Farab ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 درود یک موضوع هست که چرا ما زیاد باهوش نیستیم, شاید خیلی ها دیده باشن فیلمی که درباره مغز میگه اگر ندیدید کلیک کنید نظر بعضی ها اینه که قبلا یک نفر به 100 درصد رسیده بود و فکر کرد که اگر هیچکس نتونه به 100 درصد مغز برسه و بالای 10 درصد نیاد یا زیر صفر بشه چه خوب میشه اونم برداشت اینو واقعیت داد حالا ما اینطوریم اگر نظر دارید در اینباره بگید کی میتونه این رو ثابت کنه که مغزمون 100 درصده؟ =))) نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 آره آره شما خیلی پِرویی نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در 7 دقیقه قبل، MmdRF گفته است: آره آره شما خیلی پِرویی تازه فهمیدی دادا? D= نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 دادا ما دو خط میخونیم قوانین رو سردرد میگیریم ویندوز مغزمون بالا نمیاد چ برسع به این چیزا 2 نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۷ در 00:48، Farab گفته است: درود یک موضوع هست که چرا ما زیاد باهوش نیستیم, شاید خیلی ها دیده باشن فیلمی که درباره مغز میگه اگر ندیدید کلیک کنید نظر بعضی ها اینه که قبلا یک نفر به 100 درصد رسیده بود و فکر کرد که اگر هیچکس نتونه به 100 درصد مغز برسه و بالای 10 درصد نیاد یا زیر صفر بشه چه خوب میشه اونم برداشت اینو واقعیت داد حالا ما اینطوریم اگر نظر دارید در اینباره بگید کی میتونه این رو ثابت کنه که مغزمون 100 درصده؟ =))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 والا مغزمون اینفینیتیه به درصد محدود نمیشه نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 4 ساعت قبل، Farab گفته است: درود یک موضوع هست که چرا ما زیاد باهوش نیستیم, شاید خیلی ها دیده باشن فیلمی که درباره مغز میگه اگر ندیدید کلیک کنید نظر بعضی ها اینه که قبلا یک نفر به 100 درصد رسیده بود و فکر کرد که اگر هیچکس نتونه به 100 درصد مغز برسه و بالای 10 درصد نیاد یا زیر صفر بشه چه خوب میشه اونم برداشت اینو واقعیت داد حالا ما اینطوریم اگر نظر دارید در اینباره بگید کی میتونه این رو ثابت کنه که مغزمون 100 درصده؟ =))) !!!!!! من اگه ۵۰درصد این توانایی رو داشتم دیگه بازی رو خودم کنترل میکردمدیگه هیچ ادمینی نمیتونست جلومو بگیرهدر پیت بال همرو خودم کنترل میکردم و با یه تیر همه کیل میشدنجلو جاده جزیره بایه تمرکز هرچی از جاندار و بی جان بودو مینداختم تو آبکلا دیگه حتی اکانت علی اساسین رو خودم کنترل میکردم کلا چیزه جالب و خیالی بود آورین نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 22 ساعت قبل، MaDuX گفته است: اینفینیتیه وات؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 9 ساعت قبل، JameSon گفته است: وات؟ Infinite نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 14 ساعت قبل، Farab گفته است: درود یک موضوع هست که چرا ما زیاد باهوش نیستیم, شاید خیلی ها دیده باشن فیلمی که درباره مغز میگه اگر ندیدید کلیک کنید نظر بعضی ها اینه که قبلا یک نفر به 100 درصد رسیده بود و فکر کرد که اگر هیچکس نتونه به 100 درصد مغز برسه و بالای 10 درصد نیاد یا زیر صفر بشه چه خوب میشه اونم برداشت اینو واقعیت داد حالا ما اینطوریم اگر نظر دارید در اینباره بگید کی میتونه این رو ثابت کنه که مغزمون 100 درصده؟ =))) فیلم رو ندیده فهمیدم کدوم فیلم رو میگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در 23 ساعت قبل، MaDuX گفته است: Infinite صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۷ در 16:38، Farab گفته است: و MAZGHE PALID فینگلیش تایپ نکن اقای ادمین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Boro khunatun نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GHIYAM ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 رسیدن به صد کار آسونی نیستش و این فقط یک فیلمه اگه کنجکاو هستی میتونی با کتاب خوندنراجب این موضوع مقاله پژوهشی خودتو شروع کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.