Nate ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 سلام، این چیزی که من میگم به ذهن همه خطور کرده پس توضیح زیادی نمیدم توی شکایاته هیتمن دیدم خیلیا با فایند کردنه طرف فکر میکنن هویتشو فهمیدن و میرن سریع فروم که به طرف یه فکشن وارن بدن که اصلا این درست نیست و البته شکایت هم رد میشه با این کار ولی در کل من پیشنهادم اینه که یه جمر هم برای هیتمن ها بزاریم مثل ادمین ها ولی با این تفاوت که اتوماتیک موقع گرفتنه هیت روشن شه و موقع تموم شدنه کار هم خاموش شه، که ابیوز هم نشه جمر منظورم همون No find عه، حالا من اینارو زیاد نمیدونم ولی در کل منظورمو رسوندم بیشتر شکایات سره همین فایند کردنه که الکی هم شکایت میکنن و رد میشه بنظرم این چیزه خوبیه اگه بزارین برا هیتمن که این شکایات هم کمتر بشه پیشنهادی داشتین بگین اضافه بشه You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 سلطان حرفتو قبول دارم ولی من میام gethit میزنم بعد پا میشم میرم راب راننری میکنم و راب win میشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در July 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 در 50 دقیقه قبل، djamer گفته است: سلطان حرفتو قبول دارم ولی من میام gethit میزنم بعد پا میشم میرم راب راننری میکنم و راب win میشه داش اینی که میگی درست ولی باید همه دستورات و هرچیزی که به هیتمن مربوط نمیشه (منظورم مسائله غیر از کشتنه هیت هست) رو فیلتر کنن تا نتونن این کارو بکنن و یا قانون سنگینی بزارن که اگر این کارو کرد 80 FP من یه پیشنهاد کوچیکی دارم مهم نیست بازم برای شکایت ها گفتم فقط You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 در 2 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: سلام، این چیزی که من میگم به ذهن همه خطور کرده پس توضیح زیادی نمیدم توی شکایاته هیتمن دیدم خیلیا با فایند کردنه طرف فکر میکنن هویتشو فهمیدن و میرن سریع فروم که به طرف یه فکشن وارن بدن که اصلا این درست نیست و البته شکایت هم رد میشه با این کار ولی در کل من پیشنهادم اینه که یه جمر هم برای هیتمن ها بزاریم مثل ادمین ها ولی با این تفاوت که اتوماتیک موقع گرفتنه هیت روشن شه و موقع تموم شدنه کار هم خاموش شه، که ابیوز هم نشه جمر منظورم همون No find عه، حالا من اینارو زیاد نمیدونم ولی در کل منظورمو رسوندم بیشتر شکایات سره همین فایند کردنه که الکی هم شکایت میکنن و رد میشه بنظرم این چیزه خوبیه اگه بزارین برا هیتمن که این شکایات هم کمتر بشه پیشنهادی داشتین بگین اضافه بشه خوبه در ۱ ساعت قبل، djamer گفته است: سلطان حرفتو قبول دارم ولی من میام gethit میزنم بعد پا میشم میرم راب راننری میکنم و راب win میشه نکته شو نگرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 در 7 ساعت قبل، Mahi گفته است: خوبه نکته شو نگرفتم شما gethit میزنی cont میاد. پس no find میشی در نتیجه پا میشی میری راب راننری میکنی no find هستی دیگه و لازم نیست کاری کنی در 7 ساعت قبل، HurtHeart گفته است: داش اینی که میگی درست ولی باید همه دستورات و هرچیزی که به هیتمن مربوط نمیشه (منظورم مسائله غیر از کشتنه هیت هست) رو فیلتر کنن تا نتونن این کارو بکنن و یا قانون سنگینی بزارن که اگر این کارو کرد 80 FP من یه پیشنهاد کوچیکی دارم مهم نیست بازم برای شکایت ها گفتم فقط گل من وقتی شکایت میکنن رد میشه نیازی نیست دیگه no find باشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 در 3 ساعت قبل، djamer گفته است: شما gethit میزنی cont میاد. پس no find میشی در نتیجه پا میشی میری راب راننری میکنی no find هستی دیگه و لازم نیست کاری کنی گل من وقتی شکایت میکنن رد میشه نیازی نیست دیگه no find باشه Oke لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در July 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 در 5 ساعت قبل، djamer گفته است: گل من وقتی شکایت میکنن رد میشه نیازی نیست دیگه no find باشه من برا این گفتم شکایتا کم بشه چون خیلیا نمیدونن چی به چیه میان شکایت پر میکنن تاپیک الکی پرحجم میکنن از اخرم هیچی ولی در کل نظرم رو گفتم، نگفتم حتما اجرایی بشه 1 You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 (ویرایش شده) در 12 دقیقه قبل، HurtHeart گفته است: من برا این گفتم شکایتا کم بشه چون خیلیا نمیدونن چی به چیه میان شکایت پر میکنن تاپیک الکی پرحجم میکنن از اخرم هیچی ولی در کل نظرم رو گفتم، نگفتم حتما اجرایی بشه اونایی که نمیدونن یک بار شکایت میکنن بعدش متوجه میشن بعدم من در کل زیاد این نوع شکایت رو ندیدم به جز ۲ ۳ مورد در مجموع به نظرم پیشنهاد خوبی نبود ویرایش شده July 2, 2021 توسط SHaHiiN ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 پیشنهاد تکراریست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 11, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 21:43، Ravin گفته است: پیشنهاد تکراریست. + ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این پیشنهاد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما در راستای بهبود آرساکیا گیم هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده