JanGi ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 یک فکر به ذهنم زده که میشه با کمک ادمین های لول بالا و یا هاستر ها انجام داد اونم اینه که ادمین یا هاستر یا چند تا از ماشین های News رو مثلا 5 یا 10 تا ردیفی و به ترتیب Get کنن همونجایی که گفتین (مثل یک HQ در شهر Los Santos) باشه تا وقتی که یک HQ در Los Santos بسازند باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 ایده خیلی خوبیه ولی ... "از منطق آرساکیا نمیشه سر در آورد" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، JanGi گفته است: یک فکر به ذهنم زده که میشه با کمک ادمین های لول بالا و یا هاستر ها انجام داد اونم اینه که ادمین یا هاستر یا چند تا از ماشین های News رو مثلا 5 یا 10 تا ردیفی و به ترتیب Get کنن همونجایی که گفتین (مثل یک HQ در شهر Los Santos) باشه تا وقتی که یک HQ در Los Santos بسازند اره خوبه مثل امروز که این کار با هم کردیم. و ممبر های فکشن برای چندین ساعت ارامش به چشمانشون دیدن ویرایش شده June 2, 2021 توسط Lazyboy 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در 8 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: اره خوبه مثل امروز که این کار با هم کردیم. و ممبر های فکشن برای چندین ساعت ارامش به چشمانشون دیدن عالی شده باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در 22 ساعت قبل، Shxyan گفته است: یادش بخیر 10 بار خودمو با ماشین از بالای HQ پرت میکردم پایین چون حال نداشتم اون مسیر پر پیچ رو برم 60 درصد مواقع هم ماشینم میترکید و دوباره میرفتم ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۱ در 10:02، Lazyboy گفته است: با سلام خدمت دوستان و همکاران خیلی جالب میشد اگر این فکشن با وجود این همه ماشین news van مانند اقلیت TAXI و یا Medic ما جایی در LS برای ماشین های newsvan داشته باشیم. در این مدت کوتاه که تو این اقلیت حضور داشتم این مشکل بین ممبر های بنده مشاهده شده که در چت اقلیت بار ها میگویند ایا Newsvan در شهر LS هست, چون اگه فردی برای یک ماشین Newsvan یا باید تا HQ بره یا خودش ریسپاون کنه بره اونجا که این مورد خیلی موجب گرفتن وقتشون میشه. حالا خوب خیلی خوب میشد مقداری از Newsvan های اقلیت به این نقطه و مکان که عکس شون رو میزارم انتقال پیدا میکردند. اینجا برای وجود 5 الی 6 تا ماشین اقلیت کافی هست, از بقیه هم خواهشمندم نظراتتون رو بگید تا به رشد و شکوفایی این اقلیت و سرور دست پیدا کنیم. @OmidGH @Ali @Meli @Norvis @Pof @EBi @HannA ,... این مورد قرار بود زمانی که Mohny بود توی سرور انجام بشه ولی متاسفانه انجام نشد اميدوارم انجام بشه شما هم اینقدر زجر نکشید King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 این پیشنهادا رو خیلی ها دادن از جمله خودم و قبلا هم تایید شده و کار یک ساعت هم نیست فعلا تو همین 0.2 تا 3.5.0 گیر کردن پس بنابراین 4.0.0 فقط یک رویاست در 16 ساعت قبل، iSalaR گفته است: "از منطق آرساکیا نمیشه سر در آورد" >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، djamer گفته است: این مورد قرار بود زمانی که Mohny بود توی سرور انجام بشه ولی متاسفانه انجام نشد اميدوارم انجام بشه شما هم اینقدر زجر نکشید یک ساعت بیا HQ مون وایسا مثل سیریک میمونه طرف سوار میشه از اون بالا ویژژژ میاد پایین بعد ماشینش میترکه دوباره میاد سوار میسه میره پایین میترکه اینقدر میره تا بالاخره رد شه بره در 54 دقیقه قبل، Original گفته است: این پیشنهادا رو خیلی ها دادن از جمله خودم و قبلا هم تایید شده و کار یک ساعت هم نیست فعلا تو همین 0.2 تا 3.5.0 گیر کردن پس بنابراین 4.0.0 فقط یک رویاست اره باوا فقط میخوان یه HQ تو همین منطقه ست کنن کافیه اونم نه مثل تاکسی مثل مدیک فقط ماشین ها ریسپاون شن که بتونن بر دارن بودن ماشین تو LS براشون شده یه رویا ویرایش شده June 3, 2021 توسط Lazyboy 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 در 1 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: یک ساعت بیا HQ مون وایسا مثل سیریک میمونه طرف سوار میشه از اون بالا ویژژژ میاد پایین بعد ماشینش میترکه دوباره میاد سوار میسه میره پایین میترکه اینقدر میره تا بالاخره رد شه بره اره باوا فقط میخوان یه HQ تو همین منطقه ست کنن کافیه اونم نه مثل تاکسی مثل مدیک فقط ماشین ها ریسپاون شن که بتونن بر دارن بودن ماشین تو LS براشون شده یه رویا خودم 9 ماه NR بودم میدونم اوضاعش چجوریه ولی بازم 2 الی 3 بار میتونی بپری سالم بیایی جهت یادگیری نفری 100کا میگیرم یاد میدم بدون اینکه ماشین damage بخوره King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 در 10 دقیقه قبل، djamer گفته است: خودم 9 ماه NR بودم میدونم اوضاعش چجوریه ولی بازم 2 الی 3 بار میتونی بپری سالم بیایی جهت یادگیری نفری 100کا میگیرم یاد میدم بدون اینکه ماشین damage بخوره کار و کاسبی مارو بهم نریز دیگه اینو خودم دارم بهشون نصف قیمت یاد میدم 1 1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 @Ali 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 خوب یه ۴ روزی گذشت. امیدوارم ۳۵۱ روز دیگه هم به زودی بگذره که بلکه این پیشنهاد قبول شه @Ali 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۱ در 10:02، Lazyboy گفته است: پیشنهاد خیلیا دقیقا دقیقا همین پیشنهاد رو دادن و دقیقا در همین مکان اما خب چه کنیم؟ تنها توجهی صورت نمیگیره نمیدونم علت این همه پا فشاری برای انجام ندادن این پیشنهاد چیه به جرأت میتونم بگم پر تکرار ترین پیشنهاد داخل این تاپیک هست و همه هم دقیقا همین مکان رو براش پیشنهاد دادن ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 5 ساعت قبل، Chandler گفته است: خیلیا دقیقا دقیقا همین پیشنهاد رو دادن و دقیقا در همین مکان اما خب چه کنیم؟ تنها توجهی صورت نمیگیره نمیدونم علت این همه پا فشاری برای انجام ندادن این پیشنهاد چیه به جرأت میتونم بگم پر تکرار ترین پیشنهاد داخل این تاپیک هست و همه هم دقیقا همین مکان رو براش پیشنهاد دادن اخه یادمه همین جا قبلا زده بودن البته یادمه یعنی سال 2018 همین ماشین هارو تو همین نقطه بود خیلی خوب بود 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 5 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: اخه یادمه همین جا قبلا زده بودن البته یادمه یعنی سال 2018 همین ماشین هارو تو همین نقطه بود خیلی خوب بود اگه یکی باشه عملیش کنه کیه که استقبال نکنه؟ من NR بودم 4000 بار تو راه HQ تا LS ماشینم پوکید ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 20 دقیقه قبل، Chandler گفته است: اگه یکی باشه عملیش کنه کیه که استقبال نکنه؟ من NR بودم 4000 بار تو راه HQ تا LS ماشینم پوکید 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۱ در 22:41، Shxyan گفته است: یادش بخیر 10 بار خودمو با ماشین از بالای HQ پرت میکردم پایین چون حال نداشتم اون مسیر پر پیچ رو برم 60 درصد مواقع هم ماشینم میترکید و دوباره میرفتم یادش بخیر میرفتم تو HQ میدیدم همه مولتیا AFKان و به صورت Autoclick نیوز میزنن (از جمله مولتی خودت ) در در ۱۴۰۰/۳/۱۲ در 12:35، JanGi گفته است: خب دیگه نمیشه که هرروز یه هاسترو بیارین بزنه هاستر آف شه ماشینا میپره ماشینا بترکن دیگه ریسپاون نمیشن تو بعضی از ساعتای روز هم هاستر تو سرور نیست ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 6 ساعت قبل، Chandler گفته است: یادش بخیر میرفتم تو HQ میدیدم همه مولتیا AFKان و به صورت Autoclick نیوز میزنن (از جمله مولتی خودت ) اره یادش بخیر 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 عالی بود @Lazyboy به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: عالی بود @Lazyboy ممنون❤ 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 در در ۱۴۰۰/۳/۲۰ در 03:39، Chanoda گفته است: خیلیا دقیقا دقیقا همین پیشنهاد رو دادن و دقیقا در همین مکان اما خب چه کنیم؟ تنها توجهی صورت نمیگیره نمیدونم علت این همه پا فشاری برای انجام ندادن این پیشنهاد چیه در در ۱۴۰۰/۳/۱۳ در 11:27، Omid گفته است: خودم 9 ماه NR بودم میدونم اوضاعش چجوریه در در ۱۴۰۰/۳/۱۳ در 09:48، Jamaica گفته است: یک ساعت بیا HQ مون وایسا مثل سیریک میمونه طرف سوار میشه از اون بالا ویژژژ میاد پایین بعد ماشینش میترکه دوباره میاد سوار میسه میره پایین میترکه اینقدر میره تا بالاخره رد شه بره در در ۱۴۰۰/۳/۱۲ در 16:41، ZedBazii گفته است: "از منطق آرساکیا نمیشه سر در آورد" @ArSaCiA دلیل عملی نشدن این پیشنهاد واقعا چیه؟ هرکس وارد سرور شده و تو نیوز بوده همه این پیشنهاد رو دادن و با اینکه عملی کردنش خیلی راحت و سریعه انجام نمیشه! من دلایل منطقی ای میبینم برای عملی کردن این پیشنهاد مثل رعایت توازن بین اقلیتهای ملایم که بهش بالاتر هم اشاره شده بود و همچنین دسترسی راحت تر به سطح شهر. اگر دلیلی برای عملی نشدنش وجود داره بگید تا ما معطل این پیشنهاد نمونیم. 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MuhaMMaD ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 مکانش جای حقیه احسنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mffz ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 سلام خیلی خوب میشه که newsvan به این مکان بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 این یک دردی برای میمبر های نیوز ریپورتیر هست که هیچ وقت درست نمیشه این یک نظر عالی هست من از ls تا lv میرم برای یک ماشین نیوز ریپورتر هروقت که می یارم یا یکی میترکونه باید دوباره برم بیارم /: @Jamaica Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در March 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 در 2 ساعت قبل، iAbbas گفته است: این یک دردی برای میمبر های نیوز ریپورتیر هست که هیچ وقت درست نمیشه این یک نظر عالی هست من از ls تا lv میرم برای یک ماشین نیوز ریپورتر هروقت که می یارم یا یکی میترکونه باید دوباره برم بیارم /: @Jamaica بنده خودم بار ها گفتم و همین تاپیک رو فکر کنم ۱ یا ۲ سال پیش زدم ولی اصلا بهش توجه نشد @ArSaCiA 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده