SkuiL ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ماشین رو از من گرفت و قرار شد طی 5 روز پس بده ولی نداد و با بی احترامی جواب میده • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 9, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 با سلام و درود: در حال بررسی شکایت شما هستیم.... ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۲ در 20:33، Ftig گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ماشین رو از من گرفت و قرار شد طی 5 روز پس بده ولی نداد و با بی احترامی جواب میده • مدارک (فیلم یا عکس): یعنی Vehicle rent SF - LS این وسط باد هواست , خب از همون اول میرفت اونجا ماشین اجاره میکرد خدایی چرا بهش دادی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، Partisan گفته است: یعنی Vehicle rent SF - LS این وسط باد هواست , خب از همون اول میرفت اونجا ماشین اجاره میکرد خدایی چرا بهش دادی. داش رنت نیس که گفته تا ۵ روز دیگه ۹۰۰ K بت میدم . استنش ۱M. فعلا خداحافظ ویرایش شده May 11, 2021 توسط AMOOPARSA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، AMOOPARSA گفته است: داش رنت نیس که گفته تا ۵ روز دیگه ۹۰۰ K بت میدم . استنش ۱M. فعلا خداحافظ گفتم اگه همون اول طرف میرفت Vehicle Rent Biz ماشین اجاره میکرد از تو ماشین نمیگرفت , کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail . ویرایش شده May 11, 2021 توسط Partisan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 در 45 دقیقه قبل، Partisan گفته است: گفتم اگه همون اول طرف میرفت Vehicle Rent Biz ماشین اجاره میکرد از تو ماشین نمیگرفت , کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 در 54 دقیقه قبل، Partisan گفته است: گفتم اگه همون اول طرف میرفت Vehicle Rent Biz ماشین اجاره میکرد از تو ماشین نمیگرفت , کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail . تاکی بره جیل؟ تا ابد که نمیشه. کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 در 7 ساعت قبل، Partisan گفته است: گفتم اگه همون اول طرف میرفت Vehicle Rent Biz ماشین اجاره میکرد از تو ماشین نمیگرفت , کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail . بعله. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 در 8 ساعت قبل، Partisan گفته است: کاشکی یه ایده با عنوان چک و اقساط اضافه شه طرف اگه قسط ماشینتو نداد سر زمان مقرر Wanted بگیره و بره Jail . چند وقت پیش همچین پیشنهادی رو مطرح کردم، هرچند کاربردی تر و مفید تر از اینه که اگر طرف پول رو نده بره jail. Link Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در May 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2021 در 9 دقیقه قبل، ThePunisheR گفته است: چند وقت پیش همچین پیشنهادی رو مطرح کردم، هرچند کاربردی تر و مفید تر از اینه که اگر طرف پول رو نده بره jail. Link بله درسته , آقا داریم از بحث شکایتمون خارج میشیم , باید صبر کنیم Admin بیاد شکایت هارو پیگیری کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در May 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2021 این تاپیک تا بررسی نهایی و اعلام نتیجه از سمت @SFC بسته شد. -طبق بررسی های انجام شده، ادمین مربوطه اخطار های لازمه به شما مبنی بر غیر رسمی بودن این معامله را داده بودند و شما با مسئولیت خود دست به انجام معامله زدید. نقل قول تمامی خرید و فروش ها و مبادله های موجود در سرور، با دستورات ساخته شده در بازی با این هدف صورت می گیرد (مانند فروختن ماشین تنها با دستور SellCarTo/، فروختن Materials تنها با دستور SellMaterials/، مبادله کارت هدیه (طلا) با دستور SellGiftCard/)، انجام این تجارت ها با دستورات یا قابلیت هایی که مخصوص این کار نیستند (مانند قابلیت انتقال پول از طریق بانک یا Pay/) شما را در معرض از دست دادن اموال خود قرار می دهند و پیگیری اموال از دست رفته بسیار سخت است -شکایت شما رد شد. پ.ن: لطفا از بحث های اضافی در تاپیک های مربوط به شکایات شدیدا خودداری کنید. تاپیک های ذکر شده صرفا فقط جهت ارسال مدارک و دفاع در برابر شکایت از سمت شاکی و متشاکی است.+بسته شد. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده