LoSeR ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همچی در مدارک واضح است. (جهته درخواست مدارک بیشتر لطفا بنده را در جریان قرار دهید). • مدارک (فیلم یا عکس): عکس 1: عکس 2: عکس 3: عکس 4: ویرایش شده July 5, 2021 توسط Mercado .. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم و مسئول مربوطه تا جایی که مشخصه شکایت شما از سوال های بنده و توهین ساختگی توسط شما هستش در رابطه با مورد اول (سوال های پیچیده) باید بگم که کار غیر قانونی صورت نگرفته و در قوانین استف یا لیدری جایی گفته نشده که نباید سوال های پیچیده بپرسیم پ.ن: این بار سوم شما بود که تست ورود به اقلیت دادید و در دو بار گذشته تمامی سوال های ساده از شما پرسیده شده بود اما شما همچنان در تست رد شدید.(مدارکش موجوده) نکته: تمامی سوال های بنده از داخل فروم بوده و واضح هست. ________________________________________________________ مورد دوم (توهین) اول اینکه طبق فروم کلمه ی نوب توهین محسوب نمیشود و مجازاتی ندارد مگر بر روی ادمین. نقل قول نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... و مورد دوم حرف من توهین نبوده و جواب سوال خودتون بوده طبق عکس زیر پیروز و موفق باشید. 3 °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در July 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 درود عزیز شما مگه دارید تست Hitman Agency میگیرید؟ | School Instructors یک فکشن دسته ملایم هستش باید انقدر سوالش سخت و پیچیده باشه؟ خداروشکر شما لیدره دسته ویژه نشدید. شما برای (همان دلیل..) دوست ندارید بنده در اقلیت شما باشم.. و به بنده میگویید که سوال های من برای همه یکسان و واضحه پس چطور یک Level 12 قبول میشه و یک لول +60 باید برای تست یک اقلیت دسته ملایم رد شه؟ اگر شما فکر می کنید که بنده یک پلیر تازه وارد (N**b) هستم, چطور پس بنده از بخش دسته ملایم تا ویژه.. و تا تیم کارکنان (حتی Mayor و Admins) حضور پیدا کردم!؟ حالا سوال های شما به کنار اونارو کار نداریم اصلا میگوییم که بنده اصلا از قوانین آشنایی ندارم. ولی شما به عنوان یک لیدر که دارید تست میگیرید باید به بنده بی احترامی کنید بگید (N**b) من از تیم مدیریت یک خواهشی داشتم که اگر از نظر شما کلمه ی (N**b) توهینی محسوب نمیشود پس بنده میتونم هرکجا یا هرجا که بخواهم از این کلمه استفاده کنم. نمونه مدارکی که از پلیر های دیگر تست گرفته اند: موفق و پیروز باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Mercado. شکایت شما رد شد، اشتباه و یا قانون شکنیِ لیدر در مدارک دیده نشد. (بابت سوالات به لیدر مربوطه تذکرات لازم داده شد.) + بسته شد. 2 1 ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده