Alireza12 ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 سلام من چگونه میتونم با اندروید به سرور بیام ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Javad ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 با سلام و احترام. از لانچر مخصوص مجموعه استفاده کنید. موفق باشید. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4 AmirMahdi ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 از اونجایی که پلیرای دیگه وقت ندارن (بیکاریشون بهشون ساخته) و نمیتونن پاسخ بدن بهتره بنده جواب بدم. ببینید شما فقط میتونید از طریق لانچر سرور وارد بشید، برای اندروید هم 2 راه دارید: ☆ انتظار برای انتشار کِلایِنت اندروید. ☆ استفاده از Samp Launcher اندروید که مشروط بر قوانینی است. -- فقط زمانی که Civil هستید می توانید استفاده کنید، -- استفاده از قابلیتهای اتوماتیک این نرم افزار موجب بن شدن شما خواهد بود، -- قابلیت های لانچر را ندارد، -- مجموعه مسئولیتی در برابر استفاده از این نرم افزار ندارد. @Alireza12 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4 AmirMahdi ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 @Alireza12 باید آیدی عددی سرور رو وارد کنید نه حروف داخل Favorites باید اضافه کنید... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در March 2, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۳/۱۳ در 13:31، Alireza12 گفته است: سلام من چگونه میتونم با اندروید به سرور بیام ؟ ممنون ای پی عددی سرور رو وارد کن و سپس بیا داخل به همین سادگی ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Alireza12 ارسال شده در June 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 20:55، HolyKniGhT گفته است: @Alireza12 باید آیدی عددی سرور رو وارد کنید نه حروف داخل Favorites باید اضافه کنید... ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۹ در 01:36، DeatShot گفته است: صحیح اها Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Vidaar ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 در در ۱۴۰۰/۳/۱۳ در 13:31، Alireza12 گفته است: سلام من چگونه میتونم با اندروید به سرور بیام ؟ ممنون با برنامه SAMP-Luncher ولی ارساکیا فعلا ساپورت نمیکنه تا AG:SAMP بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 KARiM ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 06:50، Hydra گفته است: از اونجایی که پلیرای دیگه وقت ندارن (بیکاریشون بهشون ساخته) و نمیتونن پاسخ بدن بهتره بنده جواب بدم. ببینید شما فقط میتونید از طریق لانچر سرور وارد بشید، برای اندروید هم 2 راه دارید: ☆ انتظار برای انتشار کِلایِنت اندروید. ☆ استفاده از Samp Launcher اندروید که مشروط بر قوانینی است. -- فقط زمانی که Civil هستید می توانید استفاده کنید، -- استفاده از قابلیتهای اتوماتیک این نرم افزار موجب بن شدن شما خواهد بود، -- قابلیت های لانچر را ندارد، -- مجموعه مسئولیتی در برابر استفاده از این نرم افزار ندارد. @Alireza12 جالب بود نمیدونستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Qaribe ارسال شده در March 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 18:48، Alireza12 گفته است: بله میدونم شما هیچ مسئولیتی ندارید بله من civil هستم درسته فقط داداش چطوری بیام سرور با اندروید بازی کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون @HolyKniGhT بله میدونم شما هیچ مسئولیتی ندارید بله من civil هستم درسته فقط داداش چطوری بیام سرور با اندروید بازی کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون فقط داداش من سند لانچر رو نصب کردم و نسخه فول ( همون که ۲ گیگ هست رو زدم ) بعد اصلا به هیچ کدوم از. سرور ها وصل نمیشه خود به خود میندازه بیرون آیدی آرساکیا گیم هم زدم نوشته لودینگ با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن هم امتحان کردم با فیلتر که اصلا نمیاره چه طوری وصل شم بازی کنم ؟ ممنون @HolyKniGhT آیپی رو اشتباه زدی AGSA.ArSaCiA.ir بزرگ و کوچیکش هم مهم نیست. من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 DeaTShoT ارسال شده در March 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2022 سلام به همه [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Qaribe ارسال شده در December 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۳/۲۰ در 11:31، Alireza12 گفته است: ممنونم من خودم با حروف میومدم و هیچ مشکلی نداشتم من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 BesT ارسال شده در January 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2023 سلام خدمت دوست عزیز @Hydra من تمام این کار های شما رو کردم وقتی میخوام IP سرور رو وارد کنم یک چیزی میاره Erorr میده ولی من نمیفهمم که این منظورش چیه چون با یک زبان خیلی عجیب قریب میاره.. با عدد و متن IP رو امتحان کردم دوتا رو و یک سئوال اکانت من Level 40 هست مشکلی نداره از این بابت که میخوام با Samp Launcher وارد سرور شم؟ لطفأ پیگیری کنید.. ☆ منتظر کمکتون هستم بدرود. Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 AmirMahdi ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 در 3 ساعت قبل، Sobhaan گفته است: سلام خدمت دوست عزیز @Hydra من تمام این کار های شما رو کردم وقتی میخوام IP سرور رو وارد کنم یک چیزی میاره Erorr میده ولی من نمیفهمم که این منظورش چیه چون با یک زبان خیلی عجیب قریب میاره.. با عدد و متن IP رو امتحان کردم دوتا رو و یک سئوال اکانت من Level 40 هست مشکلی نداره از این بابت که میخوام با Samp Launcher وارد سرور شم؟ لطفأ پیگیری کنید.. ☆ منتظر کمکتون هستم بدرود. سلام، جدیداً دیگه کار نمیده اما سعی میکنم ببینم میشه وارد شد یا خیر. شما میتونید از RakSamp هم استفاده کنید البته ویندوز. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 AtrociduS ارسال شده در January 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 18:48، Alireza12 گفته است: بله میدونم شما هیچ مسئولیتی ندارید بله من civil هستم درسته فقط داداش چطوری بیام سرور با اندروید بازی کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون فقط داداش من سند لانچر رو نصب کردم و نسخه فول ( همون که ۲ گیگ هست رو زدم ) بعد اصلا به هیچ کدوم از. سرور ها وصل نمیشه خود به خود میندازه بیرون سلام و درود! با عرض احترام خدمت @Alireza12 عزیز. این باگ از طرف خود Samp هست و توی سرور های شلوغ و یا سرور هایی که Object زیادی دارند یا سنگین هستند کرش میکنه. و هنوز این باگ رفع نشده.به شما توصیه میشود که از SAMP برای آرساکیا استفاده نکنید و صبوری کنید تا AGSAMP منتشر بشه. بدورد. Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 AdmBoT ارسال شده در January 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2023 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 06:50، Hydra گفته است: از اونجایی که پلیرای دیگه وقت ندارن (بیکاریشون بهشون ساخته) و نمیتونن پاسخ بدن بهتره بنده جواب بدم. ببینید شما فقط میتونید از طریق لانچر سرور وارد بشید، برای اندروید هم 2 راه دارید: ☆ انتظار برای انتشار کِلایِنت اندروید. ☆ استفاده از Samp Launcher اندروید که مشروط بر قوانینی است. -- فقط زمانی که Civil هستید می توانید استفاده کنید، -- استفاده از قابلیتهای اتوماتیک این نرم افزار موجب بن شدن شما خواهد بود، -- قابلیت های لانچر را ندارد، -- مجموعه مسئولیتی در برابر استفاده از این نرم افزار ندارد. @Alireza12 لول +25 نمیارع Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 MaSiH ارسال شده در February 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2023 درود @Hydra پاسخ دادند، لطفا مطالعه کنید. 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Alireza12 ارسال شده در August 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 ممنون از همگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Vortlu ارسال شده در October 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2023 با سلام. در حال حاضر کلاینت AGSAMP منتشر شده و از هم اکنون ورود به سرور امکان پذیر خواهد بود. +موفق باشید. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 صحیح [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Destroyed ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 بنازم. ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Tatal ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 نیای بهتره خیلی باگ داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-2 Alireza12 ارسال شده در June 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در 12 ساعت قبل، HolyKniGhT گفته است: از اونجایی که پلیرای دیگه وقت ندارن (بیکاریشون بهشون ساخته) و نمیتونن پاسخ بدن بهتره بنده جواب بدم. ببینید شما فقط میتونید از طریق لانچر سرور وارد بشید، برای اندروید هم 2 راه دارید: ☆ انتظار برای انتشار کِلایِنت اندروید. ☆ استفاده از Samp Launcher اندروید که مشروط بر قوانینی است. -- فقط زمانی که Civil هستید می توانید استفاده کنید، -- استفاده از قابلیتهای اتوماتیک این نرم افزار موجب بن شدن شما خواهد بود، -- قابلیت های لانچر را ندارد، -- مجموعه مسئولیتی در برابر استفاده از این نرم افزار ندارد. @Alireza12 بله میدونم شما هیچ مسئولیتی ندارید بله من civil هستم درسته فقط داداش چطوری بیام سرور با اندروید بازی کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون @HolyKniGhT در 12 ساعت قبل، HolyKniGhT گفته است: از اونجایی که پلیرای دیگه وقت ندارن (بیکاریشون بهشون ساخته) و نمیتونن پاسخ بدن بهتره بنده جواب بدم. ببینید شما فقط میتونید از طریق لانچر سرور وارد بشید، برای اندروید هم 2 راه دارید: ☆ انتظار برای انتشار کِلایِنت اندروید. ☆ استفاده از Samp Launcher اندروید که مشروط بر قوانینی است. -- فقط زمانی که Civil هستید می توانید استفاده کنید، -- استفاده از قابلیتهای اتوماتیک این نرم افزار موجب بن شدن شما خواهد بود، -- قابلیت های لانچر را ندارد، -- مجموعه مسئولیتی در برابر استفاده از این نرم افزار ندارد. @Alireza12 بله میدونم شما هیچ مسئولیتی ندارید بله من civil هستم درسته فقط داداش چطوری بیام سرور با اندروید بازی کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون فقط داداش من سند لانچر رو نصب کردم و نسخه فول ( همون که ۲ گیگ هست رو زدم ) بعد اصلا به هیچ کدوم از. سرور ها وصل نمیشه خود به خود میندازه بیرون آیدی آرساکیا گیم هم زدم نوشته لودینگ با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن هم امتحان کردم با فیلتر که اصلا نمیاره چه طوری وصل شم بازی کنم ؟ ممنون @HolyKniGhT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
Alireza12
سلام من چگونه میتونم با اندروید به سرور بیام ؟
ممنون
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده