Mohsenmomeni ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: من داشتم برنده میشدم منو کیک داد از ایونت • مدارک (فیلم یا عکس): ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 با سلام. شخص 24 ساعت وقت ارسال دفاعیه و مدارک را به من دارند. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeStoR ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 https://uupload.ir/view/fnbu_tough.mp4/ این فیلم زمانی هست که فرد شاکی در 2جا کمپ کرده و باید کیک میشد چون در هر ایونت LCS کمپ کردن Ekick دارد.درجواب به شاکی: (اصلا برنده نبودی!!! چون چند نفر دیگ هم همراه شما کمپ کرده بودن که به محض اینکه منو میدیدن میرفتین جایی دیگ کمپ میکردین و دست به یکی میکردین.) اسکرین شات زمانی هست که من گفتم کمپ نکنید البته فقط یک بار نبود 3بار اخطار دادم و میتونید توی فیلم ببینید که باز هم کمپ کردن و به اخطار های من توجهی نکردن و این مورد به بیش از 3 تا 4 بار همینجوری ادامه داشت که من دیگ Ekick رو دادم و باز هم بقیه افراد هم کمپ بودن که باید کیک میشدن چون اصلا هیچ کاری نکرده بودن تو اونت بخوام کسیو وینر اعلام کنم و حق کسایی که واقعا داشتن بازی میکردن ضایع میشد!!! Ah, shit here we go again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohsenmomeni ارسال شده در April 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 من تو حرکت بودم ادب نشنانه ترس نیست S0A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeStoR ارسال شده در April 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2021 در 56 دقیقه قبل، Mohsenmomeni گفته است: من تو حرکت بودم در اصل با دوستت کمپ بودی و تا منو میدیدی فرار میکردی Ah, shit here we go again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 با سلام دوباره, شکایت شما رد شد. +بسته شد. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده