Himmler ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 (ویرایش شده) باسلام: دوستان عرضم به حضورتون اومدم یه سیستم معرفی کنم که ادد بشه بازی،تقریبا همه سرور های سمپ این قابلیتو دارن،حالا این قابلیت چیه؟ وقتی میرید جلو در فرودگاه enter/ کنیم بعد برامون گزینه بیاد که میخواید برید کجا،مثلا من الان در فرودگاه LS هستم بعد گزینه ها یه SF و یه LV،من LV رو میزنم بعد سیستم از من ۲۴۰۰ دلار کم میکنه و من تو فرودگاه LV ریسپاون میشم(برای boss هم خیلی به درد میخوره).امیدوارم این پست تایید بشه و این قابلیت هم ادد بشه به بازی(البته صاحب سرور عزیز که دیگه براش مهم نیست پیشنهادات و انتقادات.) ولی در کل. در 7 دقیقه قبل، MaDuX گفته است: ........................ ویرایش شده May 5, 2021 توسط MaDuX تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 اره منم این سیستم و دیدم ولی زیاد جالب نیست و مسافت زیادی هم بین فرودگاه ها نیست و اینکه اونایی ک باس میزنن 90% میدونن ک باس کجاست و معمولا با هلی میرن ولی در کل هر اپشنی که ب سرور اضافه بشه بهتره کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 نظرم + هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظرم - هست بهتره مکانی برای رنت بیاد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 10, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2023 نظرم ( - ) می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 درود دوست عزیز: ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 16:35، Ravin گفته است: نظرم - هست بهتره مکانی برای رنت بیاد. پیشنهاد دوستمون پیشنهاده بهتری هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 +بد نیس هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 20, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. متاسفانه این مورد به دلیل مخالفت دوستان تیم انتقادات و پیشنهادات (رای منفی بیشتر) رد شد. مشتاق پیشنهادات ارزشمند شما در آینده نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده