parsa1519 ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 (ویرایش شده) از نظر من خونه ها باید یک inventory داشته باشن... ماشین ها باید inventory داشته باشن... و اگر inventory به وجود بیاد... تغییراتی داره که اونقدری زیاده که نمی تونم بگم! مثلا چند قسمت مختلف داشته باشه مثال من در قسمت number عدد 3 رو مینویسم و bread(نان) رو با موس میکشم در قسمت phoenix inventory حالا 3 نان داخل صندوق phoenix وجود دارد حالا میخوام 3 water(اب) مصرف کنم در قسمت number عدد 3 رو مینویسم و اب رو به سمت use میبرم برای مصرف یدونه فقط اب رو با موس در قسمت use میبرم برای اینکه وسیله ای رو زمین بندازم مثل قبل در قسمت number تعداد رو مینویسم و با موس میکشم سمت take یا اگر یدونه میخواستم فقط با موس میکشم سمت take میخوام 30k money رو به علی بدم در قسمت number مینویسم 30000 و پول رو به سمت قسمت give میبرم بعدش یه منو باز میشه که افراد نزدیک رو نشون میده من علی رو انتخاب میکنم و پول میرسه دستش منظور از 501 sdpistol یعنی sdpistol با 501 تیر برای استفاده از این منو f5 رو میزنم اگر خواستم تو ماشین یا خونه بزارم سمت صندوق ماشین و یا یک محل خاص در خانه میرم احتمالا همگی این منو رو جای دیگه دیده باشید ویرایش شده July 29, 2021 توسط parsa1519 همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 راستش نفهمیدم چی شد؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 اسکی از GTA V لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 پیشنهاد تکراریست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 درود @parsa1519 عزیز: پیشنهاد های شما تکراری هست و در Topic های دیگه جواب داده شده, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر منم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 مگه mta هست جالب بود ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 19, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده