HannA ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من درخواست فیلم از مسابقه دارم. این فرد من رو به گفته ی خودشون در چت e از شرکت در مسابقه محروم میکنن. من نه توهینی کردم نه چیزی. همینطور چطور ممکنه Makhmal کسی که عضو فکشن دسته متوسط و در وار هست و شغلشون اسلحه فروشه محل دقیق ایشون و حتی ماشینی که سوار شدن رو بدونه و خیلی سریع جواب بده؟ ایشون کاملاً ناحقی کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک به دلیل داشتن وارن هلپری برای ادمین مربوطه ارسال خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 29, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @HannA شکایت شما در حال بررسی است. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 سلام به خانمِ سلطانِ سرور! مدرکه حدف شدنه شما از گردونه مسابقه و مدرکه برنده شدنه Makhmal خدمته ادمینه مربوطه ارسال گردید موفق باشید. 1 1 3 Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 در 17 ساعت قبل، HannA گفته است: همینطور چطور ممکنه Makhmal کسی که عضو فکشن دسته متوسط و در وار هست و شغلشون اسلحه فروشه محل دقیق ایشون و حتی ماشینی که سوار شدن رو بدونه و خیلی سریع جواب بده؟ سلام چون اسم مولتی منو اوردی اومدم خدمتت بگم که بله من توی وار بودم و حتی توی تورف بودم شغلمم اسلحه فروشه و تا سوالو خوندم توی Tell/ شانسی گفتم Infernus و دیدم درست در اومد موفق باشی 2 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در May 2, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @HannA شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی از طرف فرد خاطی ، شما به دلیل حرف های نامربوط در Tell/ ، از گردونه مسابقات حذف شدید. + بسته شد. 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده