MJavaD ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 با سلام خسته نباشین پسوردم رو یادم رفته 5 ساله که پلی ندادم گفتم بعد از مدت ها بیام و حالا میخوام پلی بدم یادم نمیاد پسوردشو هرچی میزنم میگ اشتباهه تو ریکاوری پسورد هم ایمیلمو میزنم با یوزرنیم میگ اشتباهه لطفا خواهشا کمکم کنید پسوردمو به ایمیلم بفرستید اسم اکانتم: MJavaD لول 24 هستش چندتا عکس از مشخصاتش براتون میفرستم: (عکس یک عالمه از اکانتم دارم که میگرفتم همش) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 (ویرایش شده) شماره تلفن ست نداده بودی؟! ویرایش شده July 15, 2021 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MJavaD ارسال شده در July 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۴ در 16:20، Farab گفته است: شماره تلفن ست نداده بودی؟! سلام داش خوبی جوابتونو فرستادم ولی نمیدونم امد نیومد تو این صفحه نبود برا همین یکی دیگ فرستادم شرمنده این اکانت ماله خیلی وقت پیشه 6سال پیش بعد من خاطرم نیس که شماره ای ست دادم یا نه یا اونموقع موردی بوده ک شماره ست کنیم یا نه ولی نشون به اون نشون که من تازگیا یک اکانت ساختم تو ارساکیا که شماره ازم خواست شمارمو دادم و کد ارسال شد که باید کدو وارد میکردی بعد اونموقع اصلا نبود که شماره بدی کد برات ارسال بشه وارد کنی بعد من پین کدمو یادمه بعد من مطمعنم ک ایمیلمو دادم چون تو ایمیلم لایف فور گیم و ارساکیا ذکر شده کلی اطلاعات از اکانتم دارم تو بازی کلی اسکرین شات دارم ازش ولی متاسفانه پسورد یام نیس خیلی وقته خیلی که بازی نکردم نه هک شده نه دزدی کلا همش اکانت دست خودم بوده داش گلم لطفا خواهشا پسوردمو بفرستین به ایمیلم نمیدونم دیگ باید چیکار کنم با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 از UCP فراموشی رمز بزن یه لینک به ایمیلت ارسال میشه برو تو لینک عوض کن رمزو! اخر ایمیل @GMAIL.COM یادت نره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alihosinian73 ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 (ویرایش شده) سلام من یک اکانت داشتم رمزشو فراموش کردم باید چی کار کنم ایمیل alihosinian73@gmail.com ویرایش شده August 21, 2021 توسط alihosinian73 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alyrez ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 سلام خسته نباشید من بعد یک سال اومدم دوباره بازی کنم ولی پسووردمو یادم رفته بود رفتم برای بازیابی پسوورد ولی ایمیلمو که میزنم میگه ایمیل اشتباهه بعد ایمیل قدیمیمو زدم و قبول کرد الان گیج شدم که چیکار کنم لطف کنید کمکم کنید و اگه میشه لطف کنید پسووردمو برام ارسال کنید ممنون نام اکانتم هم Alyrez هست لطف کنید کمکم کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 عالی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.