LockDown ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 17:33، Chandler گفته است: اگه قرار باشه تا آخر عمر بتونی فقط آهنگای 3 نفرو گوش بدی اون 3 نفر کیان؟؟ (خودم حصین - هیدن - Ava Max ) @NiCuLaS @AlmaS @iNViSiBIe @RoLLinG @Fuck @SepehrKabir @PumpKin @Alwin @Kerazom @WaTchDogs @LockDown @NoThinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @hassanlp @HajATA @EarlAmin @Meliva @Mohana @Reyhane @Regfi @Ali @Refigh ** از تایم ادیت گذشت نشد ادیت کنم یونا تتلو مسیح-آرش نقل قول If you want to achieve greatness stop asking for permissionاگر خواهان رسیدن به بزرگی هستی منتظر اجازه اش نباش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHI ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 Travis scott - 21Savage - Sepehr Khalse نقل قول 0_o لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۴ در 14:05، ADiNA گفته است: شاهین نجفی3averGooyariz همه شون ایرانی ان ولی ممکنه زیاد شنیده نشده باشن متاسفانه من نشنیدم میشه پیوی از هرکدوم یکی خوبشو بفرستی ببینم چطورین؟ (به جز سید مرتضی نجفی پور مقدم) نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در اولین فرصت آپلود میکنم تو همین تاپیک میفرستم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 29 دقیقه قبل، ADiNA گفته است: در اولین فرصت آپلود میکنم تو همین تاپیک میفرستم فول آلبوم Balloon از Gooyariz(Havasam Part shod)(Halloween)(Panjere Ta Mah)(Ballon)آهنگ خودم میسازم از 3aver نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 Poobon | Eminem | Sohrab MJ |: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 متأسفانه به رپ علاقه ندارم و خواننده هایی که مورد علاقه من هستند The weekend و Alec Benjamin وXXXTENTACIO اگر اشتباه است لطفا ببخشید. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 مرحوم 2Pac مرحوم Biggie مرحوم EazyE نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) Faghat 2Pac ویرایش شده August 3, 2021 توسط 9Hess Faghat e faghat 2Pac نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 برای من فرقی نداره ولی Hichkas نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 Yas Mehrad hidden Putak نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۲ در 01:29، Universe گفته است: مرحوم 2Pac مرحوم Biggie مرحوم EazyE سینا فک کن اینا تو ایران به دنیا اومده بودن ....... در 4 ساعت قبل، iMahDi گفته است: Mehrad hidden خر زور اسطوره خاور مگه نه @Meliva ؟ 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 Sohrab Mj Mehrad HiddeN Alireza jj نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 9 ساعت قبل، RaaD گفته است: خر زور اسطوره خاور مگه نه @Meliva ؟ شاهرگ ،استاد، اسطوره، آهن ،سنگین ولی لاغر.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 21:04، NiCuLaS گفته است: Sohrab Mj TaTaLoo SamaN WilSoN لامصب اینجا بین این همه حرف و ادم دماغ این منو ب خودش جذب کرده !! نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.