laststorm ارسال شده در August 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت دوستان عزیز ، ایشون کلن کشکی میرن یه اقلیت فقط برای اینکه وار بدن برای طرف ( این که هیچ ، ایشون ادمینی لول 5 دارند و این قابلیتو دارند اما به ادامه موضوع توجه کنید ) ایشون در وار Lm - FNF برای فکشن LM وار میدادند و جالبیش اینجاس همون موقع اینفرنال پست عضویت برای LM میزنه و قبل اینکه لیدری تایید کنه ، آرسنال از ادمینیشون سو استفاده میکنند و ایشون رو اینویت میکنن که فک کنم خلاف قوانین باشه ، در ضمن اینفرنال ادمینم نیست که مثلن بگیم چون ادمین بوده اینویت شده ، کلن باید روال قانونی طی بشه و پسته طرف اکسپت بشه وگرنه اگر اینجوریه که تا الان نصف پلیرا بدون تایید شدن توسط لیدر اینویت میشدن. این مورد در باره ی فرحانم صدق میشد که ایشون اینویت داده بودش اف ان اف فقط برای وار دادن ! جالبیش اینه طرفو ساب هم میکنن!. من فک کنم اصلن از ایشون تستم نگرفته! • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 2, 2017 توسط laststorm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2017 با سلام ادمین مربوطه 24 ساعت زمان برای ارسال پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در August 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2017 با سلام.مدارک مربوطه به مدیریت ارسال شد. ضمنا تو چیزی که نمیدونی دخالت نکن عزیزم ♥ . . . Winter is Coming 4 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2017 با سلام تمامیه حرکات Head Admin Arsenal با هماهنگی و نظارت بنده بوده و مشکلی در این مورد وجود ندارد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده