laststorm ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام طبقه گفته اقای مکاول استفاده اشتباه از CMD های ادمینی av دارد و بن کردن شخصی به اشتباه و یا مدت روز اشتباه که در پست اقای مبین گفته بودند اما این اقا توجهی نمیکنند و پلیر هارو الکی بن میکنند نمونش سجاد آرکادیا یا همین اقای ویتولی که در مدرک موجود هست لطفن برخورد بشه و چشم پوشی نشه از این اشتباهات ایشون بارهای دیگر در o دستور زبانی رو رعایت نمیکردند و /cc میکردند که بازم آلبرت شاهد هست. یا مثلن در /mute یا ادمین جیل ایشون بازم reason رو اشتباه مینوشتند و بازم از /cc استفاده میکردند و نمونه دیگر بن کردن اقای علی تی آر که اخر مشخص شد الکی بوده و بازم ادمین شد لطفن رسیدگی شه !!! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در July 22, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2017 @Danial هنوز منتظر جواب این شکایت هستم ! مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در July 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2017 با سلام، بازهم که شما تو کاره بقیه Player هم دخالت کردید دوست عزیز خود شخصی که محروم شده کاری نداره شما داری سنگشو به سینت میزنی؟ در ضمن خودم این موضوع رو به Manager گزارش دادم و اگر UCP رو ببینید ایشون به دلیل بن شدن اشتباه رفع محرومیت شدن. 1 Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در July 24, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2017 در 6 ساعت قبل، FaRHaN گفته است : با سلام، بازهم که شما تو کاره بقیه Player هم دخالت کردید دوست عزیز خود شخصی که محروم شده کاری نداره شما داری سنگشو به سینت میزنی؟ در ضمن خودم این موضوع رو به Manager گزارش دادم و اگر UCP رو ببینید ایشون به دلیل بن شدن اشتباه رفع محرومیت شدن. داچ جون خب اون کسیم که مبین بن کرد بازم ممد آن بنش کرد ولی مبین AV گرفت :)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2017 با سلام شکایت شما قبول شد. ( ادمین مربوطه اخطار لازم را دریافت کردند ) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده