Chanoda ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، RuDe گفته است: به طور قطع خودمو میکشتم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahasti ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، RuDe گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... یه دوست خوب ویرایش شده July 2, 2021 توسط Mahasti نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 دابش ما میریم سرکار.کار و زندگی داریم من حوصلح خودمم ندارم حالا بیام صاحب سرور شم!دنگ و فنگی داره ک فکرش مختو میخوره اونم چی این سرور ک اتاقی داره با اون همه سیستم و برق و کابل و دستگاه مستگاه و اصن ولش نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۹ در 09:37، Mamallio گفته است: به یچه مچه ها هاستری نمیدادم مثل #Crazy #Holiter اوهوک مملیو گیم نمیاد فقط فروم فعالیت میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArvinBlack ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 اپدیت های بزرگ برای سرور ایجاد میکردم و بای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در July 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 23 ساعت قبل، HardiN گفته است: اوهوک مملیو گیم نمیاد فقط فروم فعالیت میکنه؟ عزیز میاد چنج نیم زده godhell نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 شهر جدیدی اضافه میکردم و جزیره میذاشتم تو سرور bombax رو از ۹۰۰تا گلود میذاشتم ۴۰۰تا گلد در در ۶/۸/۲۰۲۱ در 21:10، Claude گفته است: ظرفیت فکشن هارو متناسب با پلیر های که شهروند عادی هستند و بیکار بالا میبردم تا انگیزه بازی بالا بره. بیا برو با تیبات دور دور کن |: در در ۶/۸/۲۰۲۱ در 20:58، Bnjamin گفته است: با نام یاد خدا به همه یه HOUSE میدم اگه هم house بدی همه دیگه تو Sf زندگی میکنن و فکر خوبی نیست واسه کسانی که Hq دارن داخله ls ya Lv… باید امکانات بهتری اضافه کرد ن اینکه به همه خونه بدی الان جزیره پاک شده کسی نمیتونه فیظ بگیره اگه هم بره فاظلاب برایه فیش هی طوفان دهانه ما را سرویس میکنه نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 57 دقیقه قبل، maziyar8878 گفته است: بیا برو با تیبات دور دور کن ال ۹۰ عه تیبا نیست. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 3 ساعت قبل، RuDe گفته است: عزیز میاد چنج نیم زده godhell LOL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 18:45، Alireza گفته است: ما که دیگه پیر شدیم وقت زن گرفتنمونه میدان رو میسپاریم به جوانان اسلام رنگ فرومم ی دونه باشه یدونه نیس دادا نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 4 ساعت قبل، Claude گفته است: ال ۹۰ عه تیبا نیست. هالا هرچی نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 11 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: یدونه نیس دادا دادا اون موقع مسئولِ شکایات بودم نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 2 دقیقه قبل، Alireza گفته است: دادا اون موقع مسئولِ شکایات بودم دادا منم بودم نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در ۱ ساعت قبل، maziyar8878 گفته است: هالا هرچی ۱.هالا نه حالا ۲.انسان با بزرگتر از خودش اینطوری صحبت نمیکند. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 قطعا حقوق Fish/ رو زیاد میکنم! @Ali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 یه چن نفرو تعلیق میدادم پارتی بازی نمیکردم:○ نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در December 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 اگه من صاحب سرور میشدم کل دارایی مردمو میگرفتم و بین کل پلیر ها به طور یک سان تقسیم میکردم نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در December 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 5 ساعت قبل، 0178 گفته است: اگه من صاحب سرور میشدم کل دارایی مردمو میگرفتم و بین کل پلیر ها به طور یک سان تقسیم میکردم همون اول کاری میکنی که سرور اف شه نقل قول The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 بنده یکی از کار هایی که میکردم نمیزاشتم Player ها حوصلشون سر بره و از بی اعصابی و بی حوصلگی باهم دعوا و فحش کاری کنند. متأسفانه مؤسس بازی در حال حاضر زمانی اوینت های ویژه و رویداد های خوب میزاره که یک مناسبت های مثل: عید نوروز، تولد آرساکیا گیم، کریسمس، هالوین و غیره الان مؤسس بازی فقط دارند روی باگ هایی که روی سرور آسیب نمیزارند وقت میزاره و فقط AFK هستند. اگر الان قراره که اوینت های Special Event مهم باشه که خوب نیست چون برای بازیکنان آرساکیاگیم جذابه و امکان Winner شدن در این اوینت ها زیاد کاری آسونی نیست به دلایلی مثل FPS drop ضعیف بودن Internet و غیره... منظور بنده این هست که اگر هر روز یک اوینت های ویژه و با Prize های بالا و Respect بزارند عالی میشه. یکی از مورد های دیگر بنده این هست که مدیریت متأسفانه اجازه به دادن و گذاشتن Prize ها نیستند کسانی که مسئول برگزار کننده ی مسابقات هستند. در همین چند وقت پیش یکی از سرپرست ادمین ها یک اوینت خوب گذاشت ( @SajjiLey ) و Prize اون 22k Gold بود و همین صحبت رو روی مایک اوینت گفتند و همه شنیدن، مرسی آقا سجاد. امیدوارم که به حرف های من راضی باشید و کسی رو نارحت نکرده باشم دوستون دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، Toxicel گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... تمام کوچه و خیابان های سرور را آسفالت کرده و به ۷۰ درصد روستا ها آب رسانی میکنم (یک عدد دستگاه لامبورگینی گیری بین دوستان قرعه کشی و به خودم هدیه میدادم) در ۱۴۰۲/۹/۱۸ در 13:45، 0178 گفته است: اگه من صاحب سرور میشدم کل دارایی مردمو میگرفتم و بین کل پلیر ها به طور یک سان تقسیم میکردم داداش اینجا سوئد نیس که مردم ها پول دادن یا کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 (ویرایش شده) ارساکیا نابود می شد *** Never Give Up *** ویرایش شده December 18, 2023 توسط TheLast نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در December 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 برای ۳ روز سیستم وانتد رو بر میداشتم هرج و مرج شه نقل قول The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۰/۳/۶ در 17:51، Toxicel گفته است: با سلام بر دوستان عزیز ویا (پلیر های خفن ارساکیا) امروز اومدیم با موضوع جدید. شما اگه صاحب سرور شید چیکار میکنید؟(چه تغییراتی ایجاد می کنید) @EBi @Farab @djamer @MaDuX @OverGrown @parsa1519 @MOBA @Reza @Bnjamin @EBIGHOST @J0KeR @Blocker @OxidaN @HannA @Kiyarash @Ali @Meli @Forrest @JanGi @Alireza @KARiM بقیه هم اگه تگ نشدن نظر بدن... اخه علی صاحب سرور هست چرا تگش کردی منطق تو رو درک نمی کنم ویرایش شده December 28, 2023 توسط Kayko نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ariyanwolf ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 در ۱۴۰۰/۳/۷ در 11:25، OverGrown گفته است: یسری امکانات جدید اضافه میکردم توی کازینو ها Poker اضافه میکردم و سیستم لاتاریو پیشرفته تر میکردم.قیمت ماشین هارو هم با توجه به اقتصاد سرور بالا پایین میکردم منظورش اینه که سیستم لاتاری رو پیشرفته تر میکردم تا پول بیشتری از سرور خارج شه و پلیر مجبور به خرید گلد بیشتری شه پوکر رو اضاف میکردم و خودم سر هر گیم که بین پلیر برگذار میشد درصدی از پول شرطبندی رو برمیداشتم تا باز پول از سرور خارج شه با چتر انداختن رو نوسان پول سرور کاری میکردم که پلیر بیشتر تحریک به خرید از سرورمون بشه من تورو نشناسم باید بمیرم گربه نره مکار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.