HaKaN ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل:1_ از وقتی launcher اپدیت کردم این میاره حذف کردم نصب کردم باز اینو میاره 2_بعد launcher جدید دانلود کردم میخوام نصب کنم این میاره چیکارم کنم؟ @Ali @Kiyarash اگه میشه رسیدگی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 در 12 ساعت قبل، HaKaN گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل:1_ از وقتی launcher اپدیت کردم این میاره حذف کردم نصب کردم باز اینو میاره 2_بعد launcher جدید دانلود کردم میخوام نصب کنم این میاره چیکارم کنم؟ @Ali @Kiyarash اگه میشه رسیدگی کنید. بازی رو از اول نصب کنید یعنی یکبار پاک و نصب کنید و محل نصب بازی رو عوض کنید شاید مشکلتون حل شه. نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 نقل قول در صورتی که کسی با این مشکل برخورده است راه حل اصلی این مشکل در تاپیک های قبلی پست داده شده، سرچ کنید: "Lotfan bazi ra dobare nasb konid" و راه حل را پیدا کنید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه
HaKaN ارسال شده در May 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 در 35 دقیقه قبل، Alireza گفته است: در صورتی که کسی با این مشکل برخورده است راه حل اصلی این مشکل در تاپیک های قبلی پست داده شده، سرچ کنید: "Lotfan bazi ra dobare nasb konid" و راه حل را پیدا کنید. این کارو هم کردم باز نشد در 56 دقیقه قبل، Mahi گفته است: بازی رو از اول نصب کنید یعنی یکبار پاک و نصب کنید و محل نصب بازی رو عوض کنید شاید مشکلتون حل شه. این کارو هم کردم باز نشد دیگه من دیروز داشتم خاموش میکردم PC اپدیت نیاز داشت موندم تا اپدیت کنه بعدش میخواستم بیام تو بازی این اخطار میداد. نقل قول لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 در 31 دقیقه قبل، HaKaN گفته است: من دیروز داشتم خاموش میکردم PC اپدیت نیاز داشت موندم تا اپدیت کنه بعدش میخواستم بیام تو بازی این اخطار میداد همون دیگه آپدیت دادی اینجوری شده آپدیت ویندوز 10 کار خوبی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه
HaKaN ارسال شده در May 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 در 52 دقیقه قبل، Mahi گفته است: همون دیگه آپدیت دادی اینجوری شده آپدیت ویندوز 10 کار خوبی نیست. ویندوزم 8.1 نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 17, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 با سلام. احتمال قوی اینکه در کامپیوتر شما ویروس باشد یا آنتی ویروس شما در مرحله نصب لانچر دخالت کند وجود دارد. لطفاً از آنتی ویروس Kaspersky استفاده شود. خطای دوم به این معناست که فایل نصبی لانچر خراب است و شما باید دوباره آن را دانلود کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
HaKaN ارسال شده در May 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۷ در 07:52، Ali گفته است: با سلام. احتمال قوی اینکه در کامپیوتر شما ویروس باشد یا آنتی ویروس شما در مرحله نصب لانچر دخالت کند وجود دارد. لطفاً از آنتی ویروس Kaspersky استفاده شود. خطای دوم به این معناست که فایل نصبی لانچر خراب است و شما باید دوباره آن را دانلود کنید. باز درست نشد حتی ویندوز عوض کردم بعد ویروس کش قوی هم نصب کردم باز درست نشد حالا چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza ارسال شده در May 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2021 در 21 ساعت قبل، HaKaN گفته است: باز درست نشد حتی ویندوز عوض کردم بعد ویروس کش قوی هم نصب کردم باز درست نشد حالا چیکار کنم؟ با انتی ویروس Kaspersky تست کردید؟ بعضی از انتی ویروس ها اختلال ایجاد میکنن خاموش کنید هنگام نصب نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 23, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۹ در 21:56، HaKaN گفته است: باز درست نشد حتی ویندوز عوض کردم بعد ویروس کش قوی هم نصب کردم باز درست نشد حالا چیکار کنم؟ نسخه بازیتان را از ag5.ir/d دانلود کنید. بعد از نصب آن دیگر نیاز به نصب سمپ یا لانچر به صورت جدا نیست و یک راست لانچر را باز کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 باسلام @HaKaN دلایل این ارور https://s18.picofile.com/file/8435547934/Screenshot_۲۰۲۱۰۶۰۴_۱۶۱۱۵۳.jpg آموزش رفع این ارور https://s18.picofile.com/file/8435548034/Screenshot_۲۰۲۱۰۶۰۴_۱۶۱۲۰۸.jpg باتشکر خدانگهدار نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در July 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲ در 20:38، Ali گفته است: نسخه بازیتان را از ag5.ir/d دانلود کنید. بعد از نصب آن دیگر نیاز به نصب سمپ یا لانچر به صورت جدا نیست و یک راست لانچر را باز کنید. همین کارو انجام دادم سالمه اما وقتی سیستم رو ریستارت میکنم لانچر بالا نمیاد باید هی دوباره نصب کنم که بالا بیاد انتی ویروس هم ندارم, مشکل از کجاست؟ نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Gorgin ارسال شده در July 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 در 18 دقیقه قبل، CaKe گفته است: همین کارو انجام دادم سالمه اما وقتی سیستم رو ریستارت میکنم لانچر بالا نمیاد باید هی دوباره نصب کنم که بالا بیاد انتی ویروس هم ندارم, مشکل از کجاست؟ انتی ویروس خود ویندوز غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در July 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 در 16 ساعت قبل، Gorgin گفته است: انتی ویروس خود ویندوز غیر فعال کنید. خیلی ممنونم, انجام دادم درست شد. 2 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.