vortex123 ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: ادمین مربوطه به اشتباه بنده رو میوت کرده به ۳ دلیل ۱. فرم شکایت نادرست بوده یعنی بجای اینکه شاکی اسم بنده رو به طور کامل بنویسه اشتباه نوشته بجای Heat نوشته head ۲. این شکایت مربوط به اینه که بنده به شخص Hamed. توهین کردم که در مدارک ایشون همچین چیزی مشخص نیست و از رنگ چت هم معلومه که بنده از ایشون دور بودم و ایشون مجازات توهین در چت عمومی رو روی بنده انجام داده در صورتی که اصلا موضوع شکایت این نبوده و توهین به شخص بوده چون اصلا اشاره نکرده که ایشون در چت عمومی فحاشی کرده ۳. حداقل باید یک زمانی به من میدادن تا بتونم شاکی رو راضی کنم به پس گرفتن شکایت ولی انگار هیچی به هیچی • مدارک (فیلم یا عکس https://forum.arsacia.ir/topic/18788-فحاشی-head/ Heat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در April 27, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @vortex123، شکایت شما رد شد. ادمین مربوطه باتوجه به مدارک ارائه شده و قوانین انجمن اقدام به مجازات افراد می کند. طبق قوانین عمومی مجموعه هر گونه فحاشی و استفاده از کلمات ناپسند مشمول مجازات می شود. ادمین مربوط موظف است در کوتاه ترین زمان اقدام به بررسی قسمت شکایت اعضا کند و مجازات ها را اعمال نماید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده