Reject ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام میخواستم بدونم اگر نباید اول اسم هارو با حرف بزرگ بنویسیم چرا داخل قوانین FEnglish چنین چیزی اومده؟ مگه Tabestan اسم فصل نیست و نباید بزرگ نوشته بشه؟ پس چرا دوست عزیزمون کیک میکنن از سرور و دلیلشم میگن چون تابستان رو با T بزرگ نوشتم؟ اگر حق با ایشونه چرا یک هفتس من همین متن رو دارم تبلیغ میکنم و هیچ ادمین و لیدر و ساب لیدری بهم گیر نمیدن و کیک نمیزنن؟ و اگر حق باهاشونه لطفا قوانین فینگلیشتون رو عوض کنین، اگر هم حق با بندس که توجیحشون کنین و مجازات لازم • مدارک (فیلم یا عکس): اینم قانون بزرگ و کوچک نوشتن داخل قوانین FEnglish ویرایش شده June 29, 2021 توسط Reject 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در June 30, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @Reject، شکایت شما تایید شد. پ.ن: اخطار های لازمه به ادمین مربوطه داده خواهد شد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده