Shollmaqz ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 درود فراوان بر همه ی شما. من امروز در حالی که داشتم از تماشای مناظر طبیعت لذت میبردم ناگهان نزدیک به یک مزرعه گندم شدم که هیچ محصولی نداشت و علف های خشکی روییده بودند با کسب اطلاعات دریافتم که این مزرعه بع علت گرمی زیاد هوا و نبودن اب کافی خشک شده و تمام تلاش های صاحب این مزرعه به هدر رفته. همینطور کارخانه هم تعطیل شده این امر موجب شده که کارگر های زیادی بیکار بشوند و این اتفاق بسیار ناراحت کننده بود. 1 نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 وقت بخیر. @Shollmaqz @Ali @Original @Mary @Meli مجله ی هفتگی شما تایید شد نقاط قوت: تصاویر مناسب استفاده از محیط پیرامون ما جمله بندی و املا درست نقاط ضعف: استفاده نکردن از رنگ های متفاوت در مجله تون باتشکر، منتظر مجله های خوب از جانب شما هستیم. (کاره ای نیستم ولی گفتم اینو بنویسم بقیه که جواب نمیدهند) نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 4 ساعت قبل، TiAbolfazLTi گفته است: وقت بخیر. @Shollmaqz @Ali @Original @Mary @Meli مجله ی هفتگی شما تایید شد صشیصش نقاط قوت: تصاویر مناسب استفاده از محیط پیرامون ما جمله بندی و املا درست نقاط ضعف: استفاده نکردن از رنگ های متفاوت در مجله تون باتشکر، منتظر مجله های خوب از جانب شما هستیم. (کاره ای نیستم ولی گفتم اینو بنویسم بقیه که جواب نمیدهند) وای پسر دهنتوووووو نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۳ در 20:50، Shollmaqz گفته است: درود فراوان بر همه ی شما. من امروز در حالی که داشتم از تماشای مناظر طبیعت لذت میبردم ناگهان نزدیک به یک مزرعه گندم شدم که هیچ محصولی نداشت و علف های خشکی روییده بودند با کسب اطلاعات دریافتم که این مزرعه بع علت گرمی زیاد هوا و نبودن اب کافی خشک شده و تمام تلاش های صاحب این مزرعه به هدر رفته. همینطور کارخانه هم تعطیل شده این امر موجب شده که کارگر های زیادی بیکار بشوند و این اتفاق بسیار ناراحت کننده بود. عه نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 بلههه نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.