alfered ارسال شده در July 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:از اونجایی که تو قوانین عمومی سرور اقا علی گفتم سوءاستفاده از باگ از کیک تا 20 روز بن داره اما ایشون 30 روز بن داده.اما من میخوام بدونم چرا بن شدم چه باگی اگه میشه بگین شما که اطلاع دارین.. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در July 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 با سلام. محرومیت شما به دلیل سوء استفاده از باگی هست که مسلماً خودتون میدونید چه باگی هست، همینطور که در Game به بنده /Call دادید و گفتید اگه بخواید این باگ رو بزنید با این اکانتتون نمیزنید، پس چرا ادعای این رو دارید که نمیدونید چه باگی هست؟! محرومیت زمانی بیشتر شما با @Ali به دلیل سوء استفاده مکرر شما از باگ هماهنگ شده است. موفق و موید باشید. +مدارک قبلاً به @Ali ارسال شده است. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در July 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 دوست عزیز من میگم اگه باگ بزنم هر باگی میشه چه باگ خود گیم شما اینطور برداشت کردید...مدارک رو اگه میشه همینجا بزارین تا خودمم بدونم چیکار کردم و چرا بن شدم!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در July 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 در 49 دقیقه قبل، alfered گفته است : دوست عزیز من میگم اگه باگ بزنم هر باگی میشه چه باگ خود گیم شما اینطور برداشت کردید...مدارک رو اگه میشه همینجا بزارین تا خودمم بدونم چیکار کردم و چرا بن شدم!!! متسفانه مدارک به شما ارسال نخواهد شد! (هرکسی به کاری که انجام داده واقف تر هست.) ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در July 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 خب اگه اینطوری باشه هر کسی میاد شکایت کنه شما یه چیزی میگی و تمام اما من میخوام بدونم چه باگی زدم.اگه مدرکی دارید که من اون باگ رو زدم ارائه کنید تا ببینم بهتره یک بهونه بهتر بیارید برای ارسال نشدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در July 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 در 26 دقیقه قبل، alfered گفته است : خب اگه اینطوری باشه هر کسی میاد شکایت کنه شما یه چیزی میگی و تمام اما من میخوام بدونم چه باگی زدم.اگه مدرکی دارید که من اون باگ رو زدم ارائه کنید تا ببینم بهتره یک بهونه بهتر بیارید برای ارسال نشدن به دلایل امنیتی در تمامی شکایات مدارک به افراد ارسال نخواهند شد! عدم ارسال مدارک جزء سیاست های اصلی می باشد و صرفاً بر روی شما اعمال نشده! ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در July 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 شما فک کنم فقط میخوای این موضوع بسته شه بره.دلیل قانع کننده تر نبود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در July 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 در 40 دقیقه قبل، alfered گفته است : شما فک کنم فقط میخوای این موضوع بسته شه بره.دلیل قانع کننده تر نبود؟ شما میتونید تمام شکایات از ادمین هارو نگاه کنید که این برخورد سلیقه ای نیست و هیچگاه مدارک به فرد ارسال نشده! +موفق باشید! ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در July 29, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2017 هنوز شروع نشده که تموم شه شما میگی من باگ زدم اما من قبول ندارم ای حرف شما رو یعنی شما فقط با یه حرف که میگی نمیشه مدرک داد خوب منو قانع کنین که باگ زدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alfered ارسال شده در July 30, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2017 سلام و خسته نباشید به تمام ادمین سرور آرساکیا.. بنده شکایتم رو پس میگیرم و فقط یه مشکل کوچک بود *موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2017 با سلام شکایت بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده