Mahdi91 ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 سلام من امروز امدم مشکل اینکه چرا هواپیما اذیت تون میکنه حل کنم خب شما وقتی می خواید جای دور برید مثلا SF یا LV خب میگید با ماشین دیر میشه الان یک خلبان لازم دارید خب تمام هواپیما های سرور کوچک است ما به @Ali و @Meli میگیم تمام هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیما های سرور برای فکشن خلبان و هلیکوبتر ها برای کسایی که دوست ندارند در فکشن خلبان باشند. امیدوارم این فکشن اضافه شه. سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 7 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: سلام من امروز امدم مشکل اینکه چرا هواپیما اذیت تون میکنه حل کنم خب شما وقتی می خواید جای دور برید مثلا SF یا LV خب میگید با ماشین دیر میشه الان یک خلبان لازم دارید خب تمام هواپیما های سرور کوچک است ما به @Ali و @Meli میگیم تمام هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیما های سرور برای فکشن خلبان و هلیکوبتر ها برای کسایی که دوست ندارند در فکشن خلبان باشند. امیدوارم این فکشن اضافه شه. داش شماره Drug Dealer تو بده 2 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 2 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند از فردا شاهد سقوط هواپیما ها در سطح شهر خواهیم بود. (Kamikaze) الا برکت الله 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در April 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 لان من با هواپیما رفتم SF امدم الن سقوط کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 7 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: لان من با هواپیما رفتم SF امدم الن سقوط کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داش تو خودتو نبین ادم سالمی هستی پلیر 11 ساله داریم تو این سرور دوسدارن ازینکارا کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 13:23، Mahdi91 گفته است: سلام من امروز امدم مشکل اینکه چرا هواپیما اذیت تون میکنه حل کنم خب شما وقتی می خواید جای دور برید مثلا SF یا LV خب میگید با ماشین دیر میشه الان یک خلبان لازم دارید خب تمام هواپیما های سرور کوچک است ما به @Ali و @Meli میگیم تمام هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیما های سرور برای فکشن خلبان و هلیکوبتر ها برای کسایی که دوست ندارند در فکشن خلبان باشند. امیدوارم این فکشن اضافه شه. روزه نگیر قبولی امسال ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 7 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: روزه نگیر قبولی امسال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 13:23، Mahdi91 گفته است: سلام من امروز امدم مشکل اینکه چرا هواپیما اذیت تون میکنه حل کنم خب شما وقتی می خواید جای دور برید مثلا SF یا LV خب میگید با ماشین دیر میشه الان یک خلبان لازم دارید خب تمام هواپیما های سرور کوچک است ما به @Ali و @Meli میگیم تمام هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیما های سرور برای فکشن خلبان و هلیکوبتر ها برای کسایی که دوست ندارند در فکشن خلبان باشند. امیدوارم این فکشن اضافه شه. سطح ترتیب بندی جمله ( هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیماهای سرور) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 20 دقیقه قبل، Yaxun گفته است: سطح ترتیب بندی جمله ( هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیماهای سرور) تو امدی جمله رو خراب کردی سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 داداش هواپیما و هلیکوبتر به اندازه کافی هست. PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 9 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: تو امدی جمله رو خراب کردی اقا اصلا جمله بندیت هم درست ولی شما تو این مدتی که تو سرور بودی تا حالا با علی حرف زدی!! مگه الکیه به علی و ملی میگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در 7 دقیقه قبل، Yaxun گفته است: اقا اصلا جمله بندیت هم درست ولی شما تو این مدتی که تو سرور بودی تا حالا با علی حرف زدی!! مگه الکیه به علی و ملی میگیم من الان یک هفته هست دارم با علی حرف میزنم در 10 دقیقه قبل، iAmiiiR گفته است: داداش هواپیما و هلیکوبتر به اندازه کافی هست. میدونم تو فرودگاه اس اف نیست حالا اگر باشه یکم دیگه هم اضافه کنند سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 13:23، Mahdi91 گفته است: سلام من امروز امدم مشکل اینکه چرا هواپیما اذیت تون میکنه حل کنم خب شما وقتی می خواید جای دور برید مثلا SF یا LV خب میگید با ماشین دیر میشه الان یک خلبان لازم دارید خب تمام هواپیما های سرور کوچک است ما به @Ali و @Meli میگیم تمام هواپیما های سرور کوچک است پس یکم هواپیما بزرگ اضافه کنند به سرور پس همه ی هواپیما های سرور برای فکشن خلبان و هلیکوبتر ها برای کسایی که دوست ندارند در فکشن خلبان باشند. امیدوارم این فکشن اضافه شه. اضافه شدن فکشن در سرور درکل بد نیست. فکشن خلبانی هم میتونه فکشن جالبی باشه اینطوری سرور پر ملات تر میشه . اون بچه ۱۱ ساله هم که بخواد هواپیما رو در سطح شهر فرود بیاره میتونه مجازاتش rankdown یا 80FP باشه. موافقم . این هواپیما ی Shamal هم passengers نداره یه فکری براش بشه هم بدک نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2021 در 7 ساعت قبل، Homayun132 گفته است: اون بچه ۱۱ ساله هم که بخواد هواپیما رو در سطح شهر فرود بیاره میتونه مجازاتش rankdown یا 80FP باشه. مجازات بار اول FW بار دوم 80FP 1 سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظرم - هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narutuuzumaki ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظر من خیلی + هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 نظر منم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 باسلام نظر بنده نیز - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 8, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم، نظرم (-) هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 نظرم - هست اگه شغل خلبان اضافه بشه بهتره End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 درود دوست عزیز: ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 20, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. این مورد به دلیل مخالفت دوستان، رد شد. مشتاق پیشنهادات ارزشمند شما در آینده نیز هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده