رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد شکایت-Carroll

sotvan1

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sotvan1.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Carroll.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام

ممبر ایشون DM کردند که call اومد و طبق قانون دسته متوسط هرگونه ازار و اذیت و DM و ... ممنوع و FW داره اما ایشون گفتن یکبار کشتن DM نمیشه!! ((احتمالا فکر کردن بنده دسته متوسط VLA هستم)) ولی معلم هستم

• مدارک (فیلم یا عکس): 

نقل قول

ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn)

در ضمن اگر صرف اومدن call 110 کافی و قابل قبول نیست مدرک دقیق کشته شدن و تایید ازار و اذیت و DM ایشون در این پست هست

هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام 

مدارک شما برای اینکه اثبات کنید DM از عمد اتفاق افتاده کافی نیست اگر فیلم یا مدرک کامل تری داشتید باید در یک شکایت دیگر اعلام میکردید.

و طبق گفته خودتون از ایشون به دلیل Non-RP شکایت کرده اید پس این مورد هم به گزارش اعضا مربوط نمیشه چرا که یک فرد برای یک اشتباه 2 بار مجازات نمیشود.

Carroll.png

Nw

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Carroll گفته است:

با سلام 

مدارک شما برای اینکه اثبات کنید DM از عمد اتفاق افتاده کافی نیست اگر فیلم یا مدرک کامل تری داشتید باید در یک شکایت دیگر اعلام میکردید.

و طبق گفته خودتون از ایشون به دلیل Non-RP شکایت کرده اید پس این مورد هم به گزارش اعضا مربوط نمیشه چرا که یک فرد برای یک اشتباه 2 بار مجازات نمیشود.

مدارک کامل تر به ادمین مربوطه ارسال شد

اول اینکه شما نگفتی مدارک ناقصه گفتی یک بار کشتن DM حساب نمیشه چرا حرفتونو عوض میکنید؟ همونجا میگفتین :  ((مدارک ناقصه اگه مدارک کامل تر دارین تو یک پست دیگه بزارین)). منم میفرستادم براتون

دوم اینکه اگه فقط عضو معمولی((سیویل)) بودن بله یک nonrp بود ولی برایه فکشن بودن این مجازات هم باید اعمال بشه

پ.ن: ایشون اول مشت میزنن که کال میاد-بعد من رو زیر میکنن که nonrp میشه(فیلم برایه ادمین کیارش ارسال شد)

شکایت من برایه اعضا متوسط بخاطر مشت زدن و اومدن کال هست که هر نوع ازار و اذیتی از سمت ایشون FW داره براشون

ویرایش شده توسط sotvan1

هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sotvan1 گفته است:

مدارک کامل تر به ادمین مربوطه ارسال شد

اول اینکه شما نگفتی مدارک ناقصه گفتی یک بار کشتن DM حساب نمیشه چرا حرفتونو عوض میکنید؟ همونجا میگفتین :  ((مدارک ناقصه اگه مدارک کامل تر دارین تو یک پست دیگه بزارین)). منم میفرستادم براتون

دوم اینکه اگه فقط عضو معمولی((سیویل)) بودن بله یک nonrp بود ولی برایه فکشن بودن این مجازات هم باید اعمال بشه

پ.ن: ایشون اول مشت میزنن که کال میاد-بعد من رو زیر میکنن که nonrp میشه(فیلم برایه ادمین کیارش ارسال شد)

شکایت من برایه اعضا متوسط بخاطر مشت زدن و اومدن کال هست که هر نوع ازار و اذیتی از سمت ایشون FW داره براشون

من گفتم یکبار حساب نمیشه چون مدرک شما یک عکس بود که فقط وارن Call 110/ داشت 

برای اثبات از روی عکس باید حداقل باید 2 بار برای شما ایجاد مزاحمت کنه تا مشخص شه که از عمد بوده.

ویرایش شده توسط Carroll

Carroll.png

Nw

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم 

شکایت شما درحال بررسی میباشد.... 

??? ???? ?? ???

Kyarash.png

?

Maryam.png

هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️

لینک به دیدگاه

شکایت شما رد شد، مدارک ارسالی از جانب شما کامل نبوده و در صورت دارا بودن مدارک کامل تر در شکایت از اعضا دوباره ارسال نمایید. 

و در خصوص دلیل رد شکایت به لیدره مربوطه اخطاراتی داده خواهد شد. 

بسته شد. 

• هاها 1

??? ???? ?? ???

Kyarash.png

?

Maryam.png

هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...