saeed844 ارسال شده در March 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق تصویر START/stop الکی! بدون درخواست lic از ایشون! • شاهد ها: ------- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در April 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2019 @saeed844 شکایت شما رد شد بازیکن دیگر داخله اقلیت حضور ندارن. نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به کسی که اسلیپ هستند شروع تست کردن ایا این کار قانینیه؟ • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: ] • توضیحات: ایشون باز هم abuse کرد این فیلم • شاهدها:_______ •مدارک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8357235050/gta_sa_2019_04_12_05_37_53_709.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تست cuteboy رو شروع کردم ام ایشون گفتن بزار کمی بخونم مییام بعد arash.hitler اومد مثل همیشه دنبالم ،میگه abuse میکنی اگه هم ببینی نوشته inam afk هس اما عکس دوم و سوم میبینید که من تست رو گرفتم و اینکه کلا هر کاری میکنم این arash مییاد دنبالم و مزاحم کارم میشه و فک میکنه abuse میکنم و تهدید هم میکنه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/460_sa-mp-022.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اینجا هم ببینید چطور تهدید میکنه که از تستی که گرفتم ss بدمش اصلا به ایشون چه ربطی داره و تهدید میکنه که فروم شکایت میکنه ۸۰ fp کیکی بشم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/vow5_sa-mp-016.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 در 3 ساعت قبل، arashjamei گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: ] • توضیحات: ایشون باز هم abuse کرد این فیلم • شاهدها:_______ •مدارک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8357235050/gta_sa_2019_04_12_05_37_53_709.mp4.html خوب اولا اینو که دیدید تو عکسای بالا من عکس از تست فرستادم اول afk شده بود چون یه چی بلد نبود رفت و اماده شد دو عکس گذاشتم از تستی که از cuteboy گرفتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 در 3 ساعت قبل، arashjamei گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: ] • توضیحات: ایشون باز هم abuse کرد این فیلم • شاهدها:_______ •مدارک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8357235050/gta_sa_2019_04_12_05_37_53_709.mp4.html این اقای arash با اینکار هاش چند بار مزاحم من شده موقع تست اومده تا ببینه واقعا تست میگیرم یا abuse و اینا و تو تصاویر هم میبینید که زمانی که میخوام از cuteboy اونجا تست بگیرم ایشون اومدند و میگفتن afk هس این باعث ایجاد مزاحمت تو کار من شده. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 در 4 ساعت قبل، arashjamei گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به کسی که اسلیپ هستند شروع تست کردن ایا این کار قانینیه؟ • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: در رابطه با این مطلب ایشون از من تقاضا کردند که به داخل خونه بریم و تست بگیرم اما ایشون یهو sleep کرد و رفت و اینکه ss ندارم به خاطر این هس که نمیدونستم قرار اینگونه بعضی ها سو استفاده کنند منم ۵ دقیقه منتظر او شدم اما نیومدند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 در 4 ساعت قبل، arashjamei گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به کسی که اسلیپ هستند شروع تست کردن ایا این کار قانینیه؟ • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: ببینید تو عکسی که خودش بر علیه من فرستاده چی گفته به دوستش گفته: بیا بیا abuse کنم واضح تر از این نیس خودتون ببینید چطور گفته بیا بیا abuse کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 در رابطه با cuteboy دیدی که عکس از تست فرستادم اما ایشون گفته بودند نگرفتید و اینک تو این عکسی که نودش خواسته بر علیه من رو کنه به دوستش گفته : بیا بیا abuse کنم بعد مییاد به من گیر میده و شک و تهمت میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeiSam ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 @MZEF شکایت شما رد شد دلیل: نبودن آن عضو در فکشن.@arashjamei در حال بررسی.... نقل قول انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 سلام. دیدید که تست گرفته ام از cuteboy عکس اینارو هم گرفتم و فرستادم و همه چیز کامله لیدر جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeiSam ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 @MZEF لطفا مدارک رو ارسال کنید. 1 نقل قول انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در May 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2019 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 09:25، Ali گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من گفتن گاو بعد من بهشون گفتم SS Forum و اون گفت BK • شاهد ها: __________ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در May 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم دارم خونم رو به بنیامین میفروشم بعد اومده مشتری می پرونه. بعد هم دارم باهاش حرف میزنم فوش میده. لطفا پی گیری کنید ممنون. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Viral ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 @NiMaAA @DinOrD شکایت شما پذیرفته شد, معلم خاطی از اقلیت اخراج شدند. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRoOoO ارسال شده در June 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لایسنس دادن بدون اینکه تست بگیرند • شاهد ها: -------- • مدرک/عکس یا فیلم:http://s4.picofile.com/file/8362959368/Reza9341.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRoOoO ارسال شده در June 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لایسنس دادن بدون تست گرفتن • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در June 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چی بگم والا؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در July 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با اینکه میدونستندکه من مجوز ماهی گیری دارم باز هم امتحان رو شروع کردند و اگر هم نمیدانستند پس چرا از من sl درخواست نکردند. من میگم که ایشون میدونستن و فقط abuse کردن. کلا 5 دقیقه من رو علاف کردن.با تشکر. • شاهد ها: شاهد های من مدرک های من هستند • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در July 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2019 با سلام @Sobi این اقلیت لیدر و ناظر دارد چرا شما باید جواب شکایت رو بدید؟ @arashjamei شکایت شما رد شد مدرکی بدهید که در ان گفته ی شما معلوم باشد نقل قول Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در July 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم معلم رفته بودم تست fly بدم که ایشون هم منو هم معلم دیگه رو heliblade کردن • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8367073350/gta_sa_2019_06_03_18_02_32_756_15.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samanmasiha ارسال شده در July 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2019 با سلام و احترام خدمت @Delniya مدارک شما مشاهده گردید، این شکایت شما مربوط به اقلیت نمیشه قانونا اما کار ایشون مجازات Non_rp محسوب میشه و به نظرم Admin jail داره که شما میتونید از قسمت شکایت از بازیکنان این مسئله را پیگیری بفرمایید تا حد امکان بنده هم به همکار خودم تذکر خواهم داد. پیروز و سر افراز باشید. نقل قول School Instructors For Ever یک موجود هرگز نمیتواند وجود موجودی دیگر را توجیه کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون چرا تفنگ دارن؟ • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.