VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۹ در 19:02، parsa0081515 گفته است: بابا trm با vla یه وار داشت vla سر.ما 9تا holy ninja زد. تازه این همه هولی کشیدن اخرشم با اختلاف 8 تا اسکور تورفو گرفتن Cmd دراگو بافو جابجا میزدن میومدن دراگ بزنن اشتباهی هولی میزدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۲ در 00:43، Shxyan گفته است: قدیم چه کسایی تو تاپیک ها کَل میکردن الان کیا کَل میکنن هعی... be mola بس کنید برید رنک 2 تون بگیرید جا اینکه تاپیک بزنید شلوغ کنید برید فیلم های وار @DarkSide ببینید یاد بگیرید نه اینکه شاخ بشید نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 15:38، DarkSide گفته است: بناموص حضرت زهرا Low level عه نه نو لول نو لول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 اندکی شاد شدیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در May 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2021 منم VLA بودم بن شدم FP80 شدم? نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۲/۲۰ در 00:11، NiCuLaS گفته است: be mola بس کنید برید رنک 2 تون بگیرید جا اینکه تاپیک بزنید شلوغ کنید برید فیلم های وار @DarkSide ببینید یاد بگیرید نه اینکه شاخ بشید من به VLA به قصد گاننر شدن رفتم که خیلی رو گاننریم تاثیر داشت. ویرایش شده May 14, 2021 توسط Mahi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در May 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 خدایی قبلا کیا کل می کردن الآن کیا سطح دسته متوسط ناموصا طرف یه E Q بلد نیست طرف نمی دونه C shotgun چیه بعد میاد هی تاپیک میزنه و تِز میده باو جعمش کنین خدایی زشته خجالت بکشین سره یه گیم مسخره دارین اعصابه ملتو خرد می کنید! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۰ در 00:11، NiCuLaS گفته است: برید فیلم های وار @DarkSide ببینید یاد بگیرید نه اینکه شاخ بشید در بیار یک نفس بگیر (دست کشارو) خفه نشی اون زیر 2 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 در 3 ساعت قبل، Wilson گفته است: در بیار یک نفس بگیر (دست کشارو) خفه نشی اون زیر 2 کلام از مادر عروس نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۰ در 09:27، NiYAZ گفته است: منم VLA بودم بن شدم FP80 شدم? نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 15:45، Bnjamin گفته است: همون موقع که تو به دنیا اومدی نگفت کی رفتی VLA که گفت کی راهت داده در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 13:17، Fear گفته است: هتا حتی* نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 در 19 ساعت قبل، NiCuLaS گفته است: 2 کلام از مادر عروس @WilsonRGR لیدر TMF رفیقمه الان میام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۹ در 19:02، Fear گفته است: بابا trm با vla یه وار داشت vla سر.ما 9تا holy ninja زد. تازه این همه هولی کشیدن اخرشم با اختلاف 8 تا اسکور تورفو گرفتن Cmd دراگو بافو جابجا میزدن میومدن دراگ بزنن اشتباهی هولی میزدن خدایا من از خنده پاره شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۲۵ در 09:23، MmdRF گفته است: خدایی قبلا کیا کل می کردن الآن کیا سطح دسته متوسط ناموصا طرف یه E Q بلد نیست طرف نمی دونه C shotgun چیه بعد میاد هی تاپیک میزنه و تِز میده باو جعمش کنین خدایی زشته خجالت بکشین سره یه گیم مسخره دارین اعصابه ملتو خرد می کنید! نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlirezaDaneshvar ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 Ez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 14:43، EriCk گفته است: ترو کی راه داده VLA با مالیدن اومده البته بازم با مالیدن ساب لیدر شدا بعد دید ما بهش فشار اوردیم بازم مالید رفت BLL بعد fp80 کردمیش الان معلوم نی برا کی مالیده که اونجا راش دادن در در ۱۴۰۰/۲/۲۵ در 09:23، MmdRF گفته است: خدایی قبلا کیا کل می کردن الآن کیا سطح دسته متوسط ناموصا طرف یه E Q بلد نیست طرف نمی دونه C shotgun چیه بعد میاد هی تاپیک میزنه و تِز میده باو جعمش کنین خدایی زشته خجالت بکشین سره یه گیم مسخره دارین اعصابه ملتو خرد می کنید! دادا ش تو که بلدی به کجا رسیدی؟ ویرایش شده May 30, 2021 توسط iAriyan نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۹ در 10:33، iAriyan گفته است: دادا ش تو که بلدی به کجا رسیدی مگه من حرف از جایی رسیدن زدم؟ سطح! من دارم میگم سره گیم مسخره اعصابه خودتونو و ملتو خرد نکنین ارزش نداره! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۰ در 12:43، Bnjamin گفته است: داشتیم کشیدیم شما چی پس یه سری ****نو لول اومدید********** تورفو دادید ستاد مبارزه با کذبگویانی چون تو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 heee نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 هی روزگار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.