DARTHHOOMAN ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 اقا من داشتم فکر میکردم با خودم .بعد یک لحظه یاد اوندفه ای افتادم که با ماشین رفته بودم SF که تیونینگ روش بندازم خیلی ها شده که تو همین راه تیونینگ شده تا سه تا بیمه از ماشینشون پریده خیلی زوره نه؟ واسه شما هم پیش اومده ؟ یارو میخاد رینگ اینف یا هاترینگشو عوض کنه بجا 140$ 140.000$ هزینه میخوره واسش @_@ خب حالا پیشنهاد چیه؟ ما یک چیزی دارم تو بازی به اسم قطار این قطار ما هم LV هم LS و هم SF ایسگا داره خب حالا اگر جوری بشه که یک واگن باری به قطار اضافشه .کسی که میخاد اینفرنوس شو مثلا ببره رینگ بندازه روش تو یک ایسگای {جدید} که {روی زمین} با {امکان پارک وسیله نقلیه} ساخته میشه .صبر میکنه قطار میاد به رانده قطار درخواست میده اونم در ازای مبلقی که سرور تایین کنه میبردش ایگا دلخواه پیادش میکنه از توهین در کامنت هاتون (به هر کسی) جدا خودداری کنید ممنون بخاطر توجه شما ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 زیباست خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 باز ی ساعت باید وایسیم سرویس قطار بدیم! کسیم نمیاد کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 در 4 ساعت قبل، PERSIANKILLER2004 گفته است: اقا من داشتم فکر میکردم با خودم .بعد یک لحظه یاد اوندفه ای افتادم که با ماشین رفته بودم SF که تیونینگ روش بندازم خیلی ها شده که تو همین راه تیونینگ شده تا سه تا بیمه از ماشینشون پریده خیلی زوره نه؟ واسه شما هم پیش اومده ؟ یارو میخاد رینگ اینف یا هاترینگشو عوض کنه بجا 140$ 140.000$ هزینه میخوره واسش @_@ خب حالا پیشنهاد چیه؟ ما یک چیزی دارم تو بازی به اسم قطار این قطار ما هم LV هم LS و هم SF ایسگا داره خب حالا اگر جوری بشه که یک واگن باری به قطار اضافشه .کسی که میخاد اینفرنوس شو مثلا ببره رینگ بندازه روش تو یک ایسگای {جدید} که {روی زمین} با {امکان پارک وسیله نقلیه} ساخته میشه .صبر میکنه قطار میاد به رانده قطار درخواست میده اونم در ازای مبلقی که سرور تایین کنه میبردش ایگا دلخواه پیادش میکنه از توهین در کامنت هاتون (به هر کسی) جدا خودداری کنید ممنون بخاطر توجه شما خوب میشه اینجوری در 1 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: باز ی ساعت باید وایسیم سرویس قطار بدیم! کسیم نمیاد اینم حرفیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 فکشن که نمیشه گفت و در کل پیشنهاد خوبی نیستایمن برانید تا سالم بمانید ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 1 دقیقه قبل، EarlAmin گفته است: فکشن که نمیشه گفت و در کل پیشنهاد خوبی نیستایمن برانید تا سالم بمانید گزارش Police Department انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 3 ساعت قبل، EarlAmin گفته است: ایمن برانید تا سالم بمانید ما هم ایمن برانیم کسانی هستند که ایمن نرانند و سالم نمیمانیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 6 ساعت قبل، matinzr5 گفته است: ما هم ایمن برانیم کسانی هستند که ایمن نرانند و سالم نمیمانیم حق گفتی ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۱ در 21:09، N0B0DY گفته است: باز ی ساعت باید وایسیم سرویس قطار بدیم! کسیم نمیاد نیازی به صبر نیست اگر ما در ریل سه یا دوتا قطار داشته باشیم هر ایتگاه در کمتر از دو دقیقه سرویس دهی خواهد داشت شما هم اجبار.به صبر نشدید چرا اونی که از اینفرنوس های خشمگین پلیس و نوب هایی که نمیفهمن سر چاررا باید ترمز کرد و سوپرایز های خفنی که مپ با خالی کردن زیر پات میکنه میترسن.میتونن از این سرویس استفاده کنن تازه یک زمانی برای گرفتن ماهی ما میرفتیم LV ریل قطار هم دقیقا از کنار همه اون ایستگاه های فاضلاب رد میشد اگر این قابلید اون موقع بود خیلی خوب میشد در 21 ساعت قبل، matinzr5 گفته است: ما هم ایمن برانیم کسانی هستند که ایمن نرانند و سالم نمیمانیم درسته در در ۱۴۰۰/۴/۲۲ در 08:52، EarlAmin گفته است: فکشن که نمیشه گفت و در کل پیشنهاد خوبی نیستایمن برانید تا سالم بمانید علت فکشن بودن اینه که راننده قطار باید سلامت روان داشته باشه و تجربه هم داشته باشه در ضمن قطار ک نمتونه مثل ماشین free یگوشه افتاده باشه هر هفته ی نوب میاد میبینه ذوق میکنه باید راننده ها تابع قوانین و برنامه زمانی باشد و بتونن یک /f داشته باشن ما هم الان تعمیرگا داریم مکانیک و فکشن ت ت ک داریم ایمن برانید تا نه مکانیکی بخاید نه مکانیک ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 حجی در در ۱۴۰۰/۴/۲۱ در 18:40، PERSIANKILLER2004 گفته است: اقا من داشتم فکر میکردم با خودم .بعد یک لحظه یاد اوندفه ای افتادم که با ماشین رفته بودم SF که تیونینگ روش بندازم خیلی ها شده که تو همین راه تیونینگ شده تا سه تا بیمه از ماشینشون پریده خیلی زوره نه؟ واسه شما هم پیش اومده ؟ یارو میخاد رینگ اینف یا هاترینگشو عوض کنه بجا 140$ 140.000$ هزینه میخوره واسش @_@ خب حالا پیشنهاد چیه؟ ما یک چیزی دارم تو بازی به اسم قطار این قطار ما هم LV هم LS و هم SF ایسگا داره خب حالا اگر جوری بشه که یک واگن باری به قطار اضافشه .کسی که میخاد اینفرنوس شو مثلا ببره رینگ بندازه روش تو یک ایسگای {جدید} که {روی زمین} با {امکان پارک وسیله نقلیه} ساخته میشه .صبر میکنه قطار میاد به رانده قطار درخواست میده اونم در ازای مبلقی که سرور تایین کنه میبردش ایگا دلخواه پیادش میکنه از توهین در کامنت هاتون (به هر کسی) جدا خودداری کنید ممنون بخاطر توجه شما حجی خو چ کاریه اگه با ماشین خودت بری خیلی زود تر میرسی اگ عینه آدمیزاد رانندگی کنی مشکلی پیش نمیاد البته قبول دارم تیونینگ ها خعلی دورن و یکم حوصله سر بر و سخته ک برا اسپورت کردن ماشین بری ب ۳ تا شهر.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 در 24 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: حجی حجی خو چ کاریه اگه با ماشین خودت بری خیلی زود تر میرسی اگ عینه آدمیزاد رانندگی کنی مشکلی پیش نمیاد البته قبول دارم تیونینگ ها خعلی دورن و یکم حوصله سر بر و سخته ک برا اسپورت کردن ماشین بری ب ۳ تا شهر.. تنها استفادش اون نیست جابجا کردن افراد پیاده هم هست اونایی هم ک کلکسیون LV. SF دارن میتونن استفاده کنن کمتر اودو بیوفته تازه یک ایتم جدیدی میشه که سرور باهاش حسابی پز بده 1 ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 فکر کنم قطار کلا زیادش 180 170 تا بره که تقریبا طول میکشه 10 دیقه تا یک دور دوره LS SF LV بزنه 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 از پیشنهادت خوشم اومد،جالبه. 1 صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 خیلی تاثیر گذار بود Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 در 11 ساعت قبل، Farab گفته است: فکر کنم قطار کلا زیادش 180 170 تا بره که تقریبا طول میکشه 10 دیقه تا یک دور دوره LS SF LV بزنه بله سه دقیقه هم بخاطر دوقف ایستگاهی بگیریم با سه تا قطار حدود چهار دقیقس هر سرویس دیگه نهایت مثل اتوبوس برنامه ززمانی میدیم برای ورود قطار به هر ایسگا در 10 ساعت قبل، xSepehr گفته است: خیلی تاثیر گذار بود بعله تمام شد خیلی هم تاثیر گراز بود 1 ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۱ در 18:40، PERSIANKILLER2004 گفته است: اقا من داشتم فکر میکردم با خودم .بعد یک لحظه یاد اوندفه ای افتادم که با ماشین رفته بودم SF که تیونینگ روش بندازم خیلی ها شده که تو همین راه تیونینگ شده تا سه تا بیمه از ماشینشون پریده خیلی زوره نه؟ واسه شما هم پیش اومده ؟ یارو میخاد رینگ اینف یا هاترینگشو عوض کنه بجا 140$ 140.000$ هزینه میخوره واسش @_@ خب حالا پیشنهاد چیه؟ ما یک چیزی دارم تو بازی به اسم قطار این قطار ما هم LV هم LS و هم SF ایسگا داره خب حالا اگر جوری بشه که یک واگن باری به قطار اضافشه .کسی که میخاد اینفرنوس شو مثلا ببره رینگ بندازه روش تو یک ایسگای {جدید} که {روی زمین} با {امکان پارک وسیله نقلیه} ساخته میشه .صبر میکنه قطار میاد به رانده قطار درخواست میده اونم در ازای مبلقی که سرور تایین کنه میبردش ایگا دلخواه پیادش میکنه از توهین در کامنت هاتون (به هر کسی) جدا خودداری کنید ممنون بخاطر توجه شما خوبه به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 در 5 ساعت قبل، PERSIANKILLER2004 گفته است: دیگه نهایت مثل اتوبوس برنامه ززمانی میدیم برای ورود قطار به هر ایسگا ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 ایده خوبیه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 خوبه 1 سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 با یه سری تغیرات ایده خیلی خوبیه ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 18:16، Payolerg گفته است: با یه سری تغیرات ایده خیلی خوبیه بفرمایید خوشحال میشم بدونم چه تغییراتی ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 15 ساعت قبل، DHOOMAN گفته است: بفرمایید خوشحال میشم بدونم چه تغییراتی مثلا به نظر من میتونه به جای فکشن یکسری biz باشه که هرکدوم از اونها یکی از ایستگاه های مترو یا قطار که در مپ هست باشه که برای ورود به مترو نیاز باشه بلیط رو از biz تهیه کنیم. و قطار ها هم مثل مود oflline بازی خودکار حرکت کنن و 1دقیقه در ایستگاه ها صبر کنن. ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................... چون به نطر من نمیشه به چشم فکشن بهش نگاه کرد چون فضای رقابت برای اکتیویتی پیش میاد و اگه یک درصد استقبال از اونها کم باشه کلا این ایده منحل میشه و اگر هم منحل نشه یه فضای نامرتب و بینظم پیش بیاد که قطار ها بکوبن به هم دیگه و.... ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 9 ساعت قبل، Payolerg گفته است: مثلا به نظر من میتونه به جای فکشن یکسری biz باشه که هرکدوم از اونها یکی از ایستگاه های مترو یا قطار که در مپ هست باشه که برای ورود به مترو نیاز باشه بلیط رو از biz تهیه کنیم. و قطار ها هم مثل مود oflline بازی خودکار حرکت کنن و 1دقیقه در ایستگاه ها صبر کنن. ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................... چون به نطر من نمیشه به چشم فکشن بهش نگاه کرد چون فضای رقابت برای اکتیویتی پیش میاد و اگه یک درصد استقبال از اونها کم باشه کلا این ایده منحل میشه و اگر هم منحل نشه یه فضای نامرتب و بینظم پیش بیاد که قطار ها بکوبن به هم دیگه و.... بسیار عالی میشه ولی با اوتوپایلت قطارا هنوزم مژمعن نیستم اگر که /f داشته باشن راننده ها خیلی خوب میشه 1 ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظر بنده نیز ( - ) است. زیبایی های بازی به همین چیز های ساده هست که می فرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده