Chanoda ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 اگه قرار باشه تا آخر عمر بتونی فقط آهنگای 3 نفرو گوش بدی اون 3 نفر کیان؟؟ (خودم حصین - هیدن - Ava Max ) @NiCuLaS @AlmaS @iNViSiBIe @RoLLinG @Fuck @SepehrKabir @PumpKin @Alwin @Kerazom @WaTchDogs @LockDown @NoThinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @hassanlp @HajATA @EarlAmin @Meliva @Mohana @Reyhane @Regfi @Ali @Refigh ** از تایم ادیت گذشت نشد ادیت کنم 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 خیلی سوال باحال و خوبی بود... قابلیت اینو دارم ک صدای اشوان و سارن و شخص مورد علاقم (نام نمیبرم مورد آخرو) رو تا آخر عمرم گوش کنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 1 ساعت قبل، Chandler گفته است: اگه قرار باشه تا آخر عمر بتونی فقط آهنگای 3 نفرو گوش بدی اون 3 نفر کیان؟؟ (خودم حصین - هیدن - Ava Max ) @NiCuLaS @AlmaS @iNViSiBIe @RoLLinG @Fuck @SepehrKabir @PumpKin @Alwin @Kerazom @WaTchDogs @LockDown @NoThinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @hassanlp @HajATA @EarlAmin @Meliva @Mohana @Reyhane @Regfi @Ali @Refigh ** از تایم ادیت گذشت نشد ادیت کنم Billie eilish-Yas-Tataloo نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 ماله ما 3نفر نداره ولی چون اصرار می کنی Ho3ein, Pishro, Shayea 2 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 Sohrab Mj TaTaLoo SamaN WilSoN 2 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 همه رپ گوش میدن؟ هایده،گوگوش، مهستی، ابی، داریوش، سیاوش 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 سهراب ام جی پوریا پوتک سلطان نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 17:33، Chandler گفته است: اگه قرار باشه تا آخر عمر بتونی فقط آهنگای 3 نفرو گوش بدی اون 3 نفر کیان؟؟ (خودم حصین - هیدن - Ava Max ) @NiCuLaS @AlmaS @iNViSiBIe @RoLLinG @Fuck @SepehrKabir @PumpKin @Alwin @Kerazom @WaTchDogs @LockDown @NoThinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @hassanlp @HajATA @EarlAmin @Meliva @Mohana @Reyhane @Regfi @Ali @Refigh ** از تایم ادیت گذشت نشد ادیت کنم Eminem Pishro صدای بچه های 8 تا 13 سال نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 در 38 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: Eminem Pishro به به مای برادر ها پیشرو رو هم دوست دارم عالیه در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 18:31، Meliva گفته است: شخص مورد علاقم (نام نمیبرم مورد آخرو) رو تا آخر عمرم گوش کنم... جالب شد در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 19:43، NoThinG گفته است: ماله ما 3نفر نداره ولی چون اصرار می کنی Ho3ein, Pishro, Shayea واسه حاج مهدی محدودیت نداریم راحت باش داداش در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 21:04، NiCuLaS گفته است: Sohrab Mj TaTaLoo SamaN WilSoN عه سامان ویلیو یادم رفت... در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 19:29، Reyhane گفته است: Billie eilish-Yas-Tataloo چقدر سبکاشونم بهم میخوره مثلا فک کن: کاراکتر اصلی اول تا آخر داستانت منم، کارات شنیده شدن تنها دلیل بازتابت منم، تو هیچی نداری بگی سوژه کاغذ آچارت منم **زن قاضی پرونده که منو انداختن بیرون ****** شخص خود آقام که دنیا رو شناختم بی نون ****** مردم مریض ***** دایی و عموم I am in Manila, in Hong Kong In San Francisco, doing a disco Pop it hot like it's Crisco در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 21:19، NoThinG گفته است: همه رپ گوش میدن؟ هایده،گوگوش، مهستی، ابی، داریوش، سیاوش من حتی جلو تر از اون 3 تایی که گفتم همیشه شادمهر اولویت اولمه هیچکس نمیتونه جای شادمهرو بین خواننده هایی که دوستشون دارم بگیره 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در 14 ساعت قبل، Chandler گفته است: شادمهر شادمهر عقیلی نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 (ویرایش شده) شهاب مضفری XD بهترین رپر جهان ویرایش شده July 24, 2021 توسط StoneHeart برای این که زیرا نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در 12 دقیقه قبل، StoneHeart گفته است: شهاب مضفری XD بهترین رپر جهان ناهارا چی میخوری؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در 17 ساعت قبل، Chandler گفته است: چقدر سبکاشونم بهم میخوره مثلا فک کن: کاراکتر اصلی اول تا آخر داستانت منم، کارات شنیده شدن تنها دلیل بازتابت منم، تو هیچی نداری بگی سوژه کاغذ آچارت منم **زن قاضی پرونده که منو انداختن بیرون ****** شخص خود آقام که دنیا رو شناختم بی نون ****** مردم مریض ***** دایی و عموم I am in Manila, in Hong Kong In San Francisco, doing a disco Pop it hot like it's Crisco خوبه دیگه از هر سبک یه نفر نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 سلطان شهاب مظفری لرد جی جی اون رپر حماسی ملی (دشمنا در حال نابودیه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PumpKin ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 Ho3ein .Yas . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در ۱ ساعت قبل، Hard گفته است: لرد جی جی نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱ در 11:04، RiPMoHammaD گفته است: Eminem Pishro صدای بچه های 8 تا 13 سال خفه زر نزن بشین پشت دست. در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 08:03، Chandler گفته است: اگه قرار باشه تا آخر عمر بتونی فقط آهنگای 3 نفرو گوش بدی اون 3 نفر کیان؟؟ (خودم حصین - هیدن - Ava Max ) @NiCuLaS @AlmaS @iNViSiBIe @RoLLinG @Fuck @SepehrKabir @PumpKin @Alwin @Kerazom @WaTchDogs @LockDown @NoThinG @Original @83mehrdad83 @Americanmamali @hassanlp @HajATA @EarlAmin @Meliva @Mohana @Reyhane @Regfi @Ali @Refigh ** از تایم ادیت گذشت نشد ادیت کنم ?????? ⓟⓞⓞⓑⓞⓝ ?????? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در 8 دقیقه قبل، Taaj گفته است: خفه زر نزن بشین پشت دست. یارو میگه قاضی کشتم در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 19:29، Reyhane گفته است: Billie eilish خوبه گوش میدم 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 در 29 دقیقه قبل، Taaj گفته است: صدای بچه های 8 تا 13 سال ممد ؟ : | در در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 10:13، NoThinG گفته است: Ho3ein, Pishro, Shayea wow نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 شاهین نجفی3averGooyariz همه شون ایرانی ان ولی ممکنه زیاد شنیده نشده باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در 1 دقیقه قبل، ADiNA گفته است: شاهین نجفی3averGooyariz همه شون ایرانی ان ولی ممکنه زیاد شنیده نشده باشن اینا زمان قاجار میخوندن نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱ در 20:34، RiPMoHammaD گفته است: صدای بچه های 8 تا 13 سال آریا دهه 80ای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در 5 دقیقه قبل، ADiNA گفته است: آریا دهه 80ای PUL BIDAH نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در 3 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: اینا زمان قاجار میخوندن شما وقتی یاد گرفتی اسکی نری بعد رو خواننده های سرشناس نظر بده خیخی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 قدیمی سندی.معین.هایده زمان معاصر هم خیلی هاشونو دوس دارم اومدم بگم ولی نمیتونم همشون خوبن ولی یاس و خلوت رو خیلی ترجیح میدم خارجی امینم.پست مالون.مسکد ولف نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.