رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاه برداری bagher_samurai در حضور ادمین

SkuiL

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SkuiL.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: bagher_samuraii.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: SaLi_One.png

• توضیحات: ماشین رو از من گرفت و قرار شد طی 5 روز پس بده ولی نداد و با بی احترامی جواب میده

• مدارک (فیلم یا عکس): AG_SA_0048.jpgAG_SA_0049.jpgAG_SA_0046.jpgAG_SA_0047.jpgAG_SA_0050.jpgAG_SA_0051.jpg

• چی چی 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود:

در حال بررسی شکایت شما هستیم....

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۲/۱۲ در 20:33، Ftig گفته است:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SkuiL.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: bagher_samuraii.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: SaLi_One.png

• توضیحات: ماشین رو از من گرفت و قرار شد طی 5 روز پس بده ولی نداد و با بی احترامی جواب میده

• مدارک (فیلم یا عکس): AG_SA_0048.jpgAG_SA_0049.jpgAG_SA_0046.jpgAG_SA_0047.jpgAG_SA_0050.jpgAG_SA_0051.jpg

یعنی Vehicle rent SF - LS این وسط باد هواست , خب از همون اول میرفت اونجا ماشین اجاره میکرد خدایی چرا بهش دادی. ?

bandicam_2021-05-11_12-27-50-036_2opt.jp

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Partisan گفته است:

یعنی Vehicle rent SF - LS این وسط باد هواست , خب از همون اول میرفت اونجا ماشین اجاره میکرد خدایی چرا بهش دادی. ?

bandicam_2021-05-11_12-27-50-036_2opt.jp

داش رنت نیس که گفته تا ۵ روز دیگه ۹۰۰ K بت میدم . استنش ۱M. 

فعلا خداحافظ 

ویرایش شده توسط AMOOPARSA
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، AMOOPARSA گفته است:

داش رنت نیس که گفته تا ۵ روز دیگه ۹۰۰ K بت میدم . استنش ۱M. 

فعلا خداحافظ 

گفتم اگه همون اول طرف میرفت Vehicle Rent Biz ماشین اجاره میکرد از تو ماشین نمیگرفت , کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail .?

bandicam_2021-05-11_12-27-50-036_omv.jpg

ویرایش شده توسط Partisan
لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، Partisan گفته است:

گفتم اگه همون اول طرف میرفت Vehicle Rent Biz ماشین اجاره میکرد از تو ماشین نمیگرفت , کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail .?

??

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Partisan گفته است:

تاکی بره جیل؟

تا ابد که نمیشه.

کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ...

N0B0DY.png

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Partisan گفته است:

?بعله.

• دوست دارم که 1
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Partisan گفته است:

کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail .

چند وقت پیش همچین پیشنهادی رو مطرح کردم، هرچند کاربردی تر و مفید تر از اینه که اگر طرف پول رو نده بره jail. 

Link

xr2w_webp.net-resizeimage_(1).png                                                                                                        

Alive For National Guard    285.png 

PunisheR.png

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ThePunisheR گفته است:

چند وقت پیش همچین پیشنهادی رو مطرح کردم، هرچند کاربردی تر و مفید تر از اینه که اگر طرف پول رو نده بره jail. 

Link

بله درسته , آقا داریم از بحث شکایتمون خارج میشیم , باید صبر کنیم Admin بیاد شکایت هارو پیگیری کنه ✋?

لینک به دیدگاه

این تاپیک تا بررسی نهایی و اعلام نتیجه از سمت @SFC بسته شد.

-طبق بررسی های انجام شده، ادمین مربوطه اخطار های لازمه به شما مبنی بر غیر رسمی بودن این معامله را داده بودند و شما با مسئولیت خود دست به انجام معامله زدید.

نقل قول

تمامی خرید و فروش ها و مبادله های موجود در سرور، با دستورات ساخته شده در بازی با این هدف صورت می گیرد (مانند فروختن ماشین تنها با دستور SellCarTo/، فروختن Materials تنها با دستور SellMaterials/، مبادله کارت هدیه (طلا) با دستور SellGiftCard/)، انجام این تجارت ها با دستورات یا قابلیت هایی که مخصوص این کار نیستند (مانند قابلیت انتقال پول از طریق بانک یا Pay/) شما را در معرض از دست دادن اموال خود قرار می دهند و پیگیری اموال از دست رفته بسیار سخت است

-شکایت شما رد شد.
پ.ن: لطفا از بحث های اضافی در تاپیک های مربوط به شکایات شدیدا خودداری کنید. تاپیک های ذکر شده صرفا فقط جهت ارسال مدارک و دفاع در برابر شکایت از سمت شاکی و متشاکی است.
+بسته شد.

زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב
                                      خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ ??

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...