رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن شدن اشتباهی ORTEGA

Betoche

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

hossein175.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

ORTEGA.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

Gameric.png

rezamis.png

• توضیحات: من و دوستانی که بالا اسماشون رو زدم تو خونه بودیم و داشتیم حرف میزدیم و من از اون ور توی دیسکورد بودم و داشتم با بچه های دیسکورد هم حرف میزدم و اشتباهی اون پیام رو فرستادم و یهو دیدم بن شدم و الان خیلی احصابم خورد هست چون حداقل ادمین بعد 1 دقیقه بیاد و ببینه که واقعا دارم تبلیغ میکنم یا اشتباهی فرستادم چون حتی بچه ها هم میدونن من خیلی وقته تو سرور هستم و این کار اصلا به دردم نمیخوره لطفا این محرومیت رو ازم بردارید چون حتی شاهدین بالا هم هستن و میتونید ازشون بپرسین که در مورد یه چیز دیگه داشتیم حرف میزدیم و یهو دستم به این پیام کوفتی خورد (Ctrl+V) و واقعا الان نمیدونم باید چیکار کنم و الان من توی این اکانت تازه معلم مدرسه شدم و دارم به پلیر های عزیز سرور خدمت میکنم و میتونید از تک تکشون بپرسید که من حرفی اصلا از تبلیغ زدم یا یک کار غیر قانونی انجام دادم که الان اینجوری شده لطفا این بن رو ازم بردارید چون تا 14 روز دیگه FB80 میشم و خیلی بده لطفا شرایط من رو قبول کنید چون من روزانه بالا 10 ساعت انلاین هستم و خیلی از ادمین ها و هلپر ها و پلیر ها منو میشناسن که چطور این سرور رو دوست دارم و میتونید منو از بن باز کنید و با من حرف بزنید و میبینید که اشتباهی فرستاده شده.

اگه یکم هم فکر کنید که من نمیام اینقدر اصرار میکنم که منو باز کنید اگه سرور رو دوست نداشتم اینقدر اصرار به باز شدن نمیکردم و میتونستم یه اکانت فیک بسازم و بیام دوباره تبلیغ کنم اما من کلا 3 اکانت دارم و اسماشون هم (hossein175 و hossein175_2 و empero) هست لطفا بررسی کنید و شما هم میبینید که یک اشتباه بود 

و با تشکر

• مدارک (فیلم یا عکس): مدرک هم دارم ولی نمیدونم چطوری بزارم 

2تا عکس دارم یکی از صفحه ی دوستم که اونجا بود و اسکرین شات گرفته(F8) و یکی از صفحه ی دستکاپ خودم که همزمان استریم (پخش زنده توی دیسکورد)گذاشته بودم و به بچه ها نشون میدادم و داشتم بچه ها رو جذب میکردم به این سرور که حتی بعدش رفتم داخل چت دیسکورد و یکی از بچه ها اون لینک سرور کوفتی رو گذاشته که نمیدونم اشتباهی کپی شده یا نمیدونم چی 

لطفا باز شود چون خیلی این اکانت برام مهمه

باتشکر

افتخر بعروبتی .... فانا          

عربی

#الاحواز_عربیه                                                                                 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود بیکران:

شاکی گرامی @hossein175، شکایت شما رد شد.

پ.ن: طبق مدارک ارسالی ادمین مربوطه، تبلیغات شما مشهود است.

پ.ن: باید منتظر اتمام زمان محرومیت باشید و یا از فروشگاه اقدام به خرید طلا برای رفع محرومیت کنید.

+پیروز و سربلند باشید.

+بسته شد.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...