Dragon1 ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 درود در رابطه با پیشهاده اول و دومتون نظرم منفی و با پیشنهاده سومتون موافق هستم ولی با کمی تغییرات. پیشنهاده 1:فکر میکنم از همون Armoury استفاده کنند منطقی و بهتر است. پیشنهاده 2:با عوض شدن رنگ ها درسته تنوع ایجاد میشود، ولی به احتمال زیاد فرد اشتباه میگرد چت ها رو و طول میکشد تا عادت کند اگر عوض شود. پیشنهاد 3:بهتر هست مثل وقتی که Buylevel/ میزنین برای هر Level یه مقدار پوله متفاوتی کم میشود در ازاش یک مقدار طلای بازی هم به مقداره پولی که کم میشود و Level شخص، طلای بازی اضافه شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 20, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. برخی از موارد پیشنهادی انجام شده، در رابطه با جوایز Buylevel/ نیز خدمت شما عرض کنم این سیستم تغییراتی داشته و ممکن است جوایز متنوعی دریافت بکنید. مشتاق پیشنهادات ارزشمند شما در آینده نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده