VahidHafez ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 سلام و عرض خسته نباشید به تمام کارکنان arsacia game به نظر من اگه نوع وانتد گرفتن عوض بشه و مثل gta v بشه خیلی بهتره منظورم اینه که اگر کسی رو ميکشيم انگار اون بازیکن ناک بشه(منظورم اینکه بیفته زمین) و مدیک بیاد اون رو بلند کنه و کسی که قاتل هستش سریع وانتد نگیره و اون کسی که افتاده زمین وقتی زنگ میزنه 110 پلیس بیاد و اول ببینه ماجرا چی بوده که این کسی که افتاده زمین درخواست پلیس کرده چون من رو کسی داشت موتورم رو دزدید و انداخت داخل آب و بعدش بهم شلیک کرد و منم سریع کشتمش خب الان تقصیر من که نیستش تقصیر اون هستش و اینجا من وانتد میگیرم و خیلی نامردیه اگه اینجوری کنید هم بازی جالب تر میشه و هم حق کسی ضایعه نمیشه خیلی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VahidHafez ارسال شده در May 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۸ در 14:14، VahidHafez گفته است: سلام و عرض خسته نباشید به تمام کارکنان arsacia game به نظر من اگه نوع وانتد گرفتن عوض بشه و مثل gta v بشه خیلی بهتره منظورم اینه که اگر کسی رو ميکشيم انگار اون بازیکن ناک بشه(منظورم اینکه بیفته زمین) و مدیک بیاد اون رو بلند کنه و کسی که قاتل هستش سریع وانتد نگیره و اون کسی که افتاده زمین وقتی زنگ میزنه 110 پلیس بیاد و اول ببینه ماجرا چی بوده که این کسی که افتاده زمین درخواست پلیس کرده چون من رو کسی داشت موتورم رو دزدید و انداخت داخل آب و بعدش بهم شلیک کرد و منم سریع کشتمش خب الان تقصیر من که نیستش تقصیر اون هستش و اینجا من وانتد میگیرم و خیلی نامردیه اگه اینجوری کنید هم بازی جالب تر میشه و هم حق کسی ضایعه نمیشه خیلی ممنون یکی جواب من هم بدا بد نیستش نه ولی واقعا موضوع خیلی مهمیه و به جالب شدن بازی خیلی کمک میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۸ در 14:14، VahidHafez گفته است: سلام و عرض خسته نباشید به تمام کارکنان arsacia game به نظر من اگه نوع وانتد گرفتن عوض بشه و مثل gta v بشه خیلی بهتره منظورم اینه که اگر کسی رو ميکشيم انگار اون بازیکن ناک بشه(منظورم اینکه بیفته زمین) و مدیک بیاد اون رو بلند کنه و کسی که قاتل هستش سریع وانتد نگیره و اون کسی که افتاده زمین وقتی زنگ میزنه 110 پلیس بیاد و اول ببینه ماجرا چی بوده که این کسی که افتاده زمین درخواست پلیس کرده چون من رو کسی داشت موتورم رو دزدید و انداخت داخل آب و بعدش بهم شلیک کرد و منم سریع کشتمش خب الان تقصیر من که نیستش تقصیر اون هستش و اینجا من وانتد میگیرم و خیلی نامردیه اگه اینجوری کنید هم بازی جالب تر میشه و هم حق کسی ضایعه نمیشه خیلی ممنون این چیزایی که گفتی مربوط میشه به سرور های (RP(roleplay و این سرور یک سرور RPG (Role play gaming) اگر نمیدونی چی هستن باید بگم رول پلی نزدیک به دنیای واقعیه و رول پلی گیمینگ یکم از واقعیت دوره تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظرم - هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 پیشنهاد تکراری دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 10, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده