما نیاز نیست هر بار که وارد سرور میشید اون رو روشن کنید.و اگر باز هم امکانش هست این ویژگی برای سیستم whokill هم ایجاد بشه @SajAli @N0B0DY @Mahi @iSalaR @RiPMoHammaD @Shollmaqz @OmidGH @Farab @Rasputin @llErrorsll و... نظرات همه برای من ارزشمنده @SFC @Ali @Meli 3 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 اره خوبه نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 Good نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 1 دقیقه قبل، Farab گفته است: Good فارسی را پاس بداریم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 Timestamp/ رو که یه بار بزنی کافیه Whokill/ رو ولی موافقم ولی زیاد برای شکایت به کار نمیاد چون DM اگه یکبار باشه باید فیلم بدی. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 TimeStamp رو یه بار بزنی, اوکیه در مورد Whokill هم اختیاری باشه بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 (ویرایش شده) @OmidGH @Mahi جدا؟ من اگه q بدم دوباره بیام باید دوباره تایم استمپ رو روشن کنم ویرایش شده August 1, 2021 توسط Plato نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 عالی داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DangerSquad ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 اره تایم چت اوکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 ممنون از همه بابت نظرات نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 3 ساعت قبل، Plato گفته است: سلام خدمت همه دوستان عزیز تا حالا چند بار شده که یه اتفاقی براتون افتاده و شما به دلیل خاموش بودن تایم استمپ و whokill نتونستید شکایت کنید یا اگه شکایت کردید رد شده؟ فراموش کردن در سرشت همه ی ماست و گاهی اوقات ممکنه فراموش کنیم که این ۲ رو روشن کنیم. اما پیشنهاد من اینه که اگر امکانش هست یک ویژگی به منوی تنظیمات لانچر(F9)اضافه بشه که اسمش هم خود time stamp باشه.وقتی شما این گزینه رو فعال می کنید تایم استمپ برای همیشه فعال هست و شما نیاز نیست هر بار که وارد سرور میشید اون رو روشن کنید.و اگر باز هم امکانش هست این ویژگی برای سیستم whokill هم ایجاد بشه @SajAli @N0B0DY @Mahi @iSalaR @RiPMoHammaD @Shollmaqz @OmidGH @Farab @Rasputin @llErrorsll و... نظرات همه برای من ارزشمنده @SFC @Ali @Meli خوبه موافقم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 2 ساعت قبل، Plato گفته است: @OmidGH @Mahi جدا؟ من اگه q بدم دوباره بیام باید دوباره تایم استمپ رو روشن کنم نمیدونم ولی برای ما یه بار بزنی هست و دوباره لازم به زدنش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 9 ساعت قبل، Plato گفته است: برای همیشه فعال هست و شما نیاز نیست هر بار که وارد سرور میشید اون رو روشن کنید سلام من که یکبار فعال کردم همیشه بوده! ولی برای Whokill موافقم نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 12 ساعت قبل، Plato گفته است: وقتی شما این گزینه رو فعال می کنید تایم استمپ برای همیشه فعال هست خب ظاهرا کسانی که با این قسمت موافقت کردن مشکل من رو دارن نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 احسنت نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 من یه بار Time خاموش بود شکایت کردم رد شد.Whokill خاموشه. زیاد به کار نمیاد فک کنم ب قول امید فیلم باید باشه هم بهتره و تمام اطلاعات طرف و تاریخ و مکانم نشون میده . بعضی موقع میبینی یارو SS گرفته روش یکم فتوشاپ کرده ب علیه تو گذاشته همونم Acc میشه و مجازات میشی.فیلم در کل بهتره.الان برم WhoKill On کنم نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 3 ساعت قبل، Shollmaqz گفته است: ب علیه تو گذاشته تا حالا ازم شکایت نشده نمیتونم حسش رو درک کنم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 2, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 21:57، Plato گفته است: تا حالا چند بار شده که یه اتفاقی براتون افتاده و شما به دلیل خاموش بودن تایم استمپ و whokill نتونستید شکایت کنید یا اگه شکایت کردید رد شده؟ روشن یا خاموش بودن TimeStamp تغیری در روند شکایت های شما ایجاد نمی کند برای بیان ساده تر TimeStamp برای شکایت ها نیاز نیست نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 2 ساعت قبل، SFC گفته است: روشن یا خاموش بودن TimeStamp تغیری در روند شکایت های شما ایجاد نمی کند برای بیان ساده تر TimeStamp برای شکایت ها نیاز نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 4 ساعت قبل، Sobi گفته است: اینو خوب اومدی نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 3, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 9 ساعت قبل، Sobi گفته است: به اشتباه رد شده! نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 3 ساعت قبل، SFC گفته است: به اشتباه رد شده! بله امیر جان پس توجیح کنید دوستان رو.ما دیدیم طرف اومده یه شاهنامه فحش داده رفته بعد شکایت به خاطر خاموش بودن تایم استمپ رد شده : | نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 16 ساعت قبل، SFC گفته است: روشن یا خاموش بودن TimeStamp تغیری در روند شکایت های شما ایجاد نمی کند برای بیان ساده تر TimeStamp برای شکایت ها نیاز نیست ?What در 4 دقیقه قبل، Plato گفته است: بله امیر جان پس توجیح کنید دوستان رو.ما دیدیم طرف اومده یه شاهنامه فحش داده رفته بعد شکایت به خاطر خاموش بودن تایم استمپ رد شده : | منم بودم رد میکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۲ در 15:17، SFC گفته است: به اشتباه رد شده! خب تاییدش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.